rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Oprogramowania, które może mi pomóc uczynić grę pokładzie?

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 czerwca 2009, 16:12
Nowe państwa grupy

Uczę języka angielskiego jako drugiego języka w Korei i chcesz mieć możliwość różnych gier bez zabijania go do mnie i mojego życia konsumentami.

Ja szukasz oprogramowania (open source, najlepiej), które nie tylko pomoże mi uczynić grę deski - jak Monopoly, Candyland, itp - ale będzie to stosunkowo proste. I muszą być w stanie zaprojektować grę pokładzie, że jest ściśnięty rozmiar - podwójne lub A3. Będę skupu szeroki format atramentowe drukarki do drukowania na papierze, a następnie wysuwaną papieru w rękaw Mam na pokładzie pianki. W foamboard jest z arkusza tworzywa sztucznego i zapieczętowany na 3 strony. Poprzez możliwość poślizgu rzeczy i będę się mógł z łatwością zmienić grę pokładzie formacie.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.