менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Яке програмне забезпечення може допомогти мені зробити ігрове поле?

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 червня 2009, 16:12
Нові члени групи

Я викладаю англійську як другу мову в Кореї, і хочуть мати можливість зробити вибір ігор без мене вбиває і споживання моєму житті.

Я шукаю для програмного забезпечення (Open Source, бажано), який не тільки допоможе мені зробити гру плати - як монополії, Candyland, і т.д., - але зробити це буде досить легко. Я повинен бути в змозі проектувати ігровому полі, яке таблоїду розміру - або подвійний A3. Я буду купувати широкий струменевий принтер для друку формату паперу, а потім зсунувши папери в рукаві я зробив за порадою піною. Foamboard покритий листом із пластику й замкнутими на 3 сторони. Маючи можливість ковзати речами і виходити я буду мати можливість легко змінити формат ігрового поля.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.