![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, mám hp ploše comp.i jen znovu instalována os na výrobních default.now, když jsem místo software CD-ROM, nebude install.doesnt dokonce ukazují na CD-ROM v mém computer.was snaží přeinstalujete sadu Office 2000. nikdy neměl problém, takhle before.any pomoci ocení. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye existuje nějaký řidiči 4 že? mabye upgrade firmware? check diveice manager (je-li u dsont ne 2, jak se tam dostat zeptat)
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| No Admin výsadách - Mohu Instalace softwaru na externí disk? | cazza | Obecné Software Chat | 1 | 15.listopadu 2009 06:27 |
| Xp instalace problém | xactly | Operační systémy Windows | 5 | 20.října 2009 09:57 |
| Moje CD / DVD mechanik nelze nainstalovat software | zelený čaj | Drives & Removable Media | 26 | 28. června 2009 10:25 |
| Instalace XP Pro. Problém | Benji | Operační systémy Windows | 9 | 11. prosince 2007 13:14 |
| Word instalace problém | redvet | Office & Aplikace | 4 | 11 června 2007 09:51 |
| Thread Nástroje | |
| |