menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Software nainstalovat problém.

Reply

Thread Nástroje
Old 2 ledna 2008, 17:56
Nový člen skupiny

Default Software nainstalovat problém.

Dobrý den, mám hp ploše comp.i jen znovu instalována os na výrobních default.now, když jsem místo software CD-ROM, nebude install.doesnt dokonce ukazují na CD-ROM v mém computer.was snaží přeinstalujete sadu Office 2000. nikdy neměl problém, takhle before.any pomoci ocení.
Old 2 ledna 2008, 19:18
Banned Skupina

Default Software nainstalovat problém.

mabye existuje nějaký řidiči 4 že? mabye upgrade firmware? check diveice manager (je-li u dsont ne 2, jak se tam dostat zeptat)

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
No Admin výsadách - Mohu Instalace softwaru na externí disk? cazza Obecné Software Chat 1 15.listopadu 2009 06:27
Xp instalace problém xactly Operační systémy Windows 5 20.října 2009 09:57
Moje CD / DVD mechanik nelze nainstalovat software zelený čaj Drives & Removable Media 26 28. června 2009 10:25
Instalace XP Pro. Problém Benji Operační systémy Windows 9 11. prosince 2007 13:14
Word instalace problém redvet Office & Aplikace 4 11 června 2007 09:51
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.