![]() |
|
| |||
| |||
| γειά σου, έχω ένα hp desktop comp.i μόνο μαζί μας για να εγκατασταθεί εκ νέου εργοστασίου default.now όταν θ τόπο λογισμικού σε cd δίσκο, δεν θα δείτε install.doesnt ακόμα και σε σχέση με το cd στο δίσκο μου computer.was προσπαθείτε να εγκαταστήσετε ξανά το Office 2000. Ποτέ δεν είχαν πρόβλημα σαν αυτό before.any βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye υπάρχουν κάποια προγράμματα οδήγησης 4 'αυτό; mabye ένα firmware upgrade; ελέγξετε diveice διαχειριστή (αν και δεν dsont πώς πάτε ρωτήσω 2)
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν Admin Προνόμια - Μπορώ Εγκατάσταση λογισμικού σε έναν εξωτερικό δίσκο; | cazza | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 15 Νοεμβρίου 2009 06:27 |
| Xp εγκαταστήσετε πρόβλημα | xactly | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 20 Οκτωβρίου 2009 09:57 |
| My CD / DVD Drives Θα Δεν Εγκατάσταση Λογισμικού | πράσινο τσάι | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 26 | 28 Ιουν 2009 10:25 |
| Εγκατάσταση XP Pro. Πρόβλημα | Benji | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 11 Δεκ. 2007 13:14 |
| Εγκαταστήστε το Word πρόβλημα | redvet | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 11 Ιουν 2007 09:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |