![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, van egy HP asztali comp.i csak újra telepíteni os gyári default.now amikor helyet szoftver CD-meghajtó, akkor nem install.doesnt is megjelenik a CD-meghajtó az én computer.was próbál újra az Office 2000. soha nem volt probléma, mint ez segíteni fog before.any appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye van valamiféle járművezetők 4 meg? mabye a firmware frissítést? check diveice manager (u dsont ha nem, hogyan juthatunk el oda kérni 2)
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nincs Admin kiváltságok - Can I Install Software egy külső meghajtó? | cazza | General Chat szoftver | 1 | November 15, 2009 06:27 |
| Xp install probléma | xactly | A Windows operációs rendszerek | 5 | Október 20, 2009 09:57 |
| Az én CD / DVD meghajtók nem telepíthető szoftver | zöld tea | Drives & Removable Media | 26 | 28. június 2009 10:25 |
| Felszerel XP pro. Probléma | Benji | A Windows operációs rendszerek | 9 | 11. december 2007 13:14 |
| Word install probléma | redvet | Office & Applications | 4 | 11. június 2007 09:51 |
| Téma eszközök | |
| |