![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, у мене HP comp.i настільні Re встановленою ОС на заводі, коли я default.now місце програмного забезпечення в дисковод компакт-дисків, він не буде install.doesnt навіть з'являються на компакт-дисків в моєму computer.was намагається перевстановити Office 2000. ніколи не було проблемою, як це before.any допомога буде оцінено. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mabye є якісь водіїв 4 це? mabye Firmware Upgrade? Менеджер перевірити diveice (якщо у dsont немає яких 2 доїхати Ask)
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Немає прав адміністратора - Чи можна встановлювати програмне забезпечення на зовнішньому диску? | cazza | General Software чат | 1 | 15 листопада 2009 06:27 |
| Xp установка проблема | xactly | Операційні системи Windows | 5 | 20 жовтня 2009 09:57 |
| Мій CD / DVD диски не буде встановлювати програмне забезпечення | Зелений чай | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 26 | 28 червня 2009 10:25 |
| Встановити XP Pro. Проблеми | Бенджі | Операційні системи Windows | 9 | 11 грудня 2007 13:14 |
| Слова установка проблема | redvet | Office Suites & Застосування | 4 | 11 червня 2007 09:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |