![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте момчета, аз съм като проблеми при инсталиране на автомобилни части Каталог на DVD.
Ако се опитам да го инсталирате, използвайки моя SATA DVD RAM диск да се получи грешка, аз Приложено снимка на грешката. Ако аз го инсталирате използвате стария си IDE DVD ROM устройство го инсталира няма проблем, тя също изглежда не успяват да инсталирате на лаптопи и някои DVD дискове без значение какъв вид, аз съм дърпа косата ми се опитва да работи какво е проблемът. Помощ ценена. Спарки |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Къде го намери на диска?
|
|||
|
|||
|
Това е едно истинско DVD, ако това е, което ти се иска?
|
|
|
|||
|
|||
|
То не беше, просто се чудеха, че се е основен производител или не.
Така или иначе, ако той не работи в произволен персонални компютри и лаптопи, където друг софтуер работи добре какво друго можеш да се свържете с различни от тях. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Аз не мисля, че има нещо общо с вашия компютър.
Трябва да попитам за нов компактдиск.
|
|
|||
|
|||
|
Въпреки, че диска е оригинален, тя не е на разположение за обща продажба, така че не мога да отида на производител / доставчик за поддръжка.
Но ако той е бил повреден диск, би вината не е еднакво? Странно нещо е, ако копирате файлове на HDD и се опитайте да инсталирате от там, разбрах грешката прекалено? |
|
|
|||
|
|||
|
Изглежда странно за мен.
Бих мислиш, че ще бъде еднакво, ако диска е бил виновен. Може да се опитате да копирате всички файлове от CD и след това парене отново. Тя може да помогне.