![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, já jsem s problémy při instalaci a Car Části katalog na DVD. Pokud se snažím nainstalovat pomocí mého SATA DVD RAM disk dostanu chybu jsem připojen pic z omylu. Kdybych ji nainstalovat pomocí můj starý IDE DVD ROM instaluje žádný problém, to je také neuspět instalaci na notebooky a některé DVD disky bez ohledu na druh, jsem tažení vlasy se snaží pracovat co je problém. Nápověda ocení. Sparky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste se dostali na CD?
| |||
| |||
| Je to skutečné DVD, pokud je to, oč žádáte? |
|
| |||
| |||
| Bylo nebylo, jen se divili, že je hlavním výrobcem nebo ne. Buď jak buď, pokud to nebude fungovat v náhodném počítačů a notebooků, kde ostatní software funguje v pohodě, co jiného můžete kromě kontaktovat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslím si, že je co do činění s počítači. Musíte požádat o nové CD.
|
| |||
| |||
| I když je disk skutečné, že to není k dispozici pro obecné prodej, tak nemůžu jít na výrobce / dodavatele k podpoře. Ale jestli to byl vadný disk by zavinění nebude jednotná? Legrační věc je, jestli jsem kopírovat soubory na HDD a zkusit instalaci z toho, já mám taky chyba? |
|
| |||
| |||
| Zdá se mi divné. Myslím, že by bylo jednotné, pokud disk vinen. Mohli byste zkusit zkopírovat všechny soubory z disku CD-ROM a poté ji znovu hoří. To může pomoci.
__________________ serverguy |