![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, είμαι έχοντας προβλήματα κατά την εγκατάσταση ενός καταλόγου των αυτοκινήτων σε DVD. Αν προσπαθήσετε να το εγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας μου δίσκο SATA DVD RAM να πάρω ένα λάθος, έχω συνημμένως pic του σφάλματος. Αν εγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας παλιό μου IDE DVD ROM, δεν εγκαθιστά το ζήτημα, φαίνεται επίσης να αποτύχει να εγκαταστήσετε για φορητούς υπολογιστές και ορισμένα DVD drives δεν ζήτημα τι είδους, είμαι τραβώντας τα μαλλιά μου αναφέρονται προσπαθούν να καθορίσουν τους ποιο είναι το πρόβλημα. Βοήθεια εκτίμησα. Sparky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πού το βρήκες το CD;
| |||
| |||
| Είναι μια γνήσια DVD, αν αυτό είναι που μου ζητάτε; |
|
| |||
| |||
| Δεν ήταν, απλώς αναρωτήθηκε αυτό είναι ένα μεγάλο κατασκευαστή ή μη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν δεν λειτουργεί σε τυχαία PC και φορητούς υπολογιστές όπου άλλο λογισμικό λειτουργεί μόνο ωραία ό, τι άλλο μπορείτε να επικοινωνήσετε με άλλα από αυτά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τον υπολογιστή σας. Θα πρέπει να ρωτήσω για ένα νέο CD.
|
| |||
| |||
| Παρά το γεγονός ότι ο δίσκος είναι πραγματική, δεν είναι διαθέσιμα για γενική πώληση, οπότε δεν μπορώ να τον κατασκευαστή / προμηθευτή για την παροχή στήριξης. Αλλά αν ήταν κάποιο ελαττωματικό δίσκο, θα το σφάλμα δεν πρέπει να είναι ενιαία; Περίεργο πράγμα είναι, εάν αντιγράψετε τα αρχεία στο HDD και να προσπαθήσει να εγκαταστήσει από εκεί, να πάρω και εγώ το λάθος; |
|
| |||
| |||
| Φαίνεται παράξενο για μένα. Θα ήθελα να πιστεύω ότι θα είναι ομοιόμορφη, εάν ο δίσκος υπαιτιότητας. Μπορείτε να δοκιμάσετε την αντιγραφή όλων των αρχείων από το CD και, στη συνέχεια καύση και πάλι. Μπορεί να βοηθήσει.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πελάτες των Windows XP δεν πήρε GPO εγκατάσταση λογισμικού ρυθμίσεις | Jonathon28 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 20 Ιουν 2008 02:33 |
| Εγκατάσταση των Windows XP προβλήματα. | resistanceisfutile20 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 3 Φεβ 2008 13:20 |
| Εγκατάσταση προβλήματα ... είναι συνδεδεμένα με το υλικό μου; | lynxafc | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 9 | 8 Ιαν 2008 13:52 |
| Εγκατάσταση προβλήματα χρειάζονται βοήθεια | dhirajahlawat | Γενικά Λογισμικό Chat | 8 | 27 Οκτ 2007 13:36 |
| Βοήθεια με την εγκατάσταση του λογισμικού προγράμματος οδήγησης εκτύπωσης | csfloyd | Multimedia & Codecs | 3 | 11 Αυγ 2007 12:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |