![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, ja sam ima problema pri instalaciji a Car Parts Catalogue na DVD-u. Ako JA pokušati instalirati koristeći moj SATA DVD-RAM disk JA dobiti greška, ja sam jedna slika u prilogu o pogrešci. Ako sam ga instalirati koristeći moj stari IDE DVD-ROM pogon ga instalira bez problema, također se čini da ne uspije instalirati na laptop i nekih DVD diskova bez obzira na vrstu, ja sam moju kosu vučenje vanjska strana pokušava raditi ono što je problem. Pomoć poštovati. Sparky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gdje ste dobili CD?
| |||
| |||
| To je originalni DVD ako se to što pitate, da je? |
|
| |||
| |||
| To nije bila samo zapitao je bio jedan od glavnih proizvođača ili ne. Bilo kako bilo, ako ne rade u slučajnim računala i prijenosnika gdje drugi softver radi sasvim u redu što drugo osim možete kontaktirati ih. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne mislim da je ništa za napraviti sa vašeg računala. Trebate pitati za novi CD.
|
| |||
| |||
| Iako disk je originalan, nije dostupan za prodaju opće, tako da ne mogu ići na proizvođača / dobavljača za podršku. Ali ako je neispravan disk, bio je krivnja ne uniformu? Funny stvar je, ako sam kopiranje datoteka na HDD i pokušate instalirati odande, JA dobiti greška previše? |
|
| |||
| |||
| Izgleda čudno za mene. Ja mislim da bi bilo bi uniformu, ako je na disku greška. Mogli biste pokušati kopirati sve datoteke s CD-a, a zatim ga ponovno spaljivanje. On svibanj pomoć.
__________________ serverguy |