![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi guys, I'm problémák beszerelésénél a Car Parts Catalogue DVD. Ha megpróbálja telepíteni felhasználásával én SATA DVD-RAM meghajtó kapok egy hiba, amit a mellékelt kép a hiba. Ha telepíti azt a régi IDE DVD-ROM meghajtót telepít, hogy nem probléma, hanem úgy tűnik, hogy nem telepíti a laptopok és néhány DVD-meghajtók nem számít, hogy milyen, én a hajam húzza ki próbálta ki, mi a probléma. Help appreciated. Sparky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Honnan van a CD?
| |||
| |||
| Ez egy valódi DVD ha ez pontosan mit is érdekli? |
|
| |||
| |||
| Ez nem volt, csak csodálkoztam, hogy egy nagy gyártó, vagy nem. Akárhogy is, ha nem működik a PC-k és laptopok véletlen, ha más szoftver működik, szép, mi mást nem tud kapcsolatba lépni velük. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem hiszem, hogy bármi köze van a számítógéphez. Meg kell kérni egy új CD-t.
|
| |||
| |||
| Bár a lemez nem eredeti, ez nem áll rendelkezésre az általános értékesítését, így nem tudok menni a gyártó / szállító támogatását. De ha ez a lemez a hibás, ha a hiba nem egységes? Vicces dolog, ha másolni a fájlokat a HDD, és próbálja telepíteni onnan kapok, a hibát is? |
|
| |||
| |||
| Úgy tűnik, furcsa nekem. Azt hiszem, hogy helyénvaló lenne, ha egységes a lemez volt a hibás. Megpróbálhatja másolás a fájlokat a CD-t, és akkor égett le újra. Ez segít.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows XP ügyfelek nem fölerősödő GPO szoftvertelepítések beállítások | Jonathon28 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 20. június 2008 02:33 |
| Windows XP telepítési problémák. | resistanceisfutile20 | A Windows operációs rendszerek | 5 | 3. február 2008 13:20 |
| Telepítési problémák ... ez kapcsolódik az én hardware? | lynxafc | Processzorok, alaplapok és RAM | 9 | 8. január 2008 13:52 |
| Telepítési problémák segítségre van szükségük | dhirajahlawat | General Chat szoftver | 8 | 27. október 2007 13:36 |
| Segítség a telepített nyomtatási vezérlő szoftver | csfloyd | Multimédia és kodekek | 3 | 11. augusztus 2007 12:32 |
| Téma eszközök | |
| |