![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, I'm problemų diegiant Automobilių dalių katalogą į DVD. Jei aš pabandyti įdiegti jį naudojant mano SATA DVD RAM gaunu klaidą, aš pridedamas apie klaidą pic. Jei aš ją įdiegti naudojantis mano senas IDE DVD ROM ji diegia ne problema, bet ji, atrodo, nepavyks įdiegti į nešiojamus kompiuterius ir kai kurie DVD diskai nesvarbu kokios, aš traukimas mano plaukus iš stengiasi dirbti, kas yra problema. Help appreciated. Sparky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iš kur sužinojote CD?
| |||
| |||
| Tai tikras DVD, jei tai, ką tu prašai? |
|
| |||
| |||
| Jis buvo ne tik iškėlė tai buvo pagrindinis gamintojas ar ne. Bet kuriuo atveju, jei jis neveikia atsitiktinai kompiuterių ir nešiojamųjų kompiuterių, kur kita programinė įranga veikia tik baudos, kas dar galima, išskyrus su jais susisiekti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemanau, kad tai nieko bendro su jūsų kompiuteriu. Jums reikia paprašyti naują CD.
|
| |||
| |||
| Nors diskas yra originalūs, tai nėra bendrojo parduoti, todėl aš negaliu eiti į gamintojo / tiekėjo paramos. Bet jei jis buvo klaidingas diską, būtų kaltė negali būti vienoda? Funny thing is, jei aš kopijuoti failus į HDD ir bandykite diegti iš ten, gaunu klaida per daug? |
|
| |||
| |||
| Atrodo keistai į mane. Aš manau, kad jis būtų vienoda, jeigu diskas buvo kaltas. Galite pabandyti nukopijuoti visus failus iš CD ir tada dega jį dar kartą. Jis gali padėti.
__________________ serverguy |