![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Salut baieti, Am probleme la instalarea a Car Catalog de piese de pe DVD.
Dacă am încerca să-l instalaţi utilizând meu disc SATA DVD RAM am o eroare, am ataşat un pic de eroare. Dacă aş instala utilizând vechiul meu IDE DVD-ROM-l instalează nici o problema, de asemenea, pare să nu se instalează pe laptop-uri şi DVD unele unităţi, indiferent de ce fel, am tras parul meu în încercarea de a lucra în care este problema. Ajutor apreciat. Sparky |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
De unde ai luat CD-ul?
|
|||
|
|||
|
Este un veritabil DVD-ul în cazul în care este ceea ce vi se cere?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu a fost, pur şi simplu a fost intrebat ce este un mare producător sau nu.
În orice caz, dacă aceasta nu funcţionează în mod aleatoriu PC-uri şi laptop-uri în cazul în care alte programe de lucrări bine ce altceva poti sa-i, altele decât de contact. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu cred că este ceva de-a face cu computerul.
Ai nevoie de a cere un nou CD.
|
|
|||
|
|||
|
Cu toate că discul este original, nu este disponibilă pentru vânzare general, deci nu pot merge la producător / furnizor pentru sprijin.
Dar, în cazul în care acesta a fost un defect de disc, ar fi de vina nu este uniforma? Ciudat lucru este, dacă nu mă copiaţi fişiere pe hard-disk şi încercaţi să instalaţi de acolo, m-am prea de eroare? |
|
|
|||
|
|||
|
Pare ciudat pentru mine.
Mi-ar crede că ar fi uniforme, dacă discul a fost vinovat. Ai putea încerca să copiaţi toate fişierele de pe CD-uri si apoi arde-o din nou. S-ar putea ajuta.