![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, já jsem s problémy pri inštalácii a Car Časti katalóg na DVD. Ak sa snažím nainštalovať pomocou môjho SATA DVD RAM disk dostanem chybu jsem připojen pic z omylu. Kdybych ju nainštalovať pomocou môj starý IDE DVD ROM inštaluje žiadny problém, to je tiež neúspech inštaláciu na notebooky a niektoré DVD disky bez ohľadu na druh, jsem ťahanie vlasy sa snažia pracovať čo je problém. Pomoc ocenia. Sparky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak ste sa dostali na CD?
| |||
| |||
| Je to skutočné DVD, ak je to, o čo žiadate? |
|
| |||
| |||
| Bolo nebolo, len sa divili, že je hlavným výrobcom alebo nie. Buď ako buď, ak to nebude fungovať v náhodnom počítačov a notebookov, kde ostatné softvér funguje v pohodě, čo iného môžete okrem kontaktovať. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslím si, že je čo do činenia s počítačmi. Musíte požiadať o nové CD.
|
| |||
| |||
| I keď je disk skutočné, že to nie je k dispozícii pre všeobecné predaj, tak nemôžem ísť na výrobcu / dodávateľa k podpore. Ale jestli to bol chybný disk by zavinenia nebude jednotná? Legrační vec je, jestli jsem kopírovať súbory na HDD a skúsiť inštaláciu z toho, já mám taky chyba? |
|
| |||
| |||
| Zdá sa mi divné. Myslím, že by bolo jednotné, ak disk vinný. Mohli by ste skúsiť skopírovať všetky súbory z disku CD-ROM a potom ju znova horí. To môže pomôcť.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows XP klienti nie sú uchopenie objektu nastavenia inštalácie softvéru | Jonathon28 | Operačné systémy Windows | 0 | 20 júna 2008 02:33 |
| Windows XP s inštaláciou problémy. | resistanceisfutile20 | Operačné systémy Windows | 5 | 3. februára 2008 13:20 |
| Inštalácia a problémy ... je pripojený na môj hardware? | lynxafc | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 8. január 2008 13:52 |
| Inštalácia problémy potrebujú pomoc | dhirajahlawat | Všeobecné Software Chat | 8 | 27. októbra 2007 13:36 |
| Pomoc s inštaláciou softvéru ovládača pre tlač | csfloyd | Multimedia & Kodeky | 3 | 11. augusta 2007 12:32 |
| Thread Tools | |
| |