![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, ја сам има проблема при инсталацији а Цар Партс Цаталогуе на ДВД-у. Ако ЈА пробати инсталирати користећи мој САТА ДВД-РАМ диск ЈА добити грешка, ја сам једна слика у прилогу о грешци. Ако сам га инсталирати користећи мој стари ИДЕ ДВД-РОМ диск јединицу га инсталира без проблема, такође се чини да не успе инсталирате на лаптоп и неких ДВД дискова без обзира на врсту, ја сам моју косу вуча вањска страна покушава да раде оно што је проблем. Помоћ поштовати. Спаркы |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Где сте добили ЦД?
| |||
| |||
| То је оригинални ДВД ако се то што питате, да је? |
|
| |||
| |||
| То није била само запитао је био један од главних произвођача или не. Било како било, ако не раде у случајним рачунара и преносник где други софтвер ради сасвим у реду што друго осим можете контактирати их. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не мислим да је ништа радити с вашег рачунара. Требате питати за нови ЦД.
|
| |||
| |||
| Иако диск је оригиналан, није доступан за продају опште, тако да не могу ићи на произвођача / добављача за подршку. Али ако је неисправан диск, био је кривица не униформу? Фунны ствар је, ако сам копирање датотека на ХДД и покушате инсталирати оданде, ЈА добити грешка превише? |
|
| |||
| |||
| Изгледа чудно за мене. Ја мислим да би било би униформу, ако је на диску грешка. Могли бисте покушати да копирате све датотеке са ЦД-а, а затим га поново спаљивање. Он мај помоћ.
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус КСП клијената не брање горе ГПО инсталацију софтвера подешавања | Јонатхон28 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 20. јуна 2008 02:33 |
| Уиндоус КСП инсталациони проблеми. | ресистанцеисфутиле20 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 3 фебруар 2008 13:20 |
| Уградња проблема ... је ли хардвер повезан са мојим? | лынксафц | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 8 јануар 2008 13:52 |
| Уградња проблеме треба помоћ | дхирајахлауат | Уопштено Софтуаре Цхат | 8 | 27 октобар 2007 13:36 |
| Помоћ око инсталације штампај возач софтвер | цсфлоыд | Мултимедија и кодеци | 3 | 11 аугуст 2007 12:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |