![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Pokaždé, když někdo přihlásí na mém PC se objeví okno pro aktivaci modulu Sonic vyslovením vlastnost, kterou chcete použít, je na CD-ROM nebo jiném vyměnitelném disku, který není k dispozici. Vložte Sonic Aktivace modulu disk a klikněte na OK. No-one nemá ponětí, kde to má pocházet z, a jak se zbavit, a jediný způsob, jak blízko je použít Task Manager. Může někdo pomoci, protože je docela frustrující? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stačí odebrat program z Přidat / Odebrat programy v Ovládacích panelech.
| |||
| |||
| Je to ne-li to třeba vidět v ovládacím panelu a jsem absolutně žádnou představu, jaký program je to v souvislosti s. I v minulosti použil tento: Office2003, když nemohl najít soubor SKU011.CAB: regedit -> [HKEY_LOCAL_MACHINE] -> [SOFTWARE] -> [Microsoft] -> [Úřad] -> [11,0] -> [Dodání] -> (90000409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9) -> [CDCache] změnit na [0] .... Hotovo! Nicméně, Sonic aktivací modulu se od té doby se vrátíš a výše už funguje! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Toto vlákno bude pravděpodobně vám pomůže zbavit se ho. http://www.digitalspy.co.uk/forums/s...d.php?t=339666
|
| |||
| |||
| Dík za tímto odkazem. Tato pracoval dokonale: Přejděte na Start a Spustit. Zadejte MSConfig Přejít na kartě Po spuštění vpravo. Zakažte tyto 2 položky v seznamu. ISUSPM ISSCH Klepněte na tlačítko Použít a Uzavřete - li vyzváni restartujte systém. Tedy o restart, stačí zkontrolovat systém Config Utility krabice s nápisem 'Nezobrazovat znovu tuto' a budete spokojeni. |
|
| |||
| |||
| Žádné problémy. Jsem rád, že máš-li stanovena.
__________________ serverguy |