![]() |
|
| |||
| |||
| Κάθε φορά κάποιος συνδεθεί στο PC μου, ένα παράθυρο εμφανίζεται για Sonic ενεργοποίηση ενότητα λέγοντας ότι η δυνατότητα που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε βρίσκεται σε CD-ROM ή άλλο αφαιρούμενο δίσκο που δεν είναι διαθέσιμες. Τοποθετήστε το Sonic ενεργοποίησης Ενότητα δίσκου και κάντε κλικ στο κουμπί OK. Κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα, όταν αυτό προέρχεται από και πώς να απαλλαγείτε από αυτήν και ο μόνος τρόπος να κλείσει είναι να χρησιμοποιήσει το έργο του διαχειριστή. Μπορεί ο καθένας να βοηθήσει γιατί είναι πολύ απογοητευτικό!; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μόλις καταργήσετε το πρόγραμμα από την Προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου.
| |||
| |||
| Δεν είναι καμία περίπτωση-να δούμε στον πίνακα ελέγχου και Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι είναι το πρόγραμμα που συνδέονται με. Θα χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από αυτό: Όταν Office2003 δεν μπορούσε να βρει το αρχείο SKU011.CAB: αντιβασιλεία -> [HKEY_LOCAL_MACHINE] -> [SOFTWARE] -> [Microsoft] -> [Γραφείο] -> [11,0] -> [Delivery] -> (90000409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9) -> [CDCache] αλλαγή με [0] .... Ολοκληρώθηκε! Ωστόσο, Sonic Ενεργοποίηση Ενότητα έχει έρθει από πίσω και τα παραπάνω δεν λειτουργεί πλέον! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό το νήμα πιθανότατα θα σας βοηθήσει να απαλλαγούμε από αυτό. http://www.digitalspy.co.uk/forums/s...d.php?t=339666
|
| |||
| |||
| Cheers για τη συγκεκριμένη σύνδεση. Αυτό λειτούργησε τέλεια: Πηγαίνετε να αρχίσετε και να τρέχω. Πληκτρολογήστε το MSCONFIG Πηγαίνετε στο Startup Tab σχετικά με το δικαίωμα. Απενεργοποιήστε τα εξής 2 στοιχεία στη λίστα. ISUSPM ISSCH Κάντε κλικ στο κουμπί Apply και το Κλείσιμο - Όταν σας ζητηθεί να το κάνει επανεκκίνηση του συστήματος. Στη συνέχεια, για την επανεκκίνηση του, ελέγχει μόλις το Σύστημα Config Utility πλαίσιο που λέει "Να μην εμφανιστεί ξανά αυτό" και είστε έτοιμοι. |
|
| |||
| |||
| Δεν προβλήματα. Χαίρομαι που έχεις και αν τα μόνιμα.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Palit PCI Radeon HD 4850 Sonic Ειδική προσθήκη (DDR5) | butski | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 2η Ιουν 2009 13:15 |
| Απαιτεί την ενεργοποίηση των Windows - Επαναληπτική ενεργοποίηση | robina80 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 19 Φεβ 2009 17:11 |
| SVG Ελέγχου Ενότητα | bilsat | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 29 Οκτ 2008 10:19 |
| Πώς μπορώ να αφαιρέσετε ένα Sonic Wall από τον υπολογιστή μου; | HON | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 6 | 1 Φεβ 2008 23:59 |
| McAfee Proxy Service Ενότητα Προβλήματα | chez_fletch2002 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 5 | 22 Ιουλ 2007 08:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |