![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Svaki put kad bilo tko se prijavljuje na moj PC prozor pops gore za Sonic Aktiviranje Modul rekavši značajku koju pokušavate koristiti nalazi se na CD-ROM-a ili drugih uklonjivi disk koji nije dostupan. Umetnite Sonic Aktiviranje Modul disk i kliknite U redu. Niko nema pojma gdje je došao iz ovoga i kako da biste dobili osloboditi od Internet i jedini način da se u neposrednoj blizini je koristiti zadaća voditelj. Može bilo tko pomoć, jer je prilično frustrirajuće! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Samo uklanjanje programa iz Dodaj / ukloni programe na upravljačkoj ploči.
| |||
| |||
| It's no-gdje ce se vidjeti u Control Panel i sam apsolutno nijedan ideja što program je u svezi s. I prethodno koristili ovaj: Office2003 kada nije mogao pronaći datoteku SKU011.CAB: regedit -> [HKEY_LOCAL_MACHINE] -> [SOFTWARE] -> [Microsoft] -> [Office] -> [11,0] -> [dostava] -> (90000409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9) -> [CDCache] promjenu u [0] .... Učinjeno! Međutim, Sonic Aktivacija modula se vratiti jer je i gore više ne radi! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovaj thread vjerojatno će vam pomoći da biste dobili osloboditi od njega. http://www.digitalspy.co.uk/forums/s...d.php?t=339666
|
| |||
| |||
| Klicati za tu vezu. To je radila savršeno: Idite na Start i Run. Upišite MSConfig Idite na karticu Startup na desnoj strani. Onemogući sljedeće 2 na popisu. ISUSPM ISSCH Kliknite Apply i Close - Kada se od vas zatraži da to učine Ponovo pokrenite sustav. Tada na restart, samo provjerite System Config Utility okvir koji kaže "Ne prikazuj više ovu ponovo 'i gotovi ste. |
|
| |||
| |||
| Nema problema. Drago mi je ako imaš fiksne.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PCI Palit Radeon HD 4850 Sonic Posebne Zbrajanje (DDR5) | butski | Graphics Cards & Monitors | 1 | 2. lipnja 2009 13:15 |
| Zahtijeva Windows potaknuće - ponavljajućih aktivaciju | robina80 | Windows Operating Systems | 7 | 19. veljača 2009 17:11 |
| SVG Control Module | bilsat | Općenito Software Chat | 1 | 29. listopad 2008 10:19 |
| Kako mogu ukloniti Sonic zida iz moje računalo? | hon | Virus, Spyware i sigurnost | 6 | 1. veljača 2008 23:59 |
| McAfee Proxy Service Module Problemi | chez_fletch2002 | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 22. srpnja 2007 08:49 |
| Thread Tools | |
| |