![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Minden alkalommal, amikor bárki bejelentkezik a PC-ra egy ablak fel Sonic Aktiválás modul azt a funkciót próbál használni van egy CD-ROM-on vagy más cserélhető lemezen, hogy nem áll rendelkezésre. Helyezze be a Sonic Activation Module lemezt, és kattintson az OK gombra.
Senki sem olyan ötlet, ha ez származik és hogyan kell megszabadulni, és az egyetlen módja annak, hogy közel van, hogy a feladat igazgató. Tud akárki segítsen, mert elég bosszantó!?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Csak távolítsa el a programot a Programok hozzáadása / eltávolítása a vezérlőpulton.
|
|||
|
|||
|
Ez nem, hogy hol kell nézni a kezelőpanel és én semmi ötletem, hogy milyen program az.
Én korábban használt ezt: Amikor Office2003 nem Fájlkeresés SKU011.CAB: regedit -> [HKEY_LOCAL_MACHINE] -> [Software] -> [Microsoft] -> [Iroda] -> [11,0] -> [Szállítási] -> (90000409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9) -> [CDCache] megváltozik a [0] .... Kész! Ugyanakkor Sonic Aktiválás modul azóta jött vissza, és a fenti nem működik! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ez a téma valószínűleg segít megszabadulni tõle.
http://www.digitalspy.co.uk/forums/s...d.php?t=339666
|
|
|||
|
|||
|
Cheers, hogy link. Ez tökéletesen működött:
Menjen a Start Futtatás parancsra. Írd be MSConfig Ugrás a lap Indítópult a jobb oldalon. Letiltja a következő 2 elem a listában. ISUSPM ISSCH Kattintson az Alkalmaz és közvetlen - Amikor kéri újra a rendszer. Aztán restart, csak ellenőrizze a System Config Utility box, hogy azt mondja "Ne jelenjen meg ismét, és akkor vagyunk. |
|
|
|||
|
|||
|
Nem probléma.
Örülök, ha van vezetékes.