![]() |
|
| |||
| |||
| כל פעם מישהו יתחבר למחשב שלי על גבי חלון אבא ל קולי הפעלת מודול אומר התכונה בה אתה מנסה להשתמש נמצאת בתקליטור או בדיסק נשלף אחר שאינו זמין. הכנס את קולי הפעלת מודול דיסק ולחץ על אישור. יש אף אחד לא יודע לאן זה הגיע מ וכיצד להיפטר ממנו ואת הדרך היחידה לסגור אותו היא להשתמש במנהל המשימות. מישהו יכול לעזור כי זה די מתסכל!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פשוט להסיר את התוכנית מ 'הוספה / הסרה של תוכניות בלוח הבקרה.
| |||
| |||
| זה לא יהיה בו כדי לראות את לוח הבקרה ויש לי שום מושג מה זה התכנית הקשורים. אני בעבר זה: Office2003 כאשר אין אפשרות למצוא את הקובץ SKU011.CAB: regedit -> [HKEY_LOCAL_MACHINE] -> [תוכנות] -> [Microsoft] -> [משרד] -> [11.0] -> [מסירה] -> (90000409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9) -> [CDCache] שינוי ל [0] .... סיום! עם זאת, הפעלת מודול קולי מאז לחזור ואת לעיל כבר לא עובד! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| לחיים עבור הקישור. זה עובד באופן מושלם: עבור אל הפעל וברח. הקלד MSCONFIG עבור אל הכרטיסייה אתחול בצד ימין. בטל את הפריטים הבאים 2 ברשימה. ISUSPM ISSCH לחץ על החל את סגור - כאשר תתבקש לעשות זאת, הפעל מחדש את המערכת. לאחר מכן על הפעלה מחדש, פשוט סמן את תיבת מערכת Config Utility שאומר 'אל תראה את זה שוב' וסיימת. |
|
| |||
| |||
| אין בעיות. אני שמח אם יש לך קבוע.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Palit RADEON HD 4850 PCI קולי מיוחד תוספת (DDR5) | butski | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 2nd יוני 2009 13:15 |
| מחייב הפעלה של Windows - חוזר הפעלה | robina80 | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 19th פברואר 2009 17:11 |
| מודול בקרת SVG | bilsat | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 29 אוקטובר 2008 10:19 |
| כיצד אוכל להסיר את החומה קולי מהמחשב שלי? | מותק | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 6 | ב -1 פברואר 2008 23:59 |
| McAfee פרוקסי בעיות מודול שירות | chez_fletch2002 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 5 | 22 יולי 2007 08:49 |
| שרשרת כלים | |
| |