![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kiekvieną kartą, kai kas nors Įrašai ant mano kompiuterio langas už Sonic aktyvinimas modulis pasakyti ypatybė bandote naudoti, yra CD-ROM ar kitas diskas, kuris nėra prieinamas. Įtraukti Sonic aktyvinimas modulis diską ir spustelėkite Gerai. Niekas neturi bet kokią idėją, jei jis ateis ir kaip atsikratyti jo, ir vienintelis būdas jį uždaryti yra naudoti Task Manager. Ar kas nors padėti, nes ji yra gana varginantis!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesiog pašalinti programą iš Add / Remove Programs in Control Panel.
| |||
| |||
| Tai ne-kur reikia vertinti atsižvelgiant į valdymo skydą ir man visiškai jokio supratimo, ką programa tai susiję su. Aš anksčiau taip: Kai Office2003 Nepavyksta rasti failo SKU011.CAB: regedit "-> [HKEY_LOCAL_MACHINE] -> [Software] -> [Microsoft] -> [Tarnybos] -> [11,0] -> [Pristatymas] -> (90000409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9) -> [CDCache] Keisti į [0] .... Padarytas! Tačiau Sonic aktyvinimas modulis, nes grįžti ir anksčiau jau veikia! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šio pokalbio tikriausiai padės jums atsikratyti jo. http://www.digitalspy.co.uk/forums/s...d.php?t=339666
|
| |||
| |||
| Cheers šios nuorodos. Tai veikė puikiai: Go to pradėti ir vykdyti. Įveskite MSCONFIG Eikite į skirtuką Paleidimas dešinėje. Išjungti po 2 elementus sąraše. ISUSPM ISSCH Spauskite Apply ir Close - Kai paprašys tai padaryti perkrauti sistemą. Tuomet iš naujo, tik patikrinti sistemos konfigūracijos Utility langelis su užrašu "Daugiau nerodyti šio naujo" ir viskas. |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų. Glad you got, jei fiksuotas.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PCI Palit Radeon HD 4850 Sonic Specialusis papildymas (DDR5) | butski | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 2 birželis 2009 13:15 |
| Windows reikalauja aktyvavimo - Pasikartojančios aktyvavimo | robina80 | Windows "operacinės sistemos | 7 | 19 vasaris 2009 17:11 |
| SVG valdymo modulis | bilsat | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 29 spalis 2008 10:19 |
| Kaip ištrinti sonic wall iš mano kompiuterio? | Hon | Virus, Spyware & Security | 6 | 1 vasaris 2008 23:59 |
| McAfee Proxy Service Module problemos | chez_fletch2002 | Virus, Spyware & Security | 5 | 22 liepa 2007 08:49 |
| Temos įrankiai | |
| |