![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zakaždým, keď niekto prihlási na mojom PC sa objaví okno pre aktiváciu modulu Sonic vyslovením vlastnosť, ktorú chcete použiť, je na CD-ROM alebo inom vymeniteľnom disku, ktorý nie je k dispozícii. Vložte Sonic Aktivácia modulu disk a kliknite na OK. No-one nemá ponětí, kde to má pochádzať z, a ako sa zbaviť, a jediný spôsob, ako blízko je použiť Task Manager. Môže niekto pomôcť, pretože je docela frustrujúce? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stačí odstrániť program z Pridať / Odobrať programy v Ovládacom paneli.
| |||
| |||
| Je to ne-li to potrebné vidieť v ovládacom paneli a som absolútne žiadnu predstavu, aký program je to v súvislosti s. Aj v minulosti použil tento: Office2003, keď nemohol nájsť súbor SKU011.CAB: regedit -> [HKEY_LOCAL_MACHINE] -> [SOFTWARE] -> [Microsoft] -> [Úrad] -> [11,0] -> [Dodanie] -> (90000409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9) -> [CDCache] zmeniť na [0] .... Hotovo! Avšak, Sonic aktiváciou modulu sa od tej doby sa vrátiš a vyššie už funguje! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Toto vlákno bude pravdepodobne vám pomôže zbaviť sa ho. http://www.digitalspy.co.uk/forums/s...d.php?t=339666
|
| |||
| |||
| Dík za týmto odkazom. Táto pracoval dokonale: Prejdite na Štart a Spustiť. Zadajte MSConfig Prejsť na karte Po spustení vpravo. Zakážte tieto 2 položky v zozname. ISUSPM ISSCH Kliknite na tlačidlo Použiť a Zatvor - li vyzvaní reštartujte systém. Teda o restart, stačí skontrolovať systém Config Utility škatule s nápisom 'Nezobrazovať znovu túto' a budete spokojní. |
|
| |||
| |||
| Žiadne problémy. Som rád, že máš-li stanovená.
__________________ serverguy |