![]() |
|
| |||
| |||
| Her zaman herkes benim PC bir pencere üzerine günlükleri Sonic Etkinleştirme Modülü kullanmaya çalıştığınız özellik söylediğim için açılır bir CD-ROM veya başka bir çıkarılabilir disk değil açık. Sonic Etkinleştirme Modülü disketi takın ve Tamam'ı tıklatın. Kimse bir fikrin nerede ve nasıl kurtulabilirsiniz ve o görev yöneticisi kullanmaktır kapatmak için tek yol sahiptir. Can anyone help çünkü oldukça sinir bozucu olduğunu!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eklemeniz yeterli dan programı kaldırmak / kontrol panelinde programları kaldırın.
| |||
| |||
| Hiç-nereye denetim masasında görülecek ve kesinlikle ne ile ilgili programı hiçbir fikrim yok. Daha önce bu kullanilir: Zaman Office2003 SKU011.CAB dosyayı bulamadı: regedit -> [HKEY_LOCAL_MACHINE] -> [YAZILIM] -> [Microsoft] -> [Ofis] -> [11,0] -> [teslim] -> (90000409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9) -> [CDCache] değiştirmek [0] .... Yapıldı! Ancak, Sonic Etkinleştirme Modülü beri sırt ve artık çalışmıyor yukarıdaki gel! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| This thread muhtemelen siz ondan kurtulmak için yardımcı olacaktır. http://www.digitalspy.co.uk/forums/s...d.php?t=339666
|
| |||
| |||
| Cheers o bağlantı için. Bu mükemmel çalıştı: Başlat ve Çalıştır gidin. Msconfig yazın içinde Başlangıç Sekme için doğru gitmek. Sakatlar listesinde aşağıdaki 2 öğe. ISUSPM ISSCH Uygula'yı tıklayın ve Close - zaman yeniden başlatın Sistem bunu yapmanız istenir. Sonra yeniden, sadece 'tekrar gösterme' ve bitirdiniz diyor Sistem Yapılandırma Yardımcı Programı kutusunu işaretleyin. |
|
| |||
| |||
| No problems. Eğer sabit seni sevindim.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |