![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Кожен раз, коли журнали на комп'ютері з'являється спливаюче вікно для Sonic активації модуля кажучи функція, яку Ви намагаєтеся використовувати, знаходиться на компакт-диску або на іншому знімному диску, який недоступний. Вставте модуль активації Sonic диск і натисніть кнопку ОК. Ніхто не має уявлення, де це взяти і як позбавитися від нього, і єдиний спосіб, щоб закрити його полягає у використанні менеджер завдань. Може хто-небудь допомагати, тому що цілком Обидно!? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто видалити програму з вікна "Установка і видалення програм" панелі керування.
| |||
| |||
| Це не-яких слід розглядати в панелі управління, і я зовсім не знаю, за якою програмою це пов'язано з. Раніше я використовував це: Коли Office2003 не може знайти файл SKU011.CAB: Regedit -> [HKEY_LOCAL_MACHINE] -> [Програмне забезпечення] -> [Microsoft] -> [Управління] -> [11,0] -> [Перевезення] -> (90000409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9) -> [CDCACHE] Змінити на [0] .... Готово! Однак, Sonic активації модуля згодом повернутися і вище вже не працює! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цій темі, можливо, допоможуть вам позбавитися від нього. http://www.digitalspy.co.uk/forums/s...d.php?t=339666
|
| |||
| |||
| Cheers для цього посилання. Це працює прекрасно: Go для запуску і роботи. Введіть MSCONFIG Перейти на вкладку "Автозавантаження справа. Вимкніть наступні 2 пунктів в списку. ISUSPM ISSCH Натисніть "Застосувати" і тісної - При появі відповідного запиту перезавантажте систему. Тоді при перезавантаженні, просто встановіть утиліту System Config вікно, говорить: "Не показувати це знову", і все готове. |
|
| |||
| |||
| Немає проблем. Радий, що ви отримали, якщо фіксовані.
__________________ serverguy |