![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, Im съжалявам, ако това е на грешното място, didn't знам къде другаде да се каже. Im като една наистина странна проблем с моя лаптоп..... Всеки път, когато отидете на страница, само половината от цялата информация се появи. Например, ако Im на YouTube кутията на видеото се появява и само една малка част от нея Downloads (или няма изобщо), а останалата част от информацията на страницата (коментари и т.н.) doesn't появи изобщо. ако аз опресняване на страницата, понякога повече информация дойде, но аз никога не може да видите пълната видео. същото нещо се случва, когато се опитвам и изтегляне на музика, само за няколко секунди от всяка песен получава изтеглили. на Google добави ONS Айв имам на моя I-Google Page (календарни и т.н.) DONT напълно се появи един от двамата. Айв направи пълна система, сканира и изчиства всякакви малки вируси , но Im stumped по отношение на това какво да правим сега, тъй като проблемите са точно същите .... Някой някакви идеи???? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моля, не започвайте дубликат конци на същия проблем, само обърква нещата.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Половин живот (1) Двигател 64-битово кодиране | pmcg03 | PC & конзолата Gaming | 1 | 27 Юни 2009 04:11 |
| Има ли такова нещо като полувреме достоен полувреме Височина графична карта? | mctw | Графика на карти & Монитори | 5 | 3 април 2009 15:54 |
| Ниска Профил / полувреме Размер / полувреме Височина PCI графична карта | tomthedrummer1992 | Графика на карти & Монитори | 5 | 16-то Feb 2009 09:00 |
| Half-Life V Halo | SirStukings | PC & конзолата Gaming | 2 | 30 октомври 2007 год. 09:40 |
| Половината Живот 2 | dodgyant | PC & конзолата Gaming | 2 | 22 Окт 2006 01:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |