по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Soooooo странно. Само половината от evrything!

Reply

Нишка Инструменти
Old 5-ти ноември 2008 година, 15:05
Новите държави Група

Default Soooooo странно. Само половината от evrything!

Хей момчета, Im съжалявам, ако това е на грешното място, didn't знам къде другаде да се каже.
Im като една наистина странна проблем с моя лаптоп.....
Всеки път, когато отидете на страница, само половината от цялата информация се появи. Например, ако Im на YouTube кутията на видеото се появява и само една малка част от нея Downloads (или няма изобщо), а останалата част от информацията на страницата (коментари и т.н.) doesn't появи изобщо. ако аз опресняване на страницата, понякога повече информация дойде, но аз никога не може да видите пълната видео.
същото нещо се случва, когато се опитвам и изтегляне на музика, само за няколко секунди от всяка песен получава изтеглили.
на Google добави ONS Айв имам на моя I-Google Page (календарни и т.н.) DONT напълно се появи един от двамата. Айв направи пълна система, сканира и изчиства всякакви малки вируси , но Im stumped по отношение на това какво да правим сега, тъй като проблемите са точно същите ....
Някой някакви идеи????
Old 6-ти Ноември 2008, 10:42
Администратор Група

Default Soooooo странно. Само половината от evrything!

Моля, не започвайте дубликат конци на същия проблем, само обърква нещата.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Половин живот (1) Двигател 64-битово кодиране pmcg03 PC & конзолата Gaming 1 27 Юни 2009 04:11
Има ли такова нещо като полувреме достоен полувреме Височина графична карта? mctw Графика на карти & Монитори 5 3 април 2009 15:54
Ниска Профил / полувреме Размер / полувреме Височина PCI графична карта tomthedrummer1992 Графика на карти & Монитори 5 16-то Feb 2009 09:00
Half-Life V Halo SirStukings PC & конзолата Gaming 2 30 октомври 2007 год. 09:40
Половината Живот 2 dodgyant PC & конзолата Gaming 2 22 Окт 2006 01:45
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc