manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Soooooo čudno. samo polovica evrything!

Reply

Thread Tools
Old 5. studenog 2008, 15:05
Novi član grupe

Default Soooooo čudno. samo polovica evrything!

hej momački, ispričavam se, ako im je ovo na krivom mjestu, nije zna gdje drugdje staviti ga.
im stvarno čudno da se problem s mojim laptop.....
svaki put kad idem na stranicu, samo polovina sve informacije pojavi. Na primjer, ako im na youtube okvir za video i pojavljuje se samo mali zalogaj to downloads (na sve ili ništa) i ostali dio informacije na stranici (komentari i sl.) se pojavljuju na sve. ako osvježite stranicu, ponekad dođe do više informacija, ali ja nikako ne mogu vidjeti kompletan videa.
ista stvar se događa kad ja pokušati preuzimanje datoteka glazba, samo nekoliko sekundi za svaku skladbu dobiva preuzeti.
Google dodati ons ive je dobio na moj i-google stranicu (kalendar, itd.) u potpunosti ne pojavljuju oba. ive ispunjavanja pun sistem skandirati što i bilo koja mala briąe virusi prema gore, ali im stumped kao što učiniti sada, jer problemi su potpuno isti ....
kogod bilo koji ideja??
Old 6. studeni 2008, 10:42
Administrator Group

Default Soooooo čudno. samo polovica evrything!

Molimo vas, nemojte početi duplicirane threads na isti problem, samo zbunjuje stvari.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Half Life (1) Engine 64-Bit pmcg03 PC & konzole Igre 1 27. lipnja 2009 04:11
Postoji takva Kao Half pristojne Half Visina Grafička kartica? mctw Graphics Cards & Monitors 5 3. travanj 2009 15:54
Niski profil / Half Size / Half Visina PCI Graphics Card tomthedrummer1992 Graphics Cards & Monitors 5 16. veljača 2009 09:00
Half-Life V Halo SirStukings PC & konzole Igre 2 30. listopad 2007 09:40
Half Life 2 dodgyant PC & konzole Igre 2 22. listopad 2006 01:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.