![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej momački, ispričavam se, ako im je ovo na krivom mjestu, nije zna gdje drugdje staviti ga. im stvarno čudno da se problem s mojim laptop..... svaki put kad idem na stranicu, samo polovina sve informacije pojavi. Na primjer, ako im na youtube okvir za video i pojavljuje se samo mali zalogaj to downloads (na sve ili ništa) i ostali dio informacije na stranici (komentari i sl.) se pojavljuju na sve. ako osvježite stranicu, ponekad dođe do više informacija, ali ja nikako ne mogu vidjeti kompletan videa. ista stvar se događa kad ja pokušati preuzimanje datoteka glazba, samo nekoliko sekundi za svaku skladbu dobiva preuzeti. Google dodati ons ive je dobio na moj i-google stranicu (kalendar, itd.) u potpunosti ne pojavljuju oba. ive ispunjavanja pun sistem skandirati što i bilo koja mala briąe virusi prema gore, ali im stumped kao što učiniti sada, jer problemi su potpuno isti .... kogod bilo koji ideja?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Molimo vas, nemojte početi duplicirane threads na isti problem, samo zbunjuje stvari.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Half Life (1) Engine 64-Bit | pmcg03 | PC & konzole Igre | 1 | 27. lipnja 2009 04:11 |
| Postoji takva Kao Half pristojne Half Visina Grafička kartica? | mctw | Graphics Cards & Monitors | 5 | 3. travanj 2009 15:54 |
| Niski profil / Half Size / Half Visina PCI Graphics Card | tomthedrummer1992 | Graphics Cards & Monitors | 5 | 16. veljača 2009 09:00 |
| Half-Life V Halo | SirStukings | PC & konzole Igre | 2 | 30. listopad 2007 09:40 |
| Half Life 2 | dodgyant | PC & konzole Igre | 2 | 22. listopad 2006 01:45 |
| Thread Tools | |
| |