mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Soooooo keista. tik pusė evrything!

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 5, 2008, 15:05
Naujas Narys

Default Soooooo keista. tik pusė evrything!

hey guys, im sorry, jei tai yra neteisinga vieta, didnt know kur kitur įdėti ją.
im atsižvelgdamas tikrai keista problema su mano nešiojamas.....
kai aš einu į puslapį, tik pusė visų informacijos atrodo. Pavyzdžiui, jei im on youtube, video langas ir tik maža šiek tiek jį parsisiųsti (arba visai), o dėl puslapio informacija poilsis (komentarų ir tt) doesnt rodomi visi. jei Atnaujinti puslapį, kartais daugiau informacijos pasirodo, bet aš niekada pamatyti pilną vaizdo įrašą.
Tas pats atsitinka, kai aš stengiuosi ir parsisiųsti muzikos, tik kelias sekundes kiekvieną kelio pasireiškia parsisiųsti.
Google Priedai ive got mano Aš-Google "puslapyje (kalendoriuje ir tt) dont visiškai rodomi arba. IVE padaryta pilna sistema nuskaito ir pašalinta bet kokia maža virusai up, but im stumped, ką daryti dabar, nes problemų yra lygiai to paties ....
kas nors kokių nors idėjų??
Old Lapkritis 6, 2008, 10:42
Administrator Grupė

Default Soooooo keista. tik pusė evrything!

Please don't start dubliuoti temas apie tą pačią problemą, jis tiesiog painioja daiktų.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Half Life (1) Variklis 64-Bit pmcg03 PC & konsolės Žaidimai 1 Birželis 27, 2009 04:11
Ar Yra toks dalykas kaip pusė Padorus puse aukščio video? mctw Graphics Cards & Monitoriai 5 3 balandis 2009 15:54
Žemas profilis / Half Size / Half Height PCI Graphics Card tomthedrummer1992 Graphics Cards & Monitoriai 5 16 vasaris 2009 09:00
Half-Life V Halo SirStukings PC & konsolės Žaidimai 2 30 spalis 2007 09:40
Half Life 2 dodgyant PC & konsolės Žaidimai 2 22 spalis 2006 01:45
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.