![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hey guys, im sorry, jei tai yra neteisinga vieta, didnt know kur kitur įdėti ją. im atsižvelgdamas tikrai keista problema su mano nešiojamas..... kai aš einu į puslapį, tik pusė visų informacijos atrodo. Pavyzdžiui, jei im on youtube, video langas ir tik maža šiek tiek jį parsisiųsti (arba visai), o dėl puslapio informacija poilsis (komentarų ir tt) doesnt rodomi visi. jei Atnaujinti puslapį, kartais daugiau informacijos pasirodo, bet aš niekada pamatyti pilną vaizdo įrašą. Tas pats atsitinka, kai aš stengiuosi ir parsisiųsti muzikos, tik kelias sekundes kiekvieną kelio pasireiškia parsisiųsti. Google Priedai ive got mano Aš-Google "puslapyje (kalendoriuje ir tt) dont visiškai rodomi arba. IVE padaryta pilna sistema nuskaito ir pašalinta bet kokia maža virusai up, but im stumped, ką daryti dabar, nes problemų yra lygiai to paties .... kas nors kokių nors idėjų?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Please don't start dubliuoti temas apie tą pačią problemą, jis tiesiog painioja daiktų.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Half Life (1) Variklis 64-Bit | pmcg03 | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Birželis 27, 2009 04:11 |
| Ar Yra toks dalykas kaip pusė Padorus puse aukščio video? | mctw | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 3 balandis 2009 15:54 |
| Žemas profilis / Half Size / Half Height PCI Graphics Card | tomthedrummer1992 | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 16 vasaris 2009 09:00 |
| Half-Life V Halo | SirStukings | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 30 spalis 2007 09:40 |
| Half Life 2 | dodgyant | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 22 spalis 2006 01:45 |
| Temos įrankiai | |
| |