менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Soooooo дивно. тільки половина з Evrything!

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 листопада 2008, 15:05
Нові члени групи

Default Soooooo дивно. тільки половина з Evrything!

Гей хлопці, їм шкода, якщо це не в тому місці, didnt знаю, куди ще можна покласти його.
Чат з дійсно дивна проблема з моїм Ноутбук.....
всякий раз, коли я переходжу на сторінку, тільки половина всіх інформація не відображається. Наприклад, якщо їм на YouTube в поле відео з'являється і лише невеликий шматочок його завантаження (або взагалі), а інша частина інформації на сторінці (коментарі і т.д.) doesn't з'являється взагалі. якщо я оновіть сторінку, іноді більше інформації надходить, але я ніколи не зможе побачити повне відео.
Те ж саме відбувається, коли я намагаюся і скачати музику, отримує завантажили всього кілька секунд кожного треку.
Google додати додатки Ive Got на моєму I-сторінці Google (календар і т.д.) Dont з'являтися або повністю. Ive зробити повне сканування системи і очистити будь-які малі Віруси вгору, але їм безвихідь щодо того, що тепер робити, як проблеми в точності те ж ....
нікому будь-які ідеї??
Old 6 листопада 2008, 10:42
Адміністратор групи

Default Soooooo дивно. тільки половина з Evrything!

Будь ласка, не починайте дублікат теми на тією ж проблемою, воно просто плутає речей.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Half Life (1) Двигун 64-Bit pmcg03 PC & консоль Gaming 1 27 червня 2009 04:11
Там така річ, як Half Гідний половинній висоти відеокарта? mctw Графічні карти & Монітори 5 3 квітня 2009 15:54
Низький профіль / половинний розмір / половинній висоти PCI Graphics Card tomthedrummer1992 Графічні карти & Монітори 5 16 лютого 2009 09:00
Half-life У Halo SirStukings PC & консоль Gaming 2 30 жовтня 2007 09:40
Half Life 2 dodgyant PC & консоль Gaming 2 22 жовтня 2006 01:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.