![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Моят компютър Dell отнема много време, товарене, изключително дълго време. Мисля, че част от проблема, може да бъде Java актуализации имам инсталиран. Там изглежда да е така много от тях, всички те са дори необходимо? Държат ме стимулира да инсталирате актуализации повече! В тава върху долния десен ъгъл отнема дълго време да се зареди. Чудите се, ако някой има някакви предложения за ускоряване на моя компютър? Имам defragmented диска, сканира диска за грешки, изпразнени моята временна папка и се заличават големите ненужни програми, но то все още не е направила много за разликата. Ще оценявам някои предложения, отношение, Ian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отстрани ли нещо, което DONT употреба. Всяко нещо, иначе може да бъде прекратен от изпълняват при стартиране, ако е необходимо.
| |||
| |||
| Благодаря за отговора Аз съм вървят McAfee, които се използват за да се изпълняват, но avast обновената си абонамент с McAfee. Аз имам Дименсия 5150, 3GHz, 1GB RAM. Аз съм наясно, че повече RAM на по-добър, но аз мисля, че акар да е в състояние да изтриете някои ненужни Java aplets да го ускори. |
|
| |||
| |||
| 1GB трябва да се оправи, Avast е лиги извън McAfee по отношение на изтичане на ресурса и дори защита ИМО. Бих суап обратно. Вие ще забележите голямо подобрение. Различна от тази, отстранете нищо добавяне / премахване на програми, които не е необходимо и да видим как този панаири. |
|
| |||
| |||
| Kool, Кои Avast Използвате ли? Да сте платили абонамент за твоите? LOL. Не мога да повярвам, че просто обновената си абонамент за McAfee! |
|
| |||
| |||
| Avast свободно, повечето хора тук, ще се препоръча същото или AVG безплатно. Няма нужда да се плати. Повечето от големите платени неща като Нортън и McAfee са ояден, overpriced боклуци. Популярни от гърба на големи маркетингови бюджети и съучастие с магазини и PC строители. |
|
| |||
| |||
| Добре, Отлично. Много благодаря за съвета! |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли, нека знае, как се Включено. |
|
| |||
| |||
| Бих препоръчваме да използвате Старт, Тичай, MSConfig disabaling и всякакви боклуци стартирате програми или услуги, това ще подобри genereal скоростта на системата и ще започнете бизнес много бързо. Secondaly Съгласен съм с горните постове DONT използване McAfee или nortan тези правомощия са гладни и наистина DONT направя добра работа да се каже, трябва да плащат за тях, бих препоръчал AVG. Също така бихте могли да използвате програма, наречена (Ccleaner) тази почиства anyhting общо с интернет браузъра, както и вие cna ясно регистър с файлове ще подобри скоростта dramitically. Освен редовните шпионски софтуер сканира и вирусът сканира зловредния софтуер и рекламен сканира ще водят други хора, използвайки компютъра си ресурси. Накрая поддържа добри чисти Операционна система на твърдия диск в regualar цел с повече от редовните диск фрагментация и това може да се намери в системата инструменти. |
|
| |||
| |||
| Никога не каза какво OS имате, но има известни проблеми с McAfee и Vista. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Забравена Достъп до Windows Defender-Добави премахване на програми | tiler7777 | Общи Софтуер Чат | 4 | 17 Юни 2009 02:07 |
| Мога да вляза в Add / Remove Programs. | Albedo | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 8 | 16-то Dec 2007 11:03 |
| Ускоряване на моите 98 | PyroTails | Общи Хардуер Чат | 5 | 24 ноември 2007 14:56 |
| Злонамерен софтуер! Мога да вляза в Add / Remove Programs! | trevy3 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 17 | 19 ноември 2007 11:50 |
| Изчезнали "Добавяне / Премахване на програми" в списъка на controlpanel? | PranX | Windows операционни системи | 8 | 17-ти септември 2007 14:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |