![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, My Dell PC trvá dlouho, než zatížení, velmi dlouhá doba. Myslím, že část tohoto problému může být java aktualizace mám nainstalované. Tam se zdá, že se tak mnozí z nich jsou i všechny potřebné? Stále mi výzvy k instalaci více aktualizací! Zásobník na spodním rohu trvá dlouho, než se má nahrát. Nevíte, jestli někdo má nějaké návrhy na urychlení na mém PC? Mám defragmentovanou disku, naskenovaná disku na chyby, my vyprázdnit dočasné složky a vypouští velké nepotřebné programy, ale to ještě není jen malý rozdíl. Vážíme si některé návrhy, jde, Ian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odstraňte vše, co dont použití. Nic jiného lze vypnout v běhu na startu, pokud to bude zapotřebí.
| |||
| |||
| Díky za odpověď I am běh McAfee, který se používá k být spuštěn avast ale moje obnovené předplatné s McAfee. Já mám Dimension 5150, 3GHz, 1GB RAM. Jsem si vědom toho, že více paměti, tím lépe, ale myslím, že i roztoč mohli odstranit některé zbytečné java aplets to urychlí. |
|
| |||
| |||
| 1GB by mělo být v pohodě, je Avast ligy nad McAfee, pokud jde o zdroj drén a dokonce i ochranu IMO. Já bych swap zpět. Ty by měly zaznamenat výrazné zlepšení. Jiné, než odstraní cokoliv v Přidat / Odebrat programy, nemusíte, a podívejte se, jak že veletrzích. |
|
| |||
| |||
| Kool, Avast, který používáte? Myslíte si zaplatit předplatné pro vás? Válet se. Nemůžu uvěřit, že jsem prostě moje obnovené předplatné McAfee! |
|
| |||
| |||
| Avast zadarmo, většina lidí by zde doporučí stejné nebo AVG zdarma. Není třeba platit. Většina velkých vyplácí tak podobně Norton a McAfee jsou nafouklý, předražené junk. Populární vzadu velkých marketingových rozpočtů a partnerství s obchody a PC stavitelů. |
|
| |||
| |||
| Dobře, výborně. Díky moc za rady! |
|
| |||
| |||
| Není zač, dejte nám vědět, jak se dostat dále. |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych doporučit pomocí Start, Spustit msconfig a disabaling jakékoli nevyžádané spuštění programů nebo služeb to bude zlepšovat genereal rychlost systému a bude začínající firmy mnohem rychleji. Secondaly Souhlasím s výše uvedenými příspěvky dont používat McAfee nebo nortan jsou moc hlad a opravdu dont dělat dobrou práci, aby řekl, co musíte zaplatit za ně bych doporučit AVG. Také můžete použít program s názvem (Ccleaner) to čistí anyhting do činění s procházení internetu a také vám jasné CNA registru souborů se zvýší rychlost dramitically. Také pravidelné spywaru naskenuje a virus skenuje malware a adware prohledává bude vést jiné lidi pomocí PC zdrojů. Konečně udržet dobrou čistou Operační systém pevného disku v pořadí regualar s více než běžný disk fragmentace, a to lze nalézt v systému. |
|
| |||
| |||
| Nikdy OS řekl, co máte, ale jsou známé problémy s McAfee a Vista. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ztratili jste přístup ke službě Windows Defender Přidat-odebrat programy | tiler7777 | Obecné Software Chat | 4 | 17. června 2009 02:07 |
| Nelze získat přístup ke Přidat nebo odebrat programy. | Albedo | Virus, spyware a bezpečnost | 8 | 16. prosince 2007 11:03 |
| Urychlení mých 98 | PyroTails | Obecné Hardware Chat | 5 | 24. listopadu 2007 14:56 |
| Malware! Nelze získat přístup ke Přidat / Odebrat programy! | trevy3 | Virus, spyware a bezpečnost | 17 | 19. listopadu 2007 11:50 |
| Chybí "Přidat nebo odebrat programy" v seznamu controlpanel? | PranX | Operační systémy Windows | 8 | 17. Září 2007 14:40 |
| Thread Nástroje | |
| |