![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου,
Dell PC μου παίρνει πολύ χρόνο φόρτωσης, ένα εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Νομίζω ότι μέρος του προβλήματος μπορεί να είναι η java ενημερώσεις έχω εγκαταστήσει. Φαίνεται να υπάρχουν τόσα πολλά από αυτά, είναι όλα αυτά, ακόμη και απαραίτητη; Θα κρατήσει προτροπή μου να εγκαταστήσετε περισσότερα ενημερώσεις! Ο δίσκος στην κάτω δεξιά γωνία παίρνει πολύ χρόνο για να φορτώσει. Αναρωτιέστε αν κάποιος έχει κάποια πρόταση για την επιτάχυνση για τον υπολογιστή μου; Έχω ανασυγκροτημένη το δίσκο, σάρωση του δίσκου για σφάλματα, μου αδειάσει προσωρινό φάκελο και διαγράφονται μεγάλες περιττά προγράμματα, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει πολλά από τη διαφορά. Θα εκτιμούσα μερικές προτάσεις, αφορά, Ian |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Αφαιρέστε οτιδήποτε σας dont χρήση. Οποιοδήποτε άλλο θέμα μπορεί να απενεργοποιηθεί από τη λειτουργία κατά την εκκίνηση, αν χρειαστεί.
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ για την απάντηση,
Είμαι λειτουργίας McAfee, που χρησιμοποιείται για να εκτελεί avast αλλά ανανεωμένη συνδρομή μου με τη McAfee. I ve got a Διάσταση 5150, 3GHz, 1GB RAM. Γνωρίζω ότι περισσότερη μνήμη RAM το καλύτερο, αλλά νομίζω ότι θ ακάρεως να είναι σε θέση να διαγράψετε κάποια περιττά java aplets να επιταχύνει. |
|
|
|||
|
|||
|
1GB πρέπει να είναι ωραία, είναι Avast πρωταθλήματα πέραν McAfee από την άποψη των πόρων εγκεφάλων ή ακόμα και την προστασία του ΙΜΟ. Θα swap πίσω. Θα πρέπει να παρατηρήσετε μια μεγάλη βελτίωση. Εκτός από την αφαίρεση τίποτα στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν χρειάζεται και να δούμε πώς αυτό εκθέσεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
Kool,
Ποια Avast χρησιμοποιείτε; Να σας πληρώνουν για την εγγραφή σου; Γελάω δυνατά. Δεν μπορώ να πιστέψω Μόλις ανανέωσε την εγγραφή στο McAfee μου! |
|
|
|||
|
|||
|
Avast ελεύθερη, οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ θα συστήσει η ίδια ή AVG ελεύθερη.
Δεν χρειάζεται να πληρώσετε. Τα περισσότερα από τα μεγάλα πράγματα που καταβάλλονται όπως το Norton και McAfee είναι πρησμένο, υπερτιμημένους σκουπίδια. Δημοφιλή από πίσω του μεγάλο εμπορίας προϋπολογισμούς και cahoots με καταστήματα και κατασκευαστές PC. |
|
|
|||
|
|||
|
Εντάξει, Άριστα.
Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου! |
|
|
|||
|
|||
|
Είστε ευπρόσδεκτοι, να μας ενημερώσετε σχετικά με το πώς θα αποκτήσετε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα συνιστούσα χρησιμοποιώντας Start, Run, Msconfig και disabaling κάθε ανεπιθύμητη εκκίνηση προγραμμάτων ή των υπηρεσιών το γεγονός αυτό θα βελτιώσει την ταχύτητα του γενικού συστήματος και των νέων επιχειρήσεων θα καταστήσει πολύ πιο γρήγορα.
Secondaly Συμφωνώ με την παραπάνω θέσεις dont χρήση McAfee ή nortan αυτά είναι δύναμη πεινασμένοι και πραγματικά dont κάνουν καλή δουλειά για να πούμε ότι πρέπει να πληρώσουν γι 'αυτά, θα συνιστούσα AVG. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται (Ccleaner) καθαρίζει αυτό anyhting να κάνει με την περιήγηση στο Internet και μπορείτε επίσης σαφές CNA αρχεία μητρώου θα βελτιώσει την ταχύτητα με dramitically. Επίσης τακτικές spyware ιός σαρώνει και σαρώνει το κακόβουλο λογισμικό και adware σαρώνει θα κρατήσει άλλα άτομα που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας πόρων. Τέλος διατηρήσουν μια καλή καθαρή Λειτουργικό σύστημα σκληρό δίσκο σε regualar ώστε με ένα δίσκο πάνω από την τακτική του κατακερματισμού και αυτό μπορεί να βρεθεί μέσα στο σύστημα. |
|
|
|||
|
|||
|
Ποτέ δεν είπε τι OS έχετε, αλλά υπάρχουν γνωστά ζητήματα με το McAfee και Vista.
|