manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Ubrzavanjem PC - prijedlozi o tome što se ukloni programe, itd.

Reply

Thread Tools
Old 23. lipnja 2009, 11:08
Member Group

Default Ubrzavanjem PC - prijedlozi o tome što se ukloni programe, itd.

Bok,

Moja Mala dolina PC traje dugo učitava, iznimno dugo. Mislim da je dio problema svibanj biti java ažuriranja imam instaliran. Ima izgleda da se tako mnogi od njih, svi su oni još potrebno? Oni me drže sufliranje instalirati više ažuriranja! U ladicu na dnu desnom kutu traje duže vrijeme za učitavanje. Pitate li bilo tko ima bilo kakve prijedloge, prebrze vožnje na moj PC?

Imam defragmented diska, skeniranje diska za pogreške, moje prazne privremenu mapu i brišu velike nepotrebne programe ali to još nije napravio mnogo razlika.
Će poštovati neke prijedloge,
pozdrav, Ian
Old 23. lipnja 2009, 11:45
Administrator Group

Uklonite sve što ne koristite. Ništa drugo može biti isključen iz prikazuju pri pokretanju ako zatreba.

Koji anti-virus ste prikazivati i koliko imate RAM-a, i mogu utjecati pokretanju grdno puta.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23. lipnja 2009, 12:22
Member Group

Hvala za odgovor,

Ja sam trčanje McAfee, koja se izvodi avast ali obnovljeni moju pretplatu sa McAfee. Ja sam dobio Dimenzija 5150, 3GHz, 1GB RAM-a. Ja sam svjestan da je više RAM-a na bolje, ali mislim da sam malo stvorenje moći izbrisati neke nepotrebne java aplets da ga ubrzati.
Old 23. lipnja 2009, 12:25
Administrator Group

1GB bi trebalo biti u redu, Avast je ligama izvan McAfee u smislu resursa, pa čak i zaštite izlučivalo imo. Ja bih nazad swap. Trebali biste primijetiti velika poboljšanja. Drugo nego da uklonite ništa Dodaj / Ukloni programe ne trebate i vidjeti kako se to sajmovima.
Old 23. lipnja 2009, 12:30
Member Group

Kool,

Koji Avast da li vi koristite? Da li plaćati pretplatu za yours? Lol. Ne mogu vjerovati sam obnovila moju pretplatu na McAfee!
Old 23. lipnja 2009, 12:36
Administrator Group

Avast besplatni, većina ljudi ovdje bih preporučio iste ili AVG slobodan.

Nema potrebe da plaćate. Većina velikih plaća stvari poput Norton i McAfee su podnaduo, overpriced junk. Popularne off poleđini velike marketinške proračune i ortaštvu s dućanima i PC graditelja.
Old 23. lipnja 2009, 12:38
Member Group

Ok, Odlično.

Puno hvala za Vaš savjet!
Old 23. lipnja 2009, 12:43
Administrator Group

Vi ste dobrodošli, javite nam kako vam se on.
Old 23. lipnja 2009, 16:16
Donatorska Grupa

Ja bih preporučio koristeći Start, Trčanje, msconfig i disabaling džunka pokrenuti bilo koji program ili usluga to će poboljšati genereal brzinu sustava i učinit će start up puno brže.
Secondaly Slažem se s gore posts dont koristiti McAfee ili nortan ove snage su gladna i stvarno dont obaviti dobar posao da kaže morate plaćati za njih, ja bih preporučio AVG.
Također možeš koristiti program nazvan (Ccleaner) ovaj čisti anyhting veze s internetom i pregledavanja vam cna registry datoteke s jasnim će poboljšati brzinu dramitically.
Uz redovite spyware i virus scans skenira zlonamjernih programa i adware scans zadržat će drugim ljudima pomoću računala resursa.
Na kraju dobro držati čistim Operacijski sustav hard disk u cilju regualar s više od redovne diska fragmentacija i to se može naći u sustav alata.
Old 26. lipnja 2009, 09:50
Donatorska Grupa

Vi nikada rekao šta OS imate, ali ima poznatih problema s McAfee i Vista.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Zaboravili ste Pristup Windows Defender Add-Remove Programs tiler7777 Općenito Software Chat 4 17. lipnja 2009 02:07
Ne može pristupiti Dodaj / Ukloni programe. Albedo Virus, Spyware i sigurnost 8 16. prosinac 2007 11:03
Ubrzavanjem moj 98 PyroTails General Hardware Chat 5 24. studeni 2007 14:56
Zaštita od zlonamjernih programa! Ne može pristupiti Dodaj / Ukloni programe! trevy3 Virus, Spyware i sigurnost 17 19. studeni 2007 11:50
Nedostaje "Dodaj / ukloni programe" na listi controlpanel? PranX Windows Operating Systems 8 17. Ruj 2007 14:40
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.