![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Moja Mala dolina PC traje dugo učitava, iznimno dugo. Mislim da je dio problema svibanj biti java ažuriranja imam instaliran. Ima izgleda da se tako mnogi od njih, svi su oni još potrebno? Oni me drže sufliranje instalirati više ažuriranja! U ladicu na dnu desnom kutu traje duže vrijeme za učitavanje. Pitate li bilo tko ima bilo kakve prijedloge, prebrze vožnje na moj PC? Imam defragmented diska, skeniranje diska za pogreške, moje prazne privremenu mapu i brišu velike nepotrebne programe ali to još nije napravio mnogo razlika. Će poštovati neke prijedloge, pozdrav, Ian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uklonite sve što ne koristite. Ništa drugo može biti isključen iz prikazuju pri pokretanju ako zatreba.
| |||
| |||
| Hvala za odgovor, Ja sam trčanje McAfee, koja se izvodi avast ali obnovljeni moju pretplatu sa McAfee. Ja sam dobio Dimenzija 5150, 3GHz, 1GB RAM-a. Ja sam svjestan da je više RAM-a na bolje, ali mislim da sam malo stvorenje moći izbrisati neke nepotrebne java aplets da ga ubrzati. |
|
| |||
| |||
| 1GB bi trebalo biti u redu, Avast je ligama izvan McAfee u smislu resursa, pa čak i zaštite izlučivalo imo. Ja bih nazad swap. Trebali biste primijetiti velika poboljšanja. Drugo nego da uklonite ništa Dodaj / Ukloni programe ne trebate i vidjeti kako se to sajmovima. |
|
| |||
| |||
| Kool, Koji Avast da li vi koristite? Da li plaćati pretplatu za yours? Lol. Ne mogu vjerovati sam obnovila moju pretplatu na McAfee! |
|
| |||
| |||
| Avast besplatni, većina ljudi ovdje bih preporučio iste ili AVG slobodan. Nema potrebe da plaćate. Većina velikih plaća stvari poput Norton i McAfee su podnaduo, overpriced junk. Popularne off poleđini velike marketinške proračune i ortaštvu s dućanima i PC graditelja. |
|
| |||
| |||
| Ok, Odlično. Puno hvala za Vaš savjet! |
|
| |||
| |||
| Vi ste dobrodošli, javite nam kako vam se on. |
|
| |||
| |||
| Ja bih preporučio koristeći Start, Trčanje, msconfig i disabaling džunka pokrenuti bilo koji program ili usluga to će poboljšati genereal brzinu sustava i učinit će start up puno brže. Secondaly Slažem se s gore posts dont koristiti McAfee ili nortan ove snage su gladna i stvarno dont obaviti dobar posao da kaže morate plaćati za njih, ja bih preporučio AVG. Također možeš koristiti program nazvan (Ccleaner) ovaj čisti anyhting veze s internetom i pregledavanja vam cna registry datoteke s jasnim će poboljšati brzinu dramitically. Uz redovite spyware i virus scans skenira zlonamjernih programa i adware scans zadržat će drugim ljudima pomoću računala resursa. Na kraju dobro držati čistim Operacijski sustav hard disk u cilju regualar s više od redovne diska fragmentacija i to se može naći u sustav alata. |
|
| |||
| |||
| Vi nikada rekao šta OS imate, ali ima poznatih problema s McAfee i Vista. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Zaboravili ste Pristup Windows Defender Add-Remove Programs | tiler7777 | Općenito Software Chat | 4 | 17. lipnja 2009 02:07 |
| Ne može pristupiti Dodaj / Ukloni programe. | Albedo | Virus, Spyware i sigurnost | 8 | 16. prosinac 2007 11:03 |
| Ubrzavanjem moj 98 | PyroTails | General Hardware Chat | 5 | 24. studeni 2007 14:56 |
| Zaštita od zlonamjernih programa! Ne može pristupiti Dodaj / Ukloni programe! | trevy3 | Virus, Spyware i sigurnost | 17 | 19. studeni 2007 11:50 |
| Nedostaje "Dodaj / ukloni programe" na listi controlpanel? | PranX | Windows Operating Systems | 8 | 17. Ruj 2007 14:40 |
| Thread Tools | |
| |