kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Felgyorsításáról PC - javaslatokat Mi Programok eltávolítása, stb

Reply

Téma eszközök
Old Június 23 2009, 11:08
Csoport tagja

Default Felgyorsításáról PC - javaslatokat Mi Programok eltávolítása, stb

Szia,

Saját Dell PC hosszú időt vesz igénybe a berakodást, rendkívül hosszú idő. Azt hiszem, a problémák egy része is a Java frissítéseket van telepítve. Úgy tűnik, hogy ilyen sokan vannak azok is, minden szükséges? Azt tartja, hogy ösztönözzék a nagyobb telepíteni a frissítéseket! A tálca a jobb alsó sarokban hosszú időt vesz igénybe a terhelést. Csodálkozó ha akárki birtokol akármi javaslatok a gyorshajtás on my PC?

Van töredezettségmentesített a lemezt, beolvassa a lemezt a hibákat, üríteni az én ideiglenes mappába, és el kell hagyni a szükségtelen nagy programok, de még mindig nem tett sok a különbség.
Méltányolná néhány javaslatot,
Regards, Ian
Old Június 23 2009, 11:45
Administrator Group

Távolítsa el, amit ne használja. Minden más dolog letilthatók futtatását induláskor, ha szükséges.

What anti-virus ön működik, és hogy mennyi memória van-e, mindketten indításkor szer hatása óriási.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Június 23 2009, 12:22
Csoport tagja

Köszi a választ,

Én futó McAfee használt fut avast de én megújult előfizetés a McAfee. I. Van egy dimenzió 5150, 3GHz, 1GB RAM. Tisztában vagyok azzal, hogy több RAM, annál jobb, de azt hiszem, atka, hogy néhány szükségtelen java aplets, hogy gyorsítsák fel.
Old Június 23 2009, 12:25
Administrator Group

1GB kell finom, Avast van ligákkal túl McAfee a forrás csatorna, sőt védelmi IMO. Azt cserehely vissza. Akkor nyilatkozat egy nagy javulást. Más, mint hogy távolítsa el semmit a Programok hozzáadása / eltávolítása akkor nem kell, és hogy e vásárokon.
Old Június 23 2009, 12:30
Csoport tagja

Kool,

Melyik Avast használ? Do you pay jegyzése a tiéd? Hangosan nevet. Nem tudom elhinni, hogy csak én megújult előfizetünk McAfee!
Old Június 23 2009, 12:36
Administrator Group

Avast ingyenes, a legtöbb ember itt azt ajánlja az azonos vagy AVG ingyenes.

Nem kell fizetni. Most az a nagy cucc, mint a fizetett és a Norton McAfee a duzzadt, túlárazott szemét. Népszerű ki hátul a nagy marketing költségvetések és suskus a raktárak és a PC-építők.
Old Június 23 2009, 12:38
Csoport tagja

Oké, remek.

Thanks a lot for your advice!
Old Június 23 2009, 12:43
Administrator Group

Szívesen, let us know how you get on.
Old Június 23 2009, 16:16
Donor Group

Azt javasoljuk a Start Futtatás Msconfig és disabaling minden dzsunka induló programok és szolgáltatások Ez javítja genereal sebessége, és lehetővé teszi a vállalkozások beindításának sokkal gyorsabban.
Secondaly egyetértek a fenti hozzászólások ne használja a McAfee vagy nortan ezek hatalom éhes és igazán dont do jó munkát azt meg kell fizetni őket, azt javasoljuk, AVG.
Ön is lehetne használni nevű program (Ccleaner), ez tisztítja anyhting, hogy az internetes böngészés, és akkor derült CNA rendszerleíró fájlokat javítja sebesség dramitically.
Emellett rendszeresen ellenőrzi a kémprogramok és a rosszindulatú szoftverek víruskeresés és adware letapogatja fogja más emberek segítségével a PC-források.
Végül tartsa a jó tiszta operációs rendszer merevlemezén a regualar, hogy a több, mint a rendszeres Lemezkarbantartó széttöredezettség és ez található meg a rendszer eszközöket.
Old Június 26 2009, 09:50
Donor Group

Soha nem mondtam, milyen operációs rendszer van, de vannak ismert problémák McAfee és a Vista.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Elfelejtette a hozzáférést a Windows Defender Add-Remove Programs tiler7777 General Chat szoftver 4 17. június 2009 02:07
Nem lehet elérni a Programok hozzáadása / eltávolítása. Albedo Vírus, kémprogram és biztonság 8 16. december 2007 11:03
Felgyorsításáról én 98 PyroTails Általános fémáru Chat 5 24. november 2007 14:56
Malware! Nem lehet elérni a Programok hozzáadása / eltávolítása! trevy3 Vírus, kémprogram és biztonság 17 19. november 2007 11:50
Hiányzik a "Programok hozzáadása / eltávolítása" listában a controlpanel? PranX A Windows operációs rendszerek 8 17. Szeptember 2007 14:40
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.