![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Saját Dell PC hosszú időt vesz igénybe a berakodást, rendkívül hosszú idő. Azt hiszem, a problémák egy része is a Java frissítéseket van telepítve. Úgy tűnik, hogy ilyen sokan vannak azok is, minden szükséges? Azt tartja, hogy ösztönözzék a nagyobb telepíteni a frissítéseket! A tálca a jobb alsó sarokban hosszú időt vesz igénybe a terhelést. Csodálkozó ha akárki birtokol akármi javaslatok a gyorshajtás on my PC? Van töredezettségmentesített a lemezt, beolvassa a lemezt a hibákat, üríteni az én ideiglenes mappába, és el kell hagyni a szükségtelen nagy programok, de még mindig nem tett sok a különbség. Méltányolná néhány javaslatot, Regards, Ian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Távolítsa el, amit ne használja. Minden más dolog letilthatók futtatását induláskor, ha szükséges.
| |||
| |||
| Köszi a választ, Én futó McAfee használt fut avast de én megújult előfizetés a McAfee. I. Van egy dimenzió 5150, 3GHz, 1GB RAM. Tisztában vagyok azzal, hogy több RAM, annál jobb, de azt hiszem, atka, hogy néhány szükségtelen java aplets, hogy gyorsítsák fel. |
|
| |||
| |||
| 1GB kell finom, Avast van ligákkal túl McAfee a forrás csatorna, sőt védelmi IMO. Azt cserehely vissza. Akkor nyilatkozat egy nagy javulást. Más, mint hogy távolítsa el semmit a Programok hozzáadása / eltávolítása akkor nem kell, és hogy e vásárokon. |
|
| |||
| |||
| Kool, Melyik Avast használ? Do you pay jegyzése a tiéd? Hangosan nevet. Nem tudom elhinni, hogy csak én megújult előfizetünk McAfee! |
|
| |||
| |||
| Avast ingyenes, a legtöbb ember itt azt ajánlja az azonos vagy AVG ingyenes. Nem kell fizetni. Most az a nagy cucc, mint a fizetett és a Norton McAfee a duzzadt, túlárazott szemét. Népszerű ki hátul a nagy marketing költségvetések és suskus a raktárak és a PC-építők. |
|
| |||
| |||
| Oké, remek. Thanks a lot for your advice! |
|
| |||
| |||
| Szívesen, let us know how you get on. |
|
| |||
| |||
| Azt javasoljuk a Start Futtatás Msconfig és disabaling minden dzsunka induló programok és szolgáltatások Ez javítja genereal sebessége, és lehetővé teszi a vállalkozások beindításának sokkal gyorsabban. Secondaly egyetértek a fenti hozzászólások ne használja a McAfee vagy nortan ezek hatalom éhes és igazán dont do jó munkát azt meg kell fizetni őket, azt javasoljuk, AVG. Ön is lehetne használni nevű program (Ccleaner), ez tisztítja anyhting, hogy az internetes böngészés, és akkor derült CNA rendszerleíró fájlokat javítja sebesség dramitically. Emellett rendszeresen ellenőrzi a kémprogramok és a rosszindulatú szoftverek víruskeresés és adware letapogatja fogja más emberek segítségével a PC-források. Végül tartsa a jó tiszta operációs rendszer merevlemezén a regualar, hogy a több, mint a rendszeres Lemezkarbantartó széttöredezettség és ez található meg a rendszer eszközöket. |
|
| |||
| |||
| Soha nem mondtam, milyen operációs rendszer van, de vannak ismert problémák McAfee és a Vista. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Elfelejtette a hozzáférést a Windows Defender Add-Remove Programs | tiler7777 | General Chat szoftver | 4 | 17. június 2009 02:07 |
| Nem lehet elérni a Programok hozzáadása / eltávolítása. | Albedo | Vírus, kémprogram és biztonság | 8 | 16. december 2007 11:03 |
| Felgyorsításáról én 98 | PyroTails | Általános fémáru Chat | 5 | 24. november 2007 14:56 |
| Malware! Nem lehet elérni a Programok hozzáadása / eltávolítása! | trevy3 | Vírus, kémprogram és biztonság | 17 | 19. november 2007 11:50 |
| Hiányzik a "Programok hozzáadása / eltávolítása" listában a controlpanel? | PranX | A Windows operációs rendszerek | 8 | 17. Szeptember 2007 14:40 |
| Téma eszközök | |
| |