פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

זרוז מחשב - הצעות על מה כדי הסרה של תוכניות, וכו '

Reply

שרשרת כלים
Old 23 יוני 2009, 11:08
חבר קבוצת

Default זרוז מחשב - הצעות על מה כדי הסרה של תוכניות, וכו '

הי,

אזור Dell PC לוקח הרבה זמן הטעינה, במיוחד לאורך זמן. אני חושב חלק ייתכן שהבעיה של Java עדכונים אני התקנתי. שם נראה כל כך הרבה מהם, הם אפילו כל נחוצה? הם שומרים לי בקשה להתקין עוד עדכונים! את המגש על הפינה הימנית התחתונה לוקח הרבה זמן לטעון. תוהה אם יש מישהו כל הצעה על נהיגה במהירות מופרזת על המחשב שלי?

יש לי את הדיסק defragmented, סריקת שגיאות בדיסק, מרוקן את התיקייה ואת זמני מחוק תוכניות גדולות מיותרות אך הוא עדיין לא עשה הרבה הבדל.
האם מעריכים כמה הצעות,
Regards, איאן
Old 23 יוני 2009, 11:45
מנהל קבוצת

הסר כל דבר שאתה dont להשתמש. כל דבר אחר יכול להיות מבוטל מלפעול בעת ההפעלה הצורך.

איזה אנטי וירוס אתה מפעיל וכמה זיכרון RAM יש לך, הן יכולות להשפיע על הרבה מאוד פעמים ההפעלה.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 יוני 2009, 12:22
חבר קבוצת

תודה על התשובה,

אני מפעיל את McAfee, היה אמור להיות מוצגות avast אבל חידשו את המנוי שלי עם McAfee. אני כבר יש ממד 5150, 3GHz, 1GB RAM. אני מודע לכך יותר של זיכרון RAM טוב יותר, אבל אני חושב שאני יכול להיות אקרית למחוק כמה מיותר aplets Java כדי להאיץ את זה.
Old 23 יוני 2009, 12:25
מנהל קבוצת

1GB צריך להיות בסדר, הוא Avast ליגות מעבר McAfee במונחים של משאבים לטמיון ואפילו הגנה IMO. אני מעוניין להחליף בחזרה. אתה צריך לשים לב שיפור גדול. חוץ מזה להסיר דבר הוספה / הסרה של תוכניות אין צורך ולראות איך זה יריד.
Old 23 יוני 2009, 12:30
חבר קבוצת

Kool,

Avast איזה אתה משתמש? האם אתה משלם עבור המנוי שלך? לצחוק בקול רם. אני לא מאמינה אני פשוט חידשו את המנוי שלי על McAfee!
Old 23 יוני 2009, 12:36
מנהל קבוצת

Avast חופשית, רוב האנשים כאן ממליץ על זהות או ממוצע חינם.

אין צורך לשלם. רוב גדול שילם דברים כמו Norton ו McAfee הם bloated, overpriced הזבל. פופולרי מחוץ האחורי של תקציבים השיווק הגדולות ו קנוניה עם חנויות בוני למחשב.
Old 23 יוני 2009, 12:38
חבר קבוצת

טוב, מעולה.

תודה רבה לך על העצה!
Old 23 יוני 2009, 12:43
מנהל קבוצת

אתה מוזמן, תן לנו כיצד אתה מקבל ב.
Old 23 יוני 2009, 16:16
קבוצת תורמים

אני ממליץ להשתמש התחל, הפעלה, Msconfig disabaling ואת כל הזבל להתחלה תוכניות או שירותים זה ישפר genereal מהירות של מערכת תעשה התחל UPS הרבה יותר מהר.
Secondaly אני מסכים עם האמור לעיל הודעות dont McAfee או להשתמש nortan אלה כוח רעב ו dont באמת לעשות עבודה טובה לומר לך לשלם להם, אני ממליץ ממוצע.
כמו כן אתה יכול להשתמש בתוכנית הנקראת (Ccleaner) זה cleans anyhting לעשות עם הגלישה באינטרנט וכן את cna לנקות קבצי הרישום עם ישפרו את מהירות dramitically.
כמו כן רגיל סורק תוכנות ריגול או תוכנות זדוניות סורק וירוסים ו Adware סריקות תמשיך אנשים אחרים באמצעות המחשב משאבים.
לבסוף לשמור טוב נקי של מערכת ההפעלה של הכונן הקשיח regualar סדר עם למעלה מ התנפצות דיסק רגיל וזה אפשר למצוא ב כלי מערכת.
Old 26 יוני 2009, 09:50
קבוצת תורמים

אתה אף פעם לא אמרתי את מה שיש לך מערכת הפעלה, אבל יש בעיות מוכרות של McAfee and Vista.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.