![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
שרשרת כלים |
|
|
|||
|
|||
|
הי,
אזור Dell PC לוקח הרבה זמן הטעינה, במיוחד לאורך זמן. אני חושב חלק ייתכן שהבעיה של Java עדכונים אני התקנתי. שם נראה כל כך הרבה מהם, הם אפילו כל נחוצה? הם שומרים לי בקשה להתקין עוד עדכונים! את המגש על הפינה הימנית התחתונה לוקח הרבה זמן לטעון. תוהה אם יש מישהו כל הצעה על נהיגה במהירות מופרזת על המחשב שלי? יש לי את הדיסק defragmented, סריקת שגיאות בדיסק, מרוקן את התיקייה ואת זמני מחוק תוכניות גדולות מיותרות אך הוא עדיין לא עשה הרבה הבדל. האם מעריכים כמה הצעות, Regards, איאן |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
הסר כל דבר שאתה dont להשתמש. כל דבר אחר יכול להיות מבוטל מלפעול בעת ההפעלה הצורך.
|
|||
|
|||
|
תודה על התשובה,
אני מפעיל את McAfee, היה אמור להיות מוצגות avast אבל חידשו את המנוי שלי עם McAfee. אני כבר יש ממד 5150, 3GHz, 1GB RAM. אני מודע לכך יותר של זיכרון RAM טוב יותר, אבל אני חושב שאני יכול להיות אקרית למחוק כמה מיותר aplets Java כדי להאיץ את זה. |
|
|
|||
|
|||
|
1GB צריך להיות בסדר, הוא Avast ליגות מעבר McAfee במונחים של משאבים לטמיון ואפילו הגנה IMO. אני מעוניין להחליף בחזרה. אתה צריך לשים לב שיפור גדול. חוץ מזה להסיר דבר הוספה / הסרה של תוכניות אין צורך ולראות איך זה יריד.
|
|
|
|||
|
|||
|
Kool,
Avast איזה אתה משתמש? האם אתה משלם עבור המנוי שלך? לצחוק בקול רם. אני לא מאמינה אני פשוט חידשו את המנוי שלי על McAfee! |
|
|
|||
|
|||
|
Avast חופשית, רוב האנשים כאן ממליץ על זהות או ממוצע חינם.
אין צורך לשלם. רוב גדול שילם דברים כמו Norton ו McAfee הם bloated, overpriced הזבל. פופולרי מחוץ האחורי של תקציבים השיווק הגדולות ו קנוניה עם חנויות בוני למחשב. |
|
|
|||
|
|||
|
טוב, מעולה.
תודה רבה לך על העצה! |
|
|
|||
|
|||
|
אתה מוזמן, תן לנו כיצד אתה מקבל ב.
|
|
|
|||
|
|||
|
אני ממליץ להשתמש התחל, הפעלה, Msconfig disabaling ואת כל הזבל להתחלה תוכניות או שירותים זה ישפר genereal מהירות של מערכת תעשה התחל UPS הרבה יותר מהר.
Secondaly אני מסכים עם האמור לעיל הודעות dont McAfee או להשתמש nortan אלה כוח רעב ו dont באמת לעשות עבודה טובה לומר לך לשלם להם, אני ממליץ ממוצע. כמו כן אתה יכול להשתמש בתוכנית הנקראת (Ccleaner) זה cleans anyhting לעשות עם הגלישה באינטרנט וכן את cna לנקות קבצי הרישום עם ישפרו את מהירות dramitically. כמו כן רגיל סורק תוכנות ריגול או תוכנות זדוניות סורק וירוסים ו Adware סריקות תמשיך אנשים אחרים באמצעות המחשב משאבים. לבסוף לשמור טוב נקי של מערכת ההפעלה של הכונן הקשיח regualar סדר עם למעלה מ התנפצות דיסק רגיל וזה אפשר למצוא ב כלי מערכת. |
|
|
|||
|
|||
|
אתה אף פעם לא אמרתי את מה שיש לך מערכת הפעלה, אבל יש בעיות מוכרות של McAfee and Vista.
|