![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Labas,
Mano Dell PC trunka ilgai pakrovimo, labai ilgai. Manau, kad dalis problemų gali būti Java atnaujinimus turiu įdiegta. Atrodo, kad bus tiek daug, jie visi dar reikia? Jie saugo paskatino mane įdiegti daugiau atnaujinimų! Apatiniame dešiniajame kampe padėklas užima daug laiko įkelti. Nežinote, ar kas nors turi kokių nors dėl greičio viršijimas ant mano PC pasiūlymus? Turiu defragmented disko nuskaitymo klaidų diske, ištuštinti savo laikinąjį aplanką ir ištrinti daug nereikalingų programų, tačiau dar nėra padaryta daug skirtumu. Ar už tam tikrus pasiūlymus, Pagarbiai, Ian |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pašalinti nieko dont naudoti. Bet ką dar galima išjungti rodymą paleidžiant jei reikia.
|
|||
|
|||
|
Ačiū už atsakymą,
Aš einu McAfee, naudojama būti paleistas Avast bet atgaivino mano abonementas ir McAfee. I ve got dimensijos 5150, 3 GHz, 1GB RAM. Žinau, kad daugiau RAM, tuo geriau, bet aš manau, erkę būtų galima pašalinti kai kurias nereikalingas Java aplets kad pagreitinti šį procesą. |
|
|
|||
|
|||
|
1GB turėtų būti gerai, Avast yra lygų po McAfee išteklių naudojimo nutekėjimui ir net apsaugos IMO. Norėčiau apsikeitimo atgal. Pastebėsite didelį pagerėjimą. Išskyrus pašalinti nieko Add / Remove Programs nereikia ir pamatyti, kaip kad mugėse.
|
|
|
|||
|
|||
|
Kool
Kuris Avast jūs naudojatės? Ar mokate prenumerata tavo? Garsiai juoktis. I can't believe I just atnaujintos Mano prenumeratos McAfee! |
|
|
|||
|
|||
|
Avast nemokama, dauguma žmonių čia būtų rekomenduoti pačią ar AVG Free.
Nėra reikalo mokėti. Dauguma didelių mokama Daiktai kaip Norton ir McAfee yra ištinęs, brangių šiukšlių. Populiarūs prie didelių rinkodaros biudžetus ir cahoots su parduotuvių ir PC statybininkai atgal. |
|
|
|||
|
|||
|
Gerai, puikiai.
Ačiū už jūsų patarimus daug! |
|
|
|||
|
|||
|
You're welcome, praneškite mums apie tai, kaip jums.
|
|
|
|||
|
|||
|
Norėčiau rekomenduojame naudoti Pradėti, Vykdyti, msconfig ir disabaling bet šiukšlių paleisti programas ar paslaugas, tai pagerins genereal greitis sistemą ir padarys steigimą daug greičiau.
Secondaly Aš sutinku su aukščiau Žinutės dont naudoti McAfee arba nortan šie energijos badas ir really dont padaryti gerą darbą, ty jūs turite mokėti už juos, aš norėčiau rekomenduoti AVG. Taip pat galite naudoti programą "(CCleaner) šis valo anyhting daryti su interneto ir taip pat galite KNI aiškiai registro failus pagerins greitis dramitically. Taip pat nuolat ieško šnipinėjimo ir kenkėjiškų programų ir antivirusinių Adware skenuoja liks kiti žmonės, naudodami savo kompiuterio išteklių. Galiausiai išlaikyti gerą švarus Operacinės sistemos kietąjį diską regualar kad su daugiau nei paprasti disko fragmentacija ir tai galima rasti sistemos įrankius. |
|
|
|||
|
|||
|
Jūs niekada nesakė, ką OS turite, tačiau yra žinomas problemas su McAfee ir Vista.
|