mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Kāpināt PC - ierosinājumus par to noņemt, Utt Programs

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 23, 2009, 11:08
Loceklis

Default Kāpināt PC - ierosinājumus par to noņemt, Utt Programs

Čau,

Mans Dell PC ņem ilgu laiku iekraušanas, ļoti ilgu laiku. Es domāju, ka daļa no problēmas var java atjauninājumus Man ir uzstādīta. Tur, šķiet, ir tik daudz, tie visi pat nepieciešams? Viņi ievēro mudinot mani uzstādīt vairāk atjauninājumus! Uz apakšējā labajā stūrī paplāti ņem ilgs laiks, lai slodze. Jautājums, ja kāds ir priekšlikumi par ātruma pārsniegšanu par manu datoru suggestions?

Man ir defragmented disks, kas skenēts diska kļūdas, iztukšo manu pagaidu mape un svītrots liela nevajadzīgās programmas, bet tas vēl nav izdarījusi daudz atšķirību.
Would appreciate dažus ierosinājumus,
regards, Ian
Old Jūnijs 23, 2009, 11:45
Administrator Group

Noņemt visu, kas jums dont izmantošanu. Any thing else var tikt izslēgti no darba pēc starta, ja tas būtu nepieciešams.

Kas anti-virus jūs darbojas un cik daudz RAM jums ir gan var ietekmēt starta reizēm ļoti.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūnijs 23, 2009, 12:22
Loceklis

Paldies par atbildi,

Es esmu darba McAfee, ko izmanto darbināt Avast, bet atjaunoja manas abonements ar McAfee. I ve got Dimension 5150, 3GHz, 1GB RAM. Es apzinos, ka vairāk RAM labāk, bet es domāju, ka ērce var izdzēst dažus nevajadzīgus java aplets, lai to paātrinātu.
Old Jūnijs 23, 2009, 12:25
Administrator Group

1GB jābūt naudas sodu, Avast ir līgas aiz McAfee ziņā resursu aizplūšana un pat aizsardzības IMO. Es swap atpakaļ. Jūs ievērosiet liels uzlabojums. Nav kaut kas Noņemt Pievienot / noņemt programmas, nav nepieciešams un redzēt, kā šī gadatirgos.
Old Jūnijs 23, 2009, 12:30
Loceklis

Kool,

Kurš Avast jūs izmantojat? Vai jums ir jāmaksā abonēšana par jums? Lols. Es nespēju noticēt, es vienkārši atjaunot manu abonementu McAfee!
Old Jūnijs 23, 2009, 12:36
Administrator Group

Avast bezmaksas, lielākā daļa cilvēku šeit ieteiks pašu vai AVG free.

Nav nepieciešams maksāt. Lielākā daļa no lielas maksā sīkumi, piemēram, Norton un McAfee ir uzpampis, overpriced junk. Populārs pie muguras lielo mārketinga budžetu un cahoots ar veikaliem un datoru celtniekiem.
Old Jūnijs 23, 2009, 12:38
Loceklis

Okay, lieliski.

Thanks daudz par jūsu padomu!
Old Jūnijs 23, 2009, 12:43
Administrator Group

You're welcome, būsim zināt, kā jums tālāk.
Old Jūnijs 23, 2009, 16:16
Donors Group

Es ieteiktu izmantot Start, Run, msconfig un disabaling jebkurā junk uzsākšanas programmu vai pakalpojumu, tas uzlabos genereal ātrums sistēmu un padarīt dibināšanu daudz ātrāk.
Secondaly Es piekrītu iepriekš posts dont izmantot McAfee vai nortan tie ir varas izsalcis un tiešām dont darīt labu darbu, lai ka jums ir jāmaksā par tiem, es ieteiktu AVG.
Arī jūs varat izmantot programmu, ko sauc (CCleaner) tas attīra anyhting darīt ar interneta pārlūkošanu un arī jūs CNA skaidrs reģistra failus uzlabosies ātrums dramitically.
Arī regulāras spiegprogrammatūra skenē un vīrusu skenēšanu malware un reklāmprogrammatūru skenēšana turpinās citiem cilvēkiem, izmantojot datora resursus.
Visbeidzot uzturēt labas tīru Operētājsistēma cieto disku regualar lai ar vairāk nekā regulāri diska fragmentācija, un to var atrast sistēmas rīki.
Old Jūnijs 26, 2009, 09:50
Donors Group

Jūs nekad teica kāda OS tev ir, bet ir zināmas problēmas ar McAfee un Vista.
Reply

Register

Bookmarks