rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Przyspieszenie PC - Sugestie dotyczące Co Usuń programy, itd.

Reply

Narzędzia wątku
Old 23 cze 2009, 11:08
Członek grupy

Default Przyspieszenie PC - Sugestie dotyczące Co Usuń programy, itd.

Cześć,

Mój komputer Dell zajmuje dużo czasu ładowania, bardzo długi czas. Myślę, że część tego problemu może być java aktualizacje mam zainstalowane. Nie wydaje się więc wielu z nich są nawet wszystkie niezbędne? Trzymają mnie skłoniło, aby zainstalować aktualizacje więcej! Zasobnik na prawym dolnym rogu zajmuje dużo czasu do załadowania. Zastanawiasz się, jeśli ktoś ma jakieś propozycje w sprawie przyspieszenia na moim komputerze?

Mam defragmentacji dysku, skanowane dysk w poszukiwaniu błędów, opróżnia mój folder tymczasowy i usunięte duże niepotrzebne programy, ale nadal nie dokonała wiele różnicy.
Czy docenią pewne sugestie,
zakresie, Ian
Old 23 cze 2009, 11:45
Administrator Group

Usuń wszystko co dont użytkowania. Wszelkie inne rzeczy mogą być wyłączone z uruchomione przy starcie w razie potrzeby.

Co antywirusowe uruchomione jesteś i ile masz pamięci RAM, może mieć wpływ zarówno czas uruchamiania się ogromnie.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 cze 2009, 12:22
Członek grupy

Dziękujemy za odpowiedź

Mam uruchomiony McAfee, były uruchomione avast ale odnowione mój abonament z firmy McAfee. I ve got a Dimension 5150, 3GHz, 1GB pamięci RAM. Zdaję sobie sprawę, że więcej pamięci RAM tym lepiej, ale myślę, że roztocze móc usunąć kilka niepotrzebnych aplets java na przyspieszenie tego procesu.
Old 23 cze 2009, 12:25
Administrator Group

1GB powinno być dobrze, avast jest ligi poza McAfee w zakresie zasobów drenażu, a nawet ochrony IMO. Chciałbym swapowy powrotem. Należy zauważyć duża poprawa. Inne niż usunąć coś w dodaj / usuń programy nie ma potrzeby, aby zobaczyć, jak i targach.
Old 23 cze 2009, 12:30
Członek grupy

Kool,

Które avast używacie? Czy płacić abonament dla Ciebie? Lol. I can't believe I just odnowionej moje subskrypcji McAfee!
Old 23 cze 2009, 12:36
Administrator Group

Avast wolne, większość ludzi tutaj, polecam ten sam lub AVG wolną.

Nie ma potrzeby płacić. Większość dużych wypłacane rzeczy jak Norton i McAfee jest nadęty, overpriced śmieci. Popularne z tyłu dużych budżetów marketingowych i spółce w sklepach i PC budowniczych.
Old 23 cze 2009, 12:38
Członek grupy

Dobrze, Excellent.

Thanks a lot for your advice!
Old 23 cze 2009, 12:43
Administrator Group

You're welcome, daj nam znać jak Wam się dostać na.
Old 23 cze 2009, 16:16
Grupa dawcy

Chciałbym zalecamy korzystanie Start polecenie Uruchom, Msconfig i disabaling wszelkich śmieci uruchamiania programów lub usług, to genereal poprawy szybkości systemu i pozwoli rozpocząć działalność wiele szybciej.
Secondaly Zgadzam się z powyższym stanowisk dont używać McAfee lub nortan są głodni władzy i naprawdę dont zrobić dobrą robotę powiedzieć trzeba płacić za nich, polecam AVG.
Ponadto możesz użyć programu o nazwie (Ccleaner) czyści anyhting tego zrobić z Internetu, a także ci CNA jasne pliki rejestru z poprawi prędkość dramitically.
Również regularne skanowanie spyware i skanowanie wirusów i złośliwego oprogramowania typu adware skanuje zachowa innych osób korzystających z zasobów komputera.
Wreszcie zachować dobre czyste System operacyjny dysku twardym w celu regualar z więcej niż regularne fragmentacji dysku i to można znaleźć w systemie narzędzi.
Old 26 czerwiec 2009, 09:50
Grupa dawcy

Nigdy nie powiedział, co masz OS, ale nie są znane problemy z programem McAfee i Vista.
Reply

Register

Zakładki