![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Mój komputer Dell zajmuje dużo czasu ładowania, bardzo długi czas. Myślę, że część tego problemu może być java aktualizacje mam zainstalowane. Nie wydaje się więc wielu z nich są nawet wszystkie niezbędne? Trzymają mnie skłoniło, aby zainstalować aktualizacje więcej! Zasobnik na prawym dolnym rogu zajmuje dużo czasu do załadowania. Zastanawiasz się, jeśli ktoś ma jakieś propozycje w sprawie przyspieszenia na moim komputerze? Mam defragmentacji dysku, skanowane dysk w poszukiwaniu błędów, opróżnia mój folder tymczasowy i usunięte duże niepotrzebne programy, ale nadal nie dokonała wiele różnicy. Czy docenią pewne sugestie, zakresie, Ian |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Usuń wszystko co dont użytkowania. Wszelkie inne rzeczy mogą być wyłączone z uruchomione przy starcie w razie potrzeby.
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź Mam uruchomiony McAfee, były uruchomione avast ale odnowione mój abonament z firmy McAfee. I ve got a Dimension 5150, 3GHz, 1GB pamięci RAM. Zdaję sobie sprawę, że więcej pamięci RAM tym lepiej, ale myślę, że roztocze móc usunąć kilka niepotrzebnych aplets java na przyspieszenie tego procesu. |
|
| |||
| |||
| 1GB powinno być dobrze, avast jest ligi poza McAfee w zakresie zasobów drenażu, a nawet ochrony IMO. Chciałbym swapowy powrotem. Należy zauważyć duża poprawa. Inne niż usunąć coś w dodaj / usuń programy nie ma potrzeby, aby zobaczyć, jak i targach. |
|
| |||
| |||
| Kool, Które avast używacie? Czy płacić abonament dla Ciebie? Lol. I can't believe I just odnowionej moje subskrypcji McAfee! |
|
| |||
| |||
| Avast wolne, większość ludzi tutaj, polecam ten sam lub AVG wolną. Nie ma potrzeby płacić. Większość dużych wypłacane rzeczy jak Norton i McAfee jest nadęty, overpriced śmieci. Popularne z tyłu dużych budżetów marketingowych i spółce w sklepach i PC budowniczych. |
|
| |||
| |||
| Dobrze, Excellent. Thanks a lot for your advice! |
|
| |||
| |||
| You're welcome, daj nam znać jak Wam się dostać na. |
|
| |||
| |||
| Chciałbym zalecamy korzystanie Start polecenie Uruchom, Msconfig i disabaling wszelkich śmieci uruchamiania programów lub usług, to genereal poprawy szybkości systemu i pozwoli rozpocząć działalność wiele szybciej. Secondaly Zgadzam się z powyższym stanowisk dont używać McAfee lub nortan są głodni władzy i naprawdę dont zrobić dobrą robotę powiedzieć trzeba płacić za nich, polecam AVG. Ponadto możesz użyć programu o nazwie (Ccleaner) czyści anyhting tego zrobić z Internetu, a także ci CNA jasne pliki rejestru z poprawi prędkość dramitically. Również regularne skanowanie spyware i skanowanie wirusów i złośliwego oprogramowania typu adware skanuje zachowa innych osób korzystających z zasobów komputera. Wreszcie zachować dobre czyste System operacyjny dysku twardym w celu regualar z więcej niż regularne fragmentacji dysku i to można znaleźć w systemie narzędzi. |
|
| |||
| |||
| Nigdy nie powiedział, co masz OS, ale nie są znane problemy z programem McAfee i Vista. |
![]() |
|
| Zakładki |