menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Urýchlenie PC - návrhmi, ako odstrániť programy, atď

Reply

Thread Tools
Old 23. júna 2009, 11:08
Člen Skupina

Default Urýchlenie PC - návrhmi, ako odstrániť programy, atď

Nazdar,

My Dell PC trvá dlho, ako zaťaženie, veľmi dlhá doba. Myslím, že časť tohto problému môže byť java aktualizácie mám nainštalované. Tam sa zdá, že sa tak mnohí z nich sú aj všetky potrebné? Stále mi výzvy na inštaláciu viacerých aktualizácií! Zásobník na spodnom rohu trvá dlho, ako sa má nahrať. Neviete, či niekto má nejaké návrhy na urýchlenie na mojom PC?

Mám defragmentovanú disku, skenovaná disku na chyby, my vyprázdniť dočasného priečinka a vypúšťa veľké nepotrebné programy, ale to ešte nie je len malý rozdiel.
Vážime si niektoré návrhy,
ide, Ian
Old 23. júna 2009, 11:45
Administrátor Skupina

Odstráňte všetko, čo dont použitie. Nič iného sa dá vypnúť v behu na štarte, ak to bude potrebné.

Čo Anti-Virus sú vám beží a koľko pamäte máte, a to môže mať vplyv štarte krát ohromne.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23. júna 2009, 12:22
Člen Skupina

Vďaka za odpoveď

I am Beh McAfee, ktorý sa používa k byť spustený avast ale moje obnovenej predplatné s McAfee. Já mám Dimension 5150, 3GHz, 1GB RAM. Som si vedomý toho, že viac pamäte, tým lepšie, ale myslím, že aj roztoč mohli odstrániť niektoré zbytočné java aplets to urýchli.
Old 23. júna 2009, 12:25
Administrátor Skupina

1GB by malo byť v pohode, je Avast ligy nad McAfee, pokiaľ ide o zdroj dren a dokonca aj ochranu IMO. Já bych swap späť. Tie by mali zaznamenať výrazné zlepšenie. Iné, ako odstráni čokoľvek v Pridať / Odstrániť programy, nemusíte, a pozrite sa, ako že veľtrhoch.
Old 23. júna 2009, 12:30
Člen Skupina

Kool,

Avast, ktorý používate? Myslíte si zaplatiť predplatné pre vás? Válet sa. Nemôžem uveriť, že som proste moje obnovenej predplatné McAfee!
Old 23. júna 2009, 12:36
Administrátor Skupina

Avast zadarmo, väčšina ľudí by tu odporučí rovnaké alebo AVG zadarmo.

Nie je potrebné platiť. Väčšina veľkých vypláca tak podobne Norton a McAfee sú nafouklý, předražené junk. Populárna vzadu veľkých marketingových rozpočtov a partnerstva s obchodmi a PC staviteľov.
Old 23. júna 2009, 12:38
Člen Skupina

Dobre, výborne.

Díky moc za rady!
Old 23. júna 2009, 12:43
Administrátor Skupina

Nie je zač, dajte nám vedieť, ako sa dostať ďalej.
Old 23. júna 2009, 16:16
Darcu Skupina

Chtěl bych odporučiť pomocou Štart, Spustiť msconfig a disabaling akejkoľvek nevyžiadanej spustenie programov alebo služieb to bude zlepšovať genereal rýchlosť systému a bude začínajúce firmy oveľa rýchlejšie.
Secondaly Súhlasím s vyššie uvedenými príspevky dont používať McAfee alebo nortan sú moc hlad a naozaj dont robiť dobrú prácu, aby povedal, čo musíte zaplatiť za ne bych odporučiť AVG.
Tiež môžete použiť program s názvom (Ccleaner) to čistia anyhting do činenia s prehliadania internetu a tiež vám jasné CNA Registry súborov sa zvýši rýchlosť dramitically.
Tiež pravidelné spywaru naskenuje a vírus skenuje malware a adware prehľadáva bude viesť iných ľudí pomocou PC zdrojov.
Nakoniec udržať dobrú čistú Operačný systém pevného disku v poradí regualar s viac ako bežný disk fragmentácia, a to možno nájsť v systéme.
Old 26. júna 2009, 09:50
Darcu Skupina

Nikdy OS povedal, čo máte, ale sú známe problémy s McAfee a Vista.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Stratili ste prístup k službe Windows Defender Pridať-odstrániť programy tiler7777 Všeobecné Software Chat 4 17. júna 2009 02:07
Nemožno získať prístup k Pridať alebo odstrániť programy. Albedo Virus, spyware a bezpečnosť 8 16. decembra 2007 11:03
Urýchlenie mojich 98 PyroTails Všeobecné Hardware Chat 5 24. novembra 2007 14:56
Malware! Nemožno získať prístup k Pridať / Odobrať programy! trevy3 Virus, spyware a bezpečnosť 17 19. novembra 2007 11:50
Chýba "Pridať alebo odstrániť programy" v zozname ControlPanel? PranX Operačné systémy Windows 8 17. September 2007 14:40
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.