мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Убрзавање ПЦ - предлози о томе шта се уклони програме, итд

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. јуни 2009, 11:08
Мембер Гроуп

Здраво,

Моја Мала долина ПЦ траје дуго учитава, изузетно дуго. Мислим да је део проблема мај бити јава исправке имам инсталиран. Има изгледа да се тако многи од њих, сви су они још потребно? Они ме држе суфлирање инсталирате више исправки! У фиоке на дну десном углу траје дуже време за учитавање. Питате ли било ко има било какве предлоге, пребрзе вожње на мој ПЦ?

Имам дефрагментед диска, скенирање диска за грешке, моје празне привремену фасциклу и бришу велике непотребне програме али то још није направио много разлика.
Ће поштовати неке предлоге,
поздрав, Иан
Old 23. јуни 2009, 11:45
Администратор Гроуп

Уклоните све што не користите. Ништа друго може бити искључен из приказују при покретању ако затреба.

Који анти-вирус сте се приказују и колико имате РАМ-а, и могу утицати покретању грдно пута.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 23. јуни 2009, 12:22
Мембер Гроуп

Хвала за одговор,

Ја сам трчање МцАфее, која се изводи аваст али обновљени моју претплату са МцАфее. Ја сам добио Димензија 5150, 3ГХз, 1ГБ РАМ-а. Ја сам свестан да је више РАМ-а на боље, али мислим да сам мало створење моћи избрисати неке непотребне јава аплетс да га убрзати.
Old 23. јуни 2009, 12:25
Администратор Гроуп

1ГБ би требало да буде у реду, Аваст је лигама ван МцАфее у смислу ресурса, па чак и заштите излучивало имо. Ја бих назад суап. Требали бисте приметити велика побољшања. Друго него да уклоните ништа Додај / Уклони програме не треба и видети како се то сајмовима.
Old 23. јуни 2009, 12:30
Мембер Гроуп

Коол,

Који Аваст да ли ви користите? Да ли плаћати претплату за ыоурс? Лол. Не могу веровати сам обновила моју претплату на МцАфее!
Old 23. јуни 2009, 12:36
Администратор Гроуп

Аваст бесплатан, већина људи овде бих препоручио исте или АВГ слободан.

Нема потребе да плаћате. Већина великих плата ствари попут Нортон и МцАфее су поднадуо, оверприцед јунк. Популарне офф полеђини велике маркетиншке буџете и орташтву са продавницама и ПЦ градитеља.
Old 23. јуни 2009, 12:38
Мембер Гроуп

Ок, Одлично.

Пуно хвала за Ваш савет!
Old 23. јуни 2009, 12:43
Администратор Гроуп

Ви сте добродошли, јавите нам како да вам се он.
Old 23. јуни 2009, 16:16
Донаторска Група

Ја бих препоручио помоћу Старт, Трчање, мсцонфиг и дисабалинг џунка покренути било који програм или услуга то ће побољшати генереал брзину система и учиниће старт уп пуно брже.
Сецондалы Слажем се са горе постс донт користити МцАфее или нортан ове снаге су гладна и стварно донт обавити добар посао да каже морате плаћати за њих, ја бих препоручио АВГ.
Такође можеш користити програм назван (Ццлеанер) овај чисти аныхтинг везе са Интернетом и прегледате вам цна регистры датотеке са јасним ће побољшати брзину драмитицаллы.
Уз редовне спыуаре и вирус сцанс скенира злонамерних програма и Адуаре сцанс задржаће другим људима помоћу рачунара ресурса.
На крају добро држати чистим Оперативни систем хард диск у циљу регуалар са више од редовне диска фрагментације и то се може наћи у систем алата.
Old 26. јуни 2009, 09:50
Донаторска Група

Ви никада рекао шта ОС имате, али има познатих проблема са МцАфее и Виста.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц