![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Моја Мала долина ПЦ траје дуго учитава, изузетно дуго. Мислим да је део проблема мај бити јава исправке имам инсталиран. Има изгледа да се тако многи од њих, сви су они још потребно? Они ме држе суфлирање инсталирате више исправки! У фиоке на дну десном углу траје дуже време за учитавање. Питате ли било ко има било какве предлоге, пребрзе вожње на мој ПЦ? Имам дефрагментед диска, скенирање диска за грешке, моје празне привремену фасциклу и бришу велике непотребне програме али то још није направио много разлика. Ће поштовати неке предлоге, поздрав, Иан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уклоните све што не користите. Ништа друго може бити искључен из приказују при покретању ако затреба.
| |||
| |||
| Хвала за одговор, Ја сам трчање МцАфее, која се изводи аваст али обновљени моју претплату са МцАфее. Ја сам добио Димензија 5150, 3ГХз, 1ГБ РАМ-а. Ја сам свестан да је више РАМ-а на боље, али мислим да сам мало створење моћи избрисати неке непотребне јава аплетс да га убрзати. |
|
| |||
| |||
| 1ГБ би требало да буде у реду, Аваст је лигама ван МцАфее у смислу ресурса, па чак и заштите излучивало имо. Ја бих назад суап. Требали бисте приметити велика побољшања. Друго него да уклоните ништа Додај / Уклони програме не треба и видети како се то сајмовима. |
|
| |||
| |||
| Коол, Који Аваст да ли ви користите? Да ли плаћати претплату за ыоурс? Лол. Не могу веровати сам обновила моју претплату на МцАфее! |
|
| |||
| |||
| Аваст бесплатан, већина људи овде бих препоручио исте или АВГ слободан. Нема потребе да плаћате. Већина великих плата ствари попут Нортон и МцАфее су поднадуо, оверприцед јунк. Популарне офф полеђини велике маркетиншке буџете и орташтву са продавницама и ПЦ градитеља. |
|
| |||
| |||
| Ок, Одлично. Пуно хвала за Ваш савет! |
|
| |||
| |||
| Ви сте добродошли, јавите нам како да вам се он. |
|
| |||
| |||
| Ја бих препоручио помоћу Старт, Трчање, мсцонфиг и дисабалинг џунка покренути било који програм или услуга то ће побољшати генереал брзину система и учиниће старт уп пуно брже. Сецондалы Слажем се са горе постс донт користити МцАфее или нортан ове снаге су гладна и стварно донт обавити добар посао да каже морате плаћати за њих, ја бих препоручио АВГ. Такође можеш користити програм назван (Ццлеанер) овај чисти аныхтинг везе са Интернетом и прегледате вам цна регистры датотеке са јасним ће побољшати брзину драмитицаллы. Уз редовне спыуаре и вирус сцанс скенира злонамерних програма и Адуаре сцанс задржаће другим људима помоћу рачунара ресурса. На крају добро држати чистим Оперативни систем хард диск у циљу регуалар са више од редовне диска фрагментације и то се може наћи у систем алата. |
|
| |||
| |||
| Ви никада рекао шта ОС имате, али има познатих проблема са МцАфее и Виста. |