az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

PC hızlandırmak - Kaldır, vb ne Programları hakkında Öneriler

Reply

Konu Araçları
Old 23 Haziran 2009, 11:08
Üye Grubu

Default PC hızlandırmak - Kaldır, vb ne Programları hakkında Öneriler

Merhaba,

Benim Dell PC uzun süre yükleme, çok uzun zaman alır. Ben sorunun bir parçası Ben yüklü java güncelleştirmelerini olabilir düşünüyorum. İşte bu yüzden pek çoğu için, bunlar da gerekli görünüyor? Beni daha güncelleştirmeleri yüklemek isteyen tutmak! Sağ alt köşesinde üzerinde tepsi yüklemek için uzun bir zaman alır. Eğer herkes benim PC'de hız konusunda herhangi bir öneriniz var mı merak ediyorsunuz?

Ben, disk birleştirilmiş var hatalar için disk, benim geçici klasörün boşaltılması taranmış ve büyük gereksiz programları silindi ama hala fazla bir fark yapılmış değil.
Bazı öneriler Would appreciate
Ian konusunda
Old 23 Haziran 2009, 11:45
Yönetici Grubu

Sen dont kullanmak şey çıkarın. Her şey başka başlangıçta yayınlanmasını devre dışı bırakılabilir gerekirse.

Ve çalışan anti-virüs nedir ne kadar RAM size, hem olağanüstü bir başlangıç kere etkisi olabilir var.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 Haziran 2009, 12:22
Üye Grubu

Yanıt için teşekkürler,

Ben McAfee kullanıyorum kullanılan avast çalışan olmalı ama McAfee ile Aboneliğimi yeniledi. Ben bir Dimension 5150, 3GHz, 1GB RAM var. Ben daha fazla RAM ve daha iyi biliyorum, ama ben o böceği hızlandırmak için bazı gereksiz Java aplets silemeyebilirsiniz düşünüyorum.
Old 23 Haziran 2009, 12:25
Yönetici Grubu

1GB ince, avast McAfee ötesine liglerden bir kaynak göçü açısından ve hatta koruma IMO olmalıdır. Geri takas olur. Bir büyük gelişme dikkate almalıyız. Daha da eklemek birşey kaldırmak Diğer / size ihtiyacım yok ve nasıl Fuarlar görmek programları kaldırın.
Old 23 Haziran 2009, 12:30
Üye Grubu

Kool,

Hangi kullanıyoruz avast? Sizin kendi abonelik için ödeme yapar mıyım? Çok komik. I McAfee için Aboneliğimi yenilenen inanamıyorum!
Old 23 Haziran 2009, 12:36
Yönetici Grubu

Avast ücretsiz, birçok insan burada aynı veya AVG ücretsiz tavsiye ediyoruz.

Gerek yoktur ödemek için. Norton ve McAfee gibi büyük ödenen şeyler çoğu, overpriced önemsiz şişirilmiş vardır. Popüler büyük pazarlama bütçeleri ve mağazalar ve PC Üreticileri ile ortaklaşa bir geri kapatın.
Old 23 Haziran 2009, 12:38
Üye Grubu

Tamam, Harika.

Teşekkürler sizin tavsiye için bir sürü!
Old 23 Haziran 2009, 12:43
Yönetici Grubu

Siz, bize buyrun nasıl başlamak biliyorum.
Old 23 Haziran 2009, 16:16
Bağış Grubu

Ben Başlat'ı, Çalıştır'ı kullanarak Msconfig tavsiye ve programları ve bu sistemin genereal hızını artıracak çok hızlı bir başlangıç up'lar yapar hizmetlerine herhangi bir önemsiz başlatmak disabaling.
Ben AVG öneririm Secondaly Ben yukarıdaki mesajlar dont kullanmak McAfee veya nortan bu güç aç ve gerçekten dont olduğunu kabul onlar için ödemek zorunda söylemek için iyi bir iş yapmaktadır.
Ayrıca ve ayrıca dramitically hızını artırabilir ile net kayıt dosyaları CNA bir program (Ccleaner) Bu İnternet tarama yapmak ile anyhting temizler denir kullanabilirsiniz.
Ayrıca düzenli olarak casus yazılım ve virüs tarama diğer insanlar da sizin bilgisayar kaynaklarını kullanmaya devam edecek kötü amaçlı yazılım ve reklam tarar tarar.
Son olarak bir daha düzenli Disk parçalanma ile regualar sırada iyi bir temiz İşletim sistemi sabit disk ve korumak bu sistem araçları bulunabilir.
Old 26 Haziran 2009, 09:50
Bağış Grubu

Ne var OS, ancak hiç orada McAfee ve Vista ile sorunlar bilinmektedir.
Reply

Register

Bookmarks