![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Benim Dell PC uzun süre yükleme, çok uzun zaman alır. Ben sorunun bir parçası Ben yüklü java güncelleştirmelerini olabilir düşünüyorum. İşte bu yüzden pek çoğu için, bunlar da gerekli görünüyor? Beni daha güncelleştirmeleri yüklemek isteyen tutmak! Sağ alt köşesinde üzerinde tepsi yüklemek için uzun bir zaman alır. Eğer herkes benim PC'de hız konusunda herhangi bir öneriniz var mı merak ediyorsunuz? Ben, disk birleştirilmiş var hatalar için disk, benim geçici klasörün boşaltılması taranmış ve büyük gereksiz programları silindi ama hala fazla bir fark yapılmış değil. Bazı öneriler Would appreciate Ian konusunda |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen dont kullanmak şey çıkarın. Her şey başka başlangıçta yayınlanmasını devre dışı bırakılabilir gerekirse.
| |||
| |||
| Yanıt için teşekkürler, Ben McAfee kullanıyorum kullanılan avast çalışan olmalı ama McAfee ile Aboneliğimi yeniledi. Ben bir Dimension 5150, 3GHz, 1GB RAM var. Ben daha fazla RAM ve daha iyi biliyorum, ama ben o böceği hızlandırmak için bazı gereksiz Java aplets silemeyebilirsiniz düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| 1GB ince, avast McAfee ötesine liglerden bir kaynak göçü açısından ve hatta koruma IMO olmalıdır. Geri takas olur. Bir büyük gelişme dikkate almalıyız. Daha da eklemek birşey kaldırmak Diğer / size ihtiyacım yok ve nasıl Fuarlar görmek programları kaldırın. |
|
| |||
| |||
| Kool, Hangi kullanıyoruz avast? Sizin kendi abonelik için ödeme yapar mıyım? Çok komik. I McAfee için Aboneliğimi yenilenen inanamıyorum! |
|
| |||
| |||
| Avast ücretsiz, birçok insan burada aynı veya AVG ücretsiz tavsiye ediyoruz. Gerek yoktur ödemek için. Norton ve McAfee gibi büyük ödenen şeyler çoğu, overpriced önemsiz şişirilmiş vardır. Popüler büyük pazarlama bütçeleri ve mağazalar ve PC Üreticileri ile ortaklaşa bir geri kapatın. |
|
| |||
| |||
| Tamam, Harika. Teşekkürler sizin tavsiye için bir sürü! |
|
| |||
| |||
| Siz, bize buyrun nasıl başlamak biliyorum. |
|
| |||
| |||
| Ben Başlat'ı, Çalıştır'ı kullanarak Msconfig tavsiye ve programları ve bu sistemin genereal hızını artıracak çok hızlı bir başlangıç up'lar yapar hizmetlerine herhangi bir önemsiz başlatmak disabaling. Ben AVG öneririm Secondaly Ben yukarıdaki mesajlar dont kullanmak McAfee veya nortan bu güç aç ve gerçekten dont olduğunu kabul onlar için ödemek zorunda söylemek için iyi bir iş yapmaktadır. Ayrıca ve ayrıca dramitically hızını artırabilir ile net kayıt dosyaları CNA bir program (Ccleaner) Bu İnternet tarama yapmak ile anyhting temizler denir kullanabilirsiniz. Ayrıca düzenli olarak casus yazılım ve virüs tarama diğer insanlar da sizin bilgisayar kaynaklarını kullanmaya devam edecek kötü amaçlı yazılım ve reklam tarar tarar. Son olarak bir daha düzenli Disk parçalanma ile regualar sırada iyi bir temiz İşletim sistemi sabit disk ve korumak bu sistem araçları bulunabilir. |
|
| |||
| |||
| Ne var OS, ancak hiç orada McAfee ve Vista ile sorunlar bilinmektedir. |
![]() |
|
| Bookmarks |