![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Мій ПК Dell займає тривалий час навантаження, дуже довгий час. Я думаю, частина проблем може бути Java оновлень я встановив. Там, здається, їх так багато, вони все ще потрібні? Вони весь час питати мене встановити більш оновленнями! Лоток на нижньому правому куті займає багато часу для завантаження. Хочете знати, якщо хтось має будь-які пропозиції щодо прискорення на моєму ПК? Я дефрагментувати диска, сканування диска на наявність помилок, спорожніли моєї тимчасової папки і видалити непотрібні великі програми, але воно ще не зробило особливої різниці. Хотіла б отримати деякі поради, З повагою, Яна |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Видаліть всі ви не використовувати. Будь-яка річ ще може бути відключений запуск при завантаженні системи у разі потреби.
| |||
| |||
| Спасибо за ответ, Я йду McAfee, використовували бути запущена Avast але відновив підписку з McAfee. Я мене є 5150 вимірюванню, 3GHz, 1GB RAM. Я знаю, що більше оперативної пам'яті, тим краще, але я думаю, що кліщ мати можливість видалити деякі непотрібні aplets Java її прискорити. |
|
| |||
| |||
| 1GB повинна бути тонкою, Avast є льє від McAfee з точки зору ресурсів умов і навіть захист ІМВ. Я б своп назад. Ви повинні помітити значного впливу в поліпшенні. Інше, ніж видалити що-небудь в Add / Remove Programs вам не потрібні, і подивимося, як це і ярмарки. |
|
| |||
| |||
| Kool, Avast Який ви використовуєте? Чи платите ви за передплату на ваш? Ха-ха-ха. Я не можу повірити, що я тільки що знову підписку на McAfee! |
|
| |||
| |||
| Безкоштовний Avast, більшість людей тут буде рекомендувати такі ж або AVG Free. Існує не потрібно платити. Більшість великих Статутний речі, як Нортон і McAfee роздуті, завищеними сміття. Популярні від задньої великі маркетингові бюджети і змові з магазинами і ПК будівельників. |
|
| |||
| |||
| Добре, чудово. Велике поради подяка за ваші! |
|
| |||
| |||
| Ласкаво просимо, дайте нам знати, як ви отримаєте далі. |
|
| |||
| |||
| Я рекомендував би використовувати Пуск, Виконати, Msconfig і disabaling будь-яка небажана запуск програм або послуг, це дозволить поліпшити Genereal швидкодії системи і зробити стартовою ИБП набагато швидше. Secondaly Я погоджуюся з вищенаведеним посадам Dont McAfee використання або Nortan ці ненажерливі і дійсно Dont робити свою роботу добре, щоб сказати вам доведеться платити за них, я б рекомендував AVG. Також Ви можете використовувати програму (Ccleaner), це очищає anyhting робити з Інтернетом, а також ви CNA чітко файли реєстру з підвищить швидкість dramitically. Також регулярно Spyware сканує і вірус сканує шкідливого та рекламного ПЗ сканує буде інформувати інші люди, що використовують комп'ютери ресурсів. Нарешті зберегти хороші чистої операційної системи жорсткого диска в regualar порядку з більш регулярним фрагментації диска і це можна знайти в системі інструментів. |
|
| |||
| |||
| Ви ніколи не говорили, якою ОС у вас є, але відомі проблеми з McAfee і Vista. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Втратили доступ до Захисник Windows-Установка й видалення програм | tiler7777 | General Software чат | 4 | 17 червня 2009 02:07 |
| Не можна отримати доступ Додати / Видалити Програми. | Альбедо | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 16 грудня 2007 11:03 |
| Прискорення мої 98 | PyroTails | Генеральний обладнання чат | 5 | 24 листопада 2007 14:56 |
| Шкідливих програм! Не можна отримати доступ Add / Remove Programs! | trevy3 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 17 | 19 листопада 2007 11:50 |
| Зниклі без вести "Add / Remove Programs" до списку ControlPanel? | PranX | Операційні системи Windows | 8 | 17 вересня 2007 14:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |