менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Прискорення ПК - поради з вибору програми для видалення, Etc

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 червня 2009, 11:08
Член групи

Default Прискорення ПК - поради з вибору програми для видалення, Etc

Привіт,

Мій ПК Dell займає тривалий час навантаження, дуже довгий час. Я думаю, частина проблем може бути Java оновлень я встановив. Там, здається, їх так багато, вони все ще потрібні? Вони весь час питати мене встановити більш оновленнями! Лоток на нижньому правому куті займає багато часу для завантаження. Хочете знати, якщо хтось має будь-які пропозиції щодо прискорення на моєму ПК?

Я дефрагментувати диска, сканування диска на наявність помилок, спорожніли моєї тимчасової папки і видалити непотрібні великі програми, але воно ще не зробило особливої різниці.
Хотіла б отримати деякі поради,
З повагою, Яна
Old 23 червня 2009, 11:45
Адміністратор групи

Видаліть всі ви не використовувати. Будь-яка річ ще може бути відключений запуск при завантаженні системи у разі потреби.

Які анти-вірус Ви використовуєте, і скільки пам'яті у вас, як може вплинути на час запуску величезне.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 23 червня 2009, 12:22
Член групи

Спасибо за ответ,

Я йду McAfee, використовували бути запущена Avast але відновив підписку з McAfee. Я мене є 5150 вимірюванню, 3GHz, 1GB RAM. Я знаю, що більше оперативної пам'яті, тим краще, але я думаю, що кліщ мати можливість видалити деякі непотрібні aplets Java її прискорити.
Old 23 червня 2009, 12:25
Адміністратор групи

1GB повинна бути тонкою, Avast є льє від McAfee з точки зору ресурсів умов і навіть захист ІМВ. Я б своп назад. Ви повинні помітити значного впливу в поліпшенні. Інше, ніж видалити що-небудь в Add / Remove Programs вам не потрібні, і подивимося, як це і ярмарки.
Old 23 червня 2009, 12:30
Член групи

Kool,

Avast Який ви використовуєте? Чи платите ви за передплату на ваш? Ха-ха-ха. Я не можу повірити, що я тільки що знову підписку на McAfee!
Old 23 червня 2009, 12:36
Адміністратор групи

Безкоштовний Avast, більшість людей тут буде рекомендувати такі ж або AVG Free.

Існує не потрібно платити. Більшість великих Статутний речі, як Нортон і McAfee роздуті, завищеними сміття. Популярні від задньої великі маркетингові бюджети і змові з магазинами і ПК будівельників.
Old 23 червня 2009, 12:38
Член групи

Добре, чудово.

Велике поради подяка за ваші!
Old 23 червня 2009, 12:43
Адміністратор групи

Ласкаво просимо, дайте нам знати, як ви отримаєте далі.
Old 23 червня 2009, 16:16
Донор групи

Я рекомендував би використовувати Пуск, Виконати, Msconfig і disabaling будь-яка небажана запуск програм або послуг, це дозволить поліпшити Genereal швидкодії системи і зробити стартовою ИБП набагато швидше.
Secondaly Я погоджуюся з вищенаведеним посадам Dont McAfee використання або Nortan ці ненажерливі і дійсно Dont робити свою роботу добре, щоб сказати вам доведеться платити за них, я б рекомендував AVG.
Також Ви можете використовувати програму (Ccleaner), це очищає anyhting робити з Інтернетом, а також ви CNA чітко файли реєстру з підвищить швидкість dramitically.
Також регулярно Spyware сканує і вірус сканує шкідливого та рекламного ПЗ сканує буде інформувати інші люди, що використовують комп'ютери ресурсів.
Нарешті зберегти хороші чистої операційної системи жорсткого диска в regualar порядку з більш регулярним фрагментації диска і це можна знайти в системі інструментів.
Old 26 червня 2009, 09:50
Донор групи

Ви ніколи не говорили, якою ОС у вас є, але відомі проблеми з McAfee і Vista.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Втратили доступ до Захисник Windows-Установка й видалення програм tiler7777 General Software чат 4 17 червня 2009 02:07
Не можна отримати доступ Додати / Видалити Програми. Альбедо Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 8 16 грудня 2007 11:03
Прискорення мої 98 PyroTails Генеральний обладнання чат 5 24 листопада 2007 14:56
Шкідливих програм! Не можна отримати доступ Add / Remove Programs! trevy3 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 17 19 листопада 2007 11:50
Зниклі без вести "Add / Remove Programs" до списку ControlPanel? PranX Операційні системи Windows 8 17 вересня 2007 14:40
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.