![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Забелязали редица записи напоследък по отношение на компютри "ще забави", така си мислех Бих въведете по-долу. DEFRAG твърдия диск: Както ще видите, ако сте някога сторил това прозорци обикновено ще ви кажа да не се притеснявам, но Терес причини за това: -Ако не използвате голям процент от наличния капацитет. - Ако има само определен процент от файловете фрагментиран. Но това е на стойност правиш като всяко PC ще работи бързо, ако данните, съдържащи се в harddrive за определена програма, която искате да се използват всички в едно място, тъй като означава harddrive, само трябва да "seekout" данните веднъж. Ако е разпокъсана, че ще се стреми да намери първоначалната зареждащата (. EXE) файл, а след това трябва да се търси следващата част и така нататък. Можете да го направите сами ръчно, да кажем един път седмично по: кликване "проекта" кликване "контролен панел" кликване ефективност и поддръжка " кликване "пренареждате елементи на вашия твърд диск, за да правят програми бягам по-бързо" -после натиснете "дефрагментира" MOVE страницата си досие Защото XP е много гладен ресурс (RAM в този случай), вградена в Windows е съоръжение, наречено pagefile. Това е основно когато прозорците отделя място на harddrive като овен да се използва, както и когато (дори вие 2GB овен потребителите там ще се изненадаш колко често се използва pagefile). А pagefile автоматично се разпределят от първичната твърдия диск (С), но тъй като те могат да станат разпокъсан то също може да забави pagefile установени, защото (както по-горе) harddrives четат последователно данни бързо от бита тук и бита там. Това е добра идея да си преместиш първични pagefile на резервни инсталиран HDD, ако имате такава, тъй като това ще бъде използван по-малко. (Но това може да е една идея да имат по-малки, вторични pagefile на C: шофиране просто облицовам останалите harddrive развива вина) Също така, защото Windows управлява pagefile автоматично може да се увеличат и намаляване на размера, както и кога, което може да забави нещата. Така че аз също ще препоръча ръчно избиране на най-големия pagefile размер (малко над 3000mb) така бавно спадове са по-рядко. Но само ако има място за резервните си harddrive. За да се измени / премества / създадете pagefile: -Клик "на проекта; клик "контролен панел" клик ефективност и поддръжка " клик "система" върху "напреднали" табулатор -До началото на този раздел, където той казва, ефективност " клик "Настройки" клик на тази страница "напреднали" табулатор -До края на този раздел ще видите "виртуалната памет" клик "промяна" и си отиваш. MSConfig: Ако сте закупили вашия компютър от PC World т.н. тогава сте повече от вероятно ще има натоварване на безполезни програми (които едва ли употреба) работи във фонов режим заедно с Windows. И те връзвам ресурси. При първото стартиране на Windows, DONT отворена и нещо друго: -Клик "проекта" -Клик "Run" -Type "MSConfig" -Клик "ОК" Сега ще видите натоварване на разделите се появяват: Общи, SYSTEM.INI, BOOT.INI т.н. Остани на "Общи" раздела -Изберете "Диагностични стартиране" -Клик "Приложи " -Клик "ОК" След това рестартирайте компютъра си и вижте дали той прави разлика. Ако doesn't тогава просто стартирате отново инструкциите по-горе, но когато е в "Общи" раздела изберете "Нормално стартиране" и да рестартирате системата си и ще се върнем към това как тя е била преди да вървят по диагностика стартиране. Какво по "Диагностични стартиране" прави е просто позволява Windows процеси да се изпълнява. Ако пуснете това и виждате по-бързо зареждане на Windows и вижте вашите други приложения тичам бързо това, което може да направите, е: -Връщане в MSConfig табулатори (с помощта на указания по-горе) -кликнете на "услуги" в раздела -после ", отбележете" клетката се посочва "Скрий всички Microsoft услуги" (Това ще спре inadvertantly спирането на всеки процес, прозорци нужди) Нещо този ляво е повече от вероятно точно там да се ускори "3-ти партия" приложения като iTunes или спонсорирани-обяви, че производителят е предварително заредени в системата ви. Не се притеснявай за нищо, защото чупене Ако все пак спре процеса и вашият компютър е един TAD смешно Вие винаги можете да повторите горните стъпки и да даде възможност на процеса. Има и други неща, които можете да направите (ръчно да изберете овен-клиенти ", прави Windows открие процесора вторият ядрото изключване дънната пристанища в BIOS и т.н.), но като по-голямата част от хората questionning са" Newbies "Аз не съм ще отидат в тях освен ако не поиска, тъй като те са малко по-трудно да се изпълни. Този това, надявам се полезна. : D
|
| |||
| |||
| Също така няма да забравя uprgrade вашата памет. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е добро четиво, избирателно стартиране наистина да работи, докато лекува. Също така паметта ъпгрейди са най-евтиният, и най-лесният начин да се стимулира от полза на вашата система.
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ползвам SmartDefrag да defrag моя компютър. Тя работи чудеса. Аз също да използвате Разширено WindowsCare V2 Лични да изчистя всякакви проблеми, които се показват. :) |
|
| |||
| |||
| Здравей аз имам само прочетете, че и аз имам само СПЕД компютъра ми се доста nicley сега, но аз съм любопитен за целия направи Windows открие процесора вторият ядрото, бизнес някакъв шанс за малко инфо за това? Мислех, че Windows би направил това автоматично? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DONT забравят регистър clearner използване ccleaner и някои регистър hacks ще го ускори също имам изключване scrit че изтрива или нещо друго да се увеличи скоростта на стартиране отидете TweakXP
| |||
| |||
| Здрасти Аз съм нов тук. Аз побъркани моя компютър преди няколко дни и са били прави serveral безразрушителен преинсталира, за да я работят, без много успех. Премахна север първата (попада в Compaq S / W) направете прозорците актуализации, товар KIS и други програми. след serveral reboots ми CD-ROM спрете автоматичното зареждане, така че отивам в регистър и промяната allocateallcdrom до 0 от 1 (това те прави авто заредите отново). Имам използва регистър mechnic или cccleaner и също perfectdisk8. Сега perfectdisk8 може да се движи метаданни фрагменти, когато за първи път сканира диска той показва 100 или фрагменти и иска да го офлайн defrag (демонтирането шофиране), тогава той се връща и казва следващия път отново и отново, в края подкрепа каза спре прозорци възстанови и че Работи. Но нито след cccleaner за използване perfectdisk8 съм няколко reboots късно хлабав ми CD-ROM's, които имат власт, но не се показва в моя компютър. Ако аз направя друг разрушителната си инсталират те са отново тук. Този път не съм натоварен регистър mechnic или cccleaner или perfectdisk и доколкото проблемът не се върне, Иска ми се да знаех кои от тези програми е messing от Windows, когато се намери CDROM в хардуера, той казва на водача липсва или повредени. Имам Използвам perfectdisk8 за 6 месеца и механик регистър за 1 година, или му една актуализация или нещо такова с уважение krishan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защо просто не преинсталирате windiws - да се отървете от всички глупости и се купове-бързо просто резервната вашите файлове, които искате да запазите или просто ремонт прозорци.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Ускоряване PC - Предложения за това какво програми за премахване и др | im407 | Общи Софтуер Чат | 16 | 13 Юли 2009 13:59 |
| Ускоряване на моите 98 | PyroTails | Общи Хардуер Чат | 5 | 24 ноември 2007 14:56 |
| Ускоряване на Vista | Donwalker | Windows операционни системи | 4 | 8 октомври 2007 11:27 |
| Ускоряване на зареждане? | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 2 | 2-ро октомври 2006 08:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |