![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zaznamenali řadu poznámek týkajících se poslední dobou PC 'jít pomalu', tak jsem myslel bych zadejte níže. Defrag pevný disk: Jak uvidíte, pokud jste si někdy udělat okna obvykle vám nebude obtěžovat, ale theres důvodech, že: -Pokud si nejste s využitím velké procento dostupné kapacity. - Pokud je to jen určité procento ze souborů roztříštěné. Ale stojí to za děláš jako jakékoli PC se bude pracovat rychleji v případě, že data obsažená na disku pro konkrétní program, který chcete použít, je vše v jednom místě, to znamená, že pevný disk má pouze na 'seekout' data jednou. Pokud je to roztříštěné, že budeme hledat pak najdete původní bootup (. Exe) souborů, pak musím jít hledat na další část, a tak dále. To můžete udělat sami manuálně, řekněme jednou týdně: -kliknutím 'start' -kliknutím 'ovládacího panelu' -kliknutím 'výkon a údržba' -kliknutím 'uspořádání poloľek na pevném disku, aby programy běžet rychleji' -potom na tlačítko 'defragmentujte' MOVE VAŠE STRÁNKY FILE: Vzhledem k tomu, že XP je velmi hladový zdroj (ram v tomto případě) postaven do oken je zařízení zvané stránkovací. To je v podstatě kde okna alokuje místo na vašem disku jako skopce k použití, jak a kdy (i ty 2gb ram uživatelů tam bude překvapen, jak často se používá stránkovací). Nyní stránkovací automaticky přidělena z primární pevný disk (C), ale protože tyto mohou být roztříštěné může také zpomalit, protože stránkovací dolů (viz výše) disky přečíst sekvenčních dat rychlejší než bitů tu a tam bitů. Je to dobrý nápad přestěhovat své primární stránkovací na náhradní instalovány hdd pokud máte jeden, protože se bude používat méně. (Ale to může být myšlenka mít menší, střední stránkovací na C: disku jen zapouzdřit ostatních disku vyskytne chyba) Také proto, že okna spravuje stránkovací automaticky jej může zvýšit a pokles ve velikosti, jak a kdy, který může zpomalit věci dolů. Takže bych také doporučit ručně výběrem největších stránkovací velikost (něco přes 3000 megabajt), takže se pomalu vyprazdňuje-více zřídka. Ale jen tehdy, pokud budete mít prostor pro náhradní na váš pevný disk. Chcete-li změnit nebo přesunout / vytvořit stránkovací: -Click 'start; -klikněte 'ovládacího panelu' -klikněte 'výkon a údržba' -klikněte 'systému' -klikněte na 'Advanced' záložka -V horní části této záložky, kde se říká, 'představení' klikněte 'nastavení' -klikněte na tento stránky 'Advanced' záložka -Ve spodní části této záložky uvidíte 'virtuální paměť' klikněte 'úprava' a jdete dál. MSConfig: Pokud jste zakoupili počítač před PC World atd. pak máte více než pravděpodobné, bude mít zatížení zbytečné programy (že stěží budete používat) běžící na pozadí spolu s okny. A udělat si pověsit zdrojů. Když nejprve zavést do oken, Dont otevřený a nic jiného: -Click 'start' -Click 'běží' -Type "msconfig" -Click 'OK' Budete se teď podívat na zatížení záložkami objeví: Obecné, SYSTEM.INI, BOOT.INI etc Pobyt na 'Obecné' kartu -Vyberte 'Diagnostické spuštění' -Click 'Použít ' -Click 'OK' Pak restartujte počítač a zjistit, jestli to dělá nějaký rozdíl. Pokud je pak jen doesnt start na výše uvedené pokyny, opět ale když v 'Obecné' zvolte záložku 'Normální spuštění' a restartovat počítač a váš systém bude zpět, jak to bylo před spuštěním diagnostické spuštění. Co 'Diagnostické spuštění' to je jen umožňuje procesy spouštět Windows. Po spuštění tohoto a uvidíte rychlejší start systému Windows a jiných aplikací viz vaše běžet rychleji, co můžete potom udělat, je následující: -Vraťte se do msconfig záložkami (pomocí instrukcí výše) -klikněte na 'služby' kartu -pak 'zaškrtněte' políčko uvádějící "Skrýt všechny služby společnosti Microsoft" (To se zastaví vás inadvertantly každém zastavení procesu okna potřeb) Všechno to je nalevo, je více než pravděpodobné, že právě k urychlení'3 třetí strany 'aplikací jako je iTunes nebo jakékoliv sponzorované-reklamy, které má výrobce pre-nahraje na váš počítač. Se nemusíte starat o nic, protože v případě rozbití si zastavit proces a PC jede jeden tad vtipné můžete vždy opakujte výše uvedené kroky a re-umožnit proces. Existují i jiné věci, které můžete udělat (ručně zvolit ram-načasování, aby okna odhalit vaši cpu to druhé jádro, vypnutí desky přístavy v BIOSu apod.), ale jako většina lidí, kteří jsou questionning 'newbies' I'm not chystá odejít do nich není-li požádán, jako jsou trochu obtížnější dosáhnout. To je naděje, je to užitečné. : D
|
| |||
| |||
| I don `t zapomenete uprgrade paměť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je dobré číst, selektivní startu opravdu pracovat léčbě. Také paměť upgrady jsou bezkonkurenčně nejlevnější, nejjednodušší a nejvíce prospěšný způsob, jak posílit svůj systém.
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| I use SmartDefrag Defrag na svém PC. To dělá divy. Já také použít Advanced WindowsCare V2 Osobní vyčistit veškeré problémy, které se zobrazují. :) |
|
| |||
| |||
| ahoj jsem si přečetli, a že jsem spěchal můj počítač až dost nicley hned, ale jsem zvědavý, aby celý systém Windows rozpoznat váš procesor druhé jádro, obchodní naději na trochu info o této? Myslel jsem, že okna by to učinil automaticky? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont zapomenout registru clearner použití ccleaner a některé registru rozsekává ho urychlí také mám vypnutí scrit že něco vymaže nebo jiné na zvýšení rychlosti startu jděte na TweakXP
| |||
| |||
| Nazdar Jsem tu nová. I neuspořádaný počítače před pár dny a bylo dělat řadě destruktivní přeinstalovává jej získat práci, aniž by mnoho úspěchů. I odebrat Norton první (spadá Compaq s / w) do oken aktualizace zatížení KIS a další programy. Po řadě reboots moje CD-ROM zastavit auto zatížení, tak jdu do registru a změnit allocateallcdrom až 0 z 1 (je to jejich auto nahrát znovu). Mám používá registru mechnic nebo cccleaner a také perfectdisk8. Nyní perfectdisk8 může pohybovat metaúdaje fragmenty, kdy jsem první scan disk ukazuje 100 nebo úlomky, a žádá, aby do offline Defrag (odpojit disk), pak se vrátí a říká se příště znovu a znovu, nakonec podporu řekl stop okna obnoví a že Fungovalo to. Ale ani po cccleaner použití perfectdisk8 jsem pár reboots později jsem uvolněná moje CD-ROM je, mají sílu, ale nejsou zobrazeny v mém počítači. Pokud mám jiný destruktivní znovu nainstalovat jsou zpátky. Tento čas jsem nenahrává registru mechnic nebo cccleaner nebo perfectdisk a zatím problém nebyl vrátit, kéž bych věděl, který z těchto programů je umazávání do okna, když jsem najít cdrom v hardware, říká, že řidič je chybějící nebo poškozená. Byl jsem pomocí perfectdisk8 za 6 měsíců a registru mechanik na 1 rok, ani jeden jeho aktualizaci nebo něco pozdravy krishan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proč ne jenom přeinstalovat windiws - se zbavit všech kostek a odvalů rychlejší jen zálohování souborů, které chcete zachovat, nebo jen opravy oken.