![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Παρατηρήσαμε μια σειρά από ενδείξεις τα τελευταία χρόνια όσον αφορά το PC "θα αργή», οπότε σκέφτηκα να θέσω τον παρακάτω τύπο. Defrag σκληρό σας δίσκο: Όπως θα δείτε, αν έχετε κάνει ποτέ αυτό συνήθως παράθυρα θα σας πω να μην ενοχλώ, αλλά Theres σκεπτικό: -Αν δεν είστε χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο ποσοστό του διαθέσιμου δυναμικού. - Εάν υπάρχει μόνο ένα ποσοστό από τα αρχεία κατακερματισμένη. Αλλά αξίζει να κάνουμε κάθε pc θα λειτουργήσει ταχύτερα εάν τα στοιχεία που περιέχονται στην σκληρούς δίσκους για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε είναι όλα σε ένα μέρος όπως είναι το μόνο σκληρούς δίσκους για να έχει "seekout" τα δεδομένα μία μόνο φορά. Εάν είναι κατακερματισμένη τότε αυτό θα επιδιώξει την εξεύρεση αρχική εκκίνησης (. Exe), τότε πρέπει να πάμε την αναζήτηση για την επόμενη και ούτω καθεξής. Μπορείτε να κάνετε αυτό το χέρι σου, ας πούμε μια φορά την εβδομάδα από: κλικ "έναρξη" κλικ "πίνακα ελέγχου" κλικ απόδοση και συντήρηση » κλικ 'αναδιατάξετε στοιχεία στο σκληρό δίσκο για να κάνουν τα προγράμματα τρέχουν γρηγορότερα " -στη συνέχεια, κάντε κλικ "ανασυγκρότηση" MOVE YOUR ΣΕΛΙΔΑ ΑΡΧΕΙΟ: Επειδή XP είναι πολύ πόρος πεινασμένος (ram στην προκειμένη περίπτωση), τα παράθυρα είναι χτισμένο σε μια εγκατάσταση που ονομάζεται σελιδοποίησης. Αυτό είναι βασικά παράθυρα όπου διαθέτει χώρο για σκληρούς δίσκους σας ως μνήμη RAM για να χρησιμοποιηθούν ως και όταν (ακόμα και σας 2GB RAM χρήστες εκεί έξω θα ήταν έκπληξη το πόσο συχνά χρησιμοποιείται σελιδοποίησης). Τώρα είναι η σελιδοποίησης που χορηγείται αυτόματα από την πρωτοβάθμια σκληρό δίσκο (C), αλλά δεδομένου ότι αυτά μπορεί να κατατμηθεί, μπορεί επίσης να επιβραδύνει τη λειτουργία του σελιδοποίησης επειδή (όπως παραπάνω) harddrives διαβάστε ακολουθία bits δεδομένων ταχύτερα από ό, τι εδώ και δυφία εκεί. Είναι μια καλή ιδέα να μετακινήσετε το πρωτογενές σελιδοποίησης σε ανταλλακτικά hdd εγκατασταθεί αν έχετε έναν, όπως αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιούνται λιγότερο. (Αλλά μπορεί να είναι μια ιδέα για να έχουμε μια μικρότερη, για τη δευτεροβάθμια σελιδοποίησης C: drive μόνο εγκλείω σε θήκη η άλλη σκληρούς δίσκους αναπτύσσει ένα σφάλμα) Επίσης, επειδή τα Windows διαχειρίζεται αυτόματα την σελιδοποίησης μπορεί να αυξήσει και να μειώσει το μέγεθος, όπως και κατά την οποία μπορεί να επιβραδύνει τα πράγματα κάτω. Γι 'αυτό θα ήθελα επίσης να συστήσει το χέρι επιλέγοντας το μεγαλύτερο σελιδοποίησης μεγέθους (μόλις πάνω από 3000mb) τόσο το αργό-Downs είναι πιο σπάνια. Αλλά μόνο αν έχετε το δωμάτιο για τα ανταλλακτικά για σκληρούς δίσκους σας. Για την τροποποίηση / μετακίνηση / δημιουργία ενός σελιδοποίησης: -Πατήστε 'αρχίσουν? κλικ "πίνακα ελέγχου" κλικ απόδοση και συντήρηση » κλικ "σύστημα" κλικ στο "προχωρημένη" καρτέλα -Κοντά στην κορυφή αυτής της καρτέλας, όπου αναφέρεται "επιδόσεις" κάντε κλικ "Ρυθμίσεις" -κάντε κλικ σε αυτήν τη σελίδα της "προχωρημένη" καρτέλα -Κοντά στο κάτω μέρος αυτής της καρτέλας θα δείτε "εικονική μνήμη" κάντε κλικ 'με αλλαγή' και πάτε μακριά. MSCONFIG: Εάν αγοράσατε τον υπολογιστή σας από το PC World κλπ τότε είστε περισσότερο από πιθανό ότι θα έχει ένα φορτίο των άχρηστων προγραμμάτων (που δύσκολα χρήση) που εκτελούνται στο παρασκήνιο, μαζί με τα παράθυρα. Και μήπως δένουν πόρων. Κατά την πρώτη εκκίνηση σε παράθυρα, DONT ανοικτή μέχρι και κάτι άλλο: -Πατήστε "έναρξη" -Πατήστε "τρέχει" -Type "msconfig" -Πατήστε 'OK' Θα δούμε τώρα ένα φορτίο φαίνεται καρτέλες: Γενικά, System.ini, BOOT.INI κλπ. Μείνε στο «Γενικά» στην καρτέλα -Επιλέξτε "Διαγνωστική εκκίνηση" -Κάντε κλικ στο κουμπί "Εφαρμόστε " -Πατήστε 'OK' Στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και δείτε αν αυτό κάνει τη διαφορά. Αν doesn't τότε μόλις ξεκινήσει η ανωτέρω οδηγίες, αλλά και πάλι, όταν στο «Γενικά» στην καρτέλα επιλέξτε "Κανονική εκκίνηση" και επανεκκινήστε το σύστημά σας και θα είναι πίσω με το πώς ήταν πριν από την εκτέλεση της διάγνωσης εκκίνηση. Αυτό το «Διαγνωστική εκκίνηση" κάνει είναι να επιτρέπει μόνο τις διαδικασίες για την εκτέλεση των Windows. Εάν εκτελέσετε αυτό και βλέπετε μια ταχύτερη εκκίνηση των Windows και να δείτε σε άλλες εφαρμογές σας τρέχουν γρηγορότερα τότε τι μπορείτε να κάνετε είναι: -Επιστροφή στην msconfig καρτέλες (χρησιμοποιώντας τις οδηγίες παραπάνω) -κάντε κλικ στο «υπηρεσίες» στην καρτέλα -τότε "τσεκάρετε" το κουτί που αναφέρει "Απόκρυψη όλων των υπηρεσιών της Microsoft" (Αυτό θα σταματήσει να σας inadvertantly τη διακοπή κάθε διαδικασίας παράθυρα ανάγκες) Οτιδήποτε thats αριστερά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει μόνο για να επιταχυνθεί «3 rd party 'εφαρμογές όπως iTunes ή οποιαδήποτε χορηγία διαφημίσεις-ότι ο κατασκευαστής έχει προ-φορτώνονται στο σύστημά σας. Μην ανησυχείτε για τίποτα, επειδή παραβιάζουν το αν σταματήσει να κάνει μια διαδικασία και τον υπολογιστή σας πηγαίνει ένα tad αστείο μπορείτε να επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα και ενεργοποιήστε ξανά τη διαδικασία. Υπάρχουν άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε (χειροκίνητα επιλέξτε ram-χρονοδιαγράμματα, τα παράθυρα να εντοπίζουν τη CPU, το δεύτερο πυρήνα, την παύση της λειτουργίας των λιμένων της μητρικής πλακέτας βιογραφικά κλπ), αλλά όπως οι περισσότεροι άνθρωποι είναι questionning "Newbies" Είμαι δεν πρόκειται να υπεισέλθω σε αυτά Αν δεν ζήτησε όπως είναι λίγο πιο δύσκολο να επιτευχθεί. Thats αυτό, ελπίζω ότι είναι χρήσιμο. : D
|
| |||
| |||
| Επίσης don `t uprgrade να ξεχνάμε τη μνήμη σας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι ένα καλό διαβάσει, την επιλεκτική εκκίνηση πραγματικά εργασία μια θεραπεία. Επίσης μνήμη αναβαθμίσεις είναι μακράν η φθηνότερη, ευκολότερη και πιο επωφελή τρόπο για να ενισχύσει το σύστημά σας.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώ SmartDefrag ανασυγκρότησης μου τεμ. Λειτουργεί αναρωτιέται. Επίσης χρήση προηγμένων WindowsCare V2 Προσωπικά να καθαρίσει τυχόν προβλήματα που εμφανίζονται. :) |
|
| |||
| |||
| hi Μόλις διάβασα ότι μέσω και μόλις sped υπολογιστή μου παρουσίασε αρκετά nicley τώρα, αλλά είμαι περίεργος για το σύνολο της παράθυρα να εντοπίζουν τη CPU, το δεύτερο πυρήνα, κάθε επιχειρηματική ευκαιρία για λίγο πληροφορίες για αυτό; Νόμιζα ότι τα παράθυρα θα έχουν γίνει αυτό αυτόματα? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DONT ξεχνάμε μητρώου clearner χρήση ccleaner και κάποια hacks μητρώου θα την επιταχύνει, επίσης, έχω μια shutdown scrit ότι διαγράφει ή κάτι άλλο για την αύξηση της ταχύτητας εκκίνησης μεταβείτε στο TweakXP
| |||
| |||
| Γεια σου Είμαι καινούργιος εδώ. Τα έκανα θάλασσα τον υπολογιστή μου πριν από μερικές ημέρες και έχει κάνει διάφορες καταστρεπτικές επανεγκαθιστά για να το λειτουργεί, χωρίς μεγάλη επιτυχία. I αφαίρεση norton πρώτη (εμπίπτει Compaq S / W) να λάβει τα παράθυρα ενημερώσεις, φορτίο KIS και άλλα προγράμματα. μετά από διάφορες reboots μου CD-ROM σταματήσει αυτόματα φόρτωσης, προκειμένου να πάω σε μητρώο και η αλλαγή allocateallcdrom από 0 σε 1 (αυτό που κάνει auto φορτίο και πάλι). Έχω χρησιμοποιήσει mechnic μητρώου ή cccleaner και επίσης perfectdisk8. Τώρα perfectdisk8 να μετακινήσετε τα μεταδεδομένα θραύσματα, όταν για πρώτη φορά σαρώσει δίσκο δείχνει ή 100 τεμάχια και ζητεί να κάνει ανασυγκρότηση εκτός σύνδεσης (unmount οδήγησης), τότε θα επιστρέψει και την επόμενη φορά που λέει ξανά και ξανά, στο τέλος υποστήριξη είπε σταματήσει παράθυρα αποκατασταθεί και ότι οι εργαστεί. Αλλά, είτε μετά την cccleaner χρήσης perfectdisk8 εγώ μερικά reboots αργότερα χαλαρό μου CD-ROM, που έχουν δύναμη, αλλά δεν εμφανίζεται στον υπολογιστή μου. Αν κάνω άλλη καταστρεπτική εκ νέου εγκατάσταση είναι πίσω. Αυτή τη φορά δεν έχω φορτωθεί μητρώου mechnic ή cccleaner ή perfectdisk και μέχρι σήμερα το πρόβλημα δεν έχει έρθει πίσω, θα ήθελα ήξερα ποια από αυτά τα προγράμματα είναι Messing από τα παράθυρα, όταν βρω το cdrom στο υλικό, που λέει ο οδηγός λείπει ή είναι κατεστραμμένα. Έχω χρησιμοποιώντας perfectdisk8 για 6 μήνες και μηχανικός μητρώου για 1 έτος, είτε την ενημερωμένη έκδοση ενός ή κάτι χαιρετισμοί krishan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| γιατί δεν αφορά μόνο επανεγκαταστήστε windiws - είναι να απαλλαγούμε από όλα τα χάλια και είναι ταχύτερη σωρούς μόνο backup των αρχείων σας που θέλετε να διατηρήσετε ή απλώς επισκευή παραθύρων.