kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Felgyorsítása a PC

Reply

Téma eszközök
Old Március 7, 2007, 10:08
Donor Group

Észrevettem a beutazások száma az utóbbi időben a számítógép "lassan megy" úgy gondoltam típus az alábbiakban.

Töredezettségmentesítse merevlemezre:
Amint látni fogja, ha már valaha ezt ablakok általában mondom, hogy nem zavarja, de ott okai, hogy:
-Ha nem használja a nagy százaléka a rendelkezésre álló kapacitást.
- Ha csak egy bizonyos százalékát a fájlok töredezettek.

De megéri, mint a pc csinál majd a gyorsabb munkát, ha a tárolt adatokat a merevlemez egy adott program használni kívánt minden egy helyen, mert azt jelenti, hogy a merevlemez csak az "seekout" adat után.

Ha töredezett it'll keresni, majd megtalálni az eredeti bootup (. Exe fájl), akkor kell mennem keresése a következő és így tovább.

Ezt megteheti a saját kézzel, mondjuk hetente egyszer:
kattint "kezdő"
kattint "Control Panel"
kattint "Teljesítmény és karbantartás"
kattint "átrendezéséhez tételek a merevlemezen, hogy a programok futtatása gyorsabban"
-majd kattintson "töredezettségmentesítése"

MOVE YOUR PAGE FILE:
Mert XP nagyon éhes erőforrás (ram ebben az esetben) beépített Windows létesítményben úgynevezett lapozófájl. Ez alapvetően Windows helyet juttat el a merevlemez ram használni, és ha (még akkor 2GB RAM felhasználók ott lenne meglepve, hogy milyen gyakran használják a lapozófájl).

Most a lapozófájl automatikusan kiosztott az elsődleges merevlemezt (C), de mivel ezek válhatnak töredezett is lassú a lapozófájl meg, mert (lásd fent) merevlemezt read sequential adatok gyorsabb, mint az itt-bit bit van.

Ez egy jó ötlet, hogy az elsődleges lapozófájl egy tartalék beépített HDD, ha egy-egy, mert ez lesz használva kevesebb. (De lehet, hogy egy ötlet, hogy egy kisebb, másodlagos lapozófájl a C: meghajtón csak beládáz a merevlemez fejleszti a hiba)
Emellett, mivel a Windows automatikusan kezeli a lapozófájl is növeli, és csökkenti a méretet, és amikor a dolgok, amelyek lassan lefelé.

Tehát én is ajánlom manuálisan kiválasztja a legnagyobb lapozófájl mérete (több mint 3000mb), így a lassú downs inkább ritkán. De csak akkor, ha van a szobában, hogy kímélje meg harddrive.

Módosítására / Áthelyezés / létre lapozófájl:
Kattints "start;
-click "Control Panel"
-click "Teljesítmény és karbantartás"
-click "rendszer"
egérgombbal kattintson a "Advanced" lap
-Közel a tetején ezt a lapot, ha azt mondja "teljesítmény" click "Beállítások"
kattintson ezen az oldalon van "Advanced" lap
-Alján a lapra fog látni "virtuális memória" click megváltoztatott és el is van.

MSConfig:
Ha megvásárolta a számítógép a PC World stb akkor több mint valószínű, hogy a folyamatos terhelést haszontalan programokat (hogy alig használja) fut a háttérben, valamint a windows. És vajon összekötöz források.

Amikor először csomagtartó-ba Windows, DONT nyitott bármi mást fel, és:
Kattints "kezdő"
Kattints "run"
-Type "msconfig"
Kattints "OK"

Itt most lásd terhelést lapok jelennek meg: Általános, SYSTEM.INI, BOOT.INI stb
Maradj az "Általános" fülre

-Válasszon "Diagnosztikai startup"
-Click "Apply "
Kattints "OK"

Aztán újra a számítógéphez, és meggyőződni arról, hogy a különbség. Ha ez nem csak akkor kezdődhet meg a fenti utasításokat, de amikor ismét az "Általános" fülön válassza a "Normál indítási és újraindítani, és a rendszer kerül vissza, milyen volt mielőtt a diagnosztikai induláskor.

Mi a "Diagnosztikai indítás" nem csak lehetővé teszi a Windows folyamatok távon. Ha fut, és látod, a gyorsabb boot-ba Windows és nézd meg egyéb alkalmazások futtatása gyorsabb, mit lehet majd csinálni a következő:

-Menj vissza az msconfig lapjai (az utasításokat fent)
kattintson a "szolgáltatások" fül
, akkor "ketyeg" a doboz kijelentette, "az összes Microsoft-szolgáltatás elrejtése"
(Ez meg fog állni ha bármely folyamat leállítása inadvertantly ablakok igényeket)

Bármit amit bal több, mint valószínű, csak ott, hogy gyorsítsák fel a'3 rd party 'alkalmazások, például az iTunes, vagy szponzorált-hirdetéseket, hogy a gyártó előzetesen betöltve a rendszerben.

Ne aggódj breaking semmit, mert ha nem hagyja abba a folyamatba, és a pc megy a tad vicces még mindig ismételjük meg a fenti lépéseket, és újra lehetővé teszi a folyamatot.

Vannak más olyan dolog, amit tehetünk (kézzel válasszuk RAM-időzítések, a windows észleli a cpu második mag, shutdown alaplap portok a BIOS stb), de a legtöbb ember questionning a "newbies" Én nem megyek be őket ha megkérdezte, mivel azok egy kicsit nehezebb végrehajtani.

Amit azt remélem, hogy ez segíthet. : D

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old December 5, 2007, 15:23
Donor Group

Don `t is elfelejtette uprgrade el a memóriában.
Old December 5, 2007, 17:28
Donor Group

Ez egy jó olvasni, a szelektív indítási tényleg munka kezelésére.

Szintén memória frissítéseket is messze a legolcsóbb, legegyszerűbb és legkedvezőbb módon, hogy növeljék a rendszer.

My System: = /

Processzor (ok):
AMD 64x2 6000 +
Alaplap:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memória:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optikai meghajtó (k):
CDRW + DVD-RW [kétrétegű]
Case / tápegység:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hűtés:
Zalman CNPS9700NT
Hálózat / Internet:
Két Gigabit / 20MB Cable
Monitor (ok):
19 "HannsG
Operációs rendszer (ek):
XP Pro 32bit
Old December 5, 2007, 19:52
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Gazmondo View Post
Ez egy jó olvasni, a szelektív indítási tényleg munka kezelésére.

Szintén memória frissítéseket is messze a legolcsóbb, legegyszerűbb és legkedvezőbb módon, hogy növeljék a rendszer.
Örülök, hogy segíthet.

-Kanoakavirus
Old December 13, 2007, 08:47
Új tag Csoport

Használhatom a SmartDefrag töredezettségmentesítse my pc. Mûködik csodákat. Én is használni Advanced WindowsCare V2 Personal, hogy tisztítsák meg a problémát, hogy megjelennek. :)
Old December 13, 2007, 18:19
Csoport tagja

hi most olvassa át, és most sped a számítógépet akár egészen nicley, de én vagyok kíváncsi, hogy az egész windows észleli a cpu második mag, üzleti netán egy kis info erről? Azt hittem, windows volna ezt automatikusan?
Old December 30, 2007, 15:50
Új tag Csoport

Ja ezt nézd post
Old Január 1. 2008, 15:07
Tiltott Group

ne felejtsd clearner rendszerleíró adatbázis használata ccleaner és néhány registry hack gyorsítható is van egy shutdown scrit, amely törli valamit, vagy más indítási sebesség növelése menni TweakXP

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Január 4 2008, 17:23
Új tag Csoport

Szia
I am new here.
Elcsesztem a PC néhány nappal ezelőtt, és nem csinál serveral destruktív újratelepíti azt, hogy dolgozik, nem sok sikerrel. Eltávolítani a Norton első (együtt compaq s / w) nem a Windows frissítések, KIS terhelést és egyéb programok. után serveral újraindít az én CD-ROM-stop auto loading, hogy elmegyek a jegyzék és a változás allocateallcdrom 0-tól 1 (ez azt auto load again). Nekem van használt rendszerleíró mechnic vagy cccleaner és perfectdisk8. Most perfectdisk8 léphet metaadatokra töredékek, amikor először scan disk azt mutatja, 100 vagy a töredékek, és kéri, hogy offline töredezettségmentesítse (leválasztani meghajtó), majd jön vissza, és azt mondja, hogy a következő alkalommal újra és újra, a végén támogatást mondta stop ablakok helyreállítása, és hogy dolgozott. De akár azt követően cccleaner használata perfectdisk8 Én néhány újraindít késõbb laza my CD-ROM's, azok erejét, de nem jelenik meg a számítógépet. Ha én egy pusztító újra telepíteni őket vissza. Ez az idő még nem betöltött rendszerleíró mechnic vagy cccleaner vagy perfectdisk és amennyiben a probléma nem jött vissza, Bárcsak tudnám, amelyek ezeknek a programoknak a messing fel az ablakokat, ha megtaláljuk a cdrom a hardver, azt mondja a vezető hiányzik vagy sérült.

Én is használnak perfectdisk8 a 6 hónapos és a lajstromozási szerelő 1 évig, vagy annak egy frissítés, vagy valami
üdvözlettel

krishan
Old Január 14 2008, 23:42
Tiltott Group

Miért nem csak újratelepítéséhez windiws - ez megszabadulni minden rakás szar, és csak gyorsabb biztonsági mentés fájljait, hogy meg akarjuk tartani, vagy csak javítás Windows.

My System: Cohen

Processzor (ok):
Dual Core 2.11GHZ
Alaplap:
ASUS - M2N X SE
RAM memória:
2GB
Grafikus kártya (k):
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
320GB Sata
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Shaw
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Benq
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.