פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

זרוז המחשב

Reply

שרשרת כלים
Old 7 מרס 2007, 10:08
קבוצת תורמים

Default זרוז המחשב

הבחינו מספר כניסות לאחרונה בנוגע PC של 'הולך לאט' אז חשבתי הייתי סוג של מטה.

DEFRAG בכונן הקשיח:
כפי שאתה תראה אם אי פעם נעשה את זה בדרך כלל לספר חלונות יהיה לך לא להפריע, אבל theres הסיבות מאחורי זה:
אם אינך משתמש שאחוז ניכר את יכולת זמינה.
- אם יש רק אחוז מסוים של קבצים מקוטעת.

אבל כדאי לעשות כל PC הוא יעבוד יותר מהר אם הנתונים הכלולים על harddrive עבור תוכנית מסוימת אתה רוצה להשתמש היא, והכל במקום אחד כפי שהוא פירושו harddrive רק ל 'seekout' את הנתונים פעם אחת.

אם היא מקוטעת זה יהיה לחפש אחר כך למצוא את האתחול הראשוני (. Exe) קובץ, אז צריך ללכת לחפש את החלק הבא וכן הלאה.

אתה יכול לעשות זאת בעצמך באופן ידני, נגיד פעם בשבוע על ידי:
קליקים 'התחל'
קליקים 'לוח הבקרה'
קליקים 'ביצועים ותחזוקה'
קליקים 'לסדר מחדש את הפריטים בדיסק הקשיח כדי לבצע הפעלה מהירה של תוכניות'
לאחר מכן, לחץ על 'לאחות'

העבר את קובץ דף:
כי XP הוא מאוד רעב משאבים (ראם במקרה זה) מובנית ב-Windows הוא מתקן שנקרא pagefile. זהו בעצם שבו מקצה שטח החלונות שלך harddrive כפי ראם להשתמש בשם ומתי (גם לך 2GB ראם משתמשים שם יהיה מופתע באיזו תדירות pagefile משמש).

עכשיו pagefile שהוקצו באופן אוטומטי את הכונן הקשיח הראשי (ג '), אלא גם אלה יכולים להיות מקוטעת הוא עלול גם להאט את pagefile מכיוון למטה (כנ"ל) בא כתוצאה harddrives לקרוא נתונים מהירה יותר מ BITS כאן BITS שם.

זה רעיון טוב להעביר את pagefile העיקרי של חילוף מותקן HDD אם יש לכם משהו כמו זה ישמש פחות. (אבל זה יכול להיות רעיון להיות קטן יותר, משני pagefile ב C: הכונן רק incase השני harddrive מפתחת תקלות)
כמו כן, מכיוון ש-Windows מנהלת את pagefile אוטומטית הוא יכול להגדיל או להקטין את גודל של כ וכאשר אשר יכול להאט את הדברים למטה.

אז הייתי גם ממליץ לבחור באופן ידני את גודל הגדולה pagefile (רק מעל 3000mb) כך איטי-downs הם לעתים רחוקות יותר. אבל רק אם יש לך את החדר שלך כדי לחוס על harddrive.

כדי לתקן / להעביר / ליצור pagefile:
קליק 'התחלה;
קליק 'לוח הבקרה'
קליק 'ביצועים ותחזוקה'
קליק 'המערכת'
בלחיצה על 'מתקדם' הכרטיסייה
'סמוך לראש כרטיסייה זו, בו הוא אומר 'ביצועי' לחץ 'הגדרות'
קליק על דף זה של 'מתקדם' הכרטיסייה
'בחלק התחתון של הכרטיסייה תראה 'זיכרון וירטואלי' לחץ 'שינוי' או שאתה הולך מפה.

MSCONFIG:
אם קנית את המחשב מ-PC העולמי וכו 'אז אתה הולך יותר סביר להניח שיש עומס של תוכניות טעם (כי אתה בקושי משתמש) פועל ברקע, יחד עם Windows. ועושים הם לרתק משאבים.

בעת האתחול הראשון לתוך Windows, DONT פתוח למעלה או כל דבר אחר:
קליק 'התחל'
קליק 'להפעיל'
סוג "msconfig"
קליק 'אישור'

כעת תוכל לראות טעינת להופיע כרטיסיות: כללי, System.ini, BOOT.INI ועוד
הישאר על בכרטיסייה 'כללי'

בחירה 'אתחול מאבחן'
קליק 'החל '
קליק 'אישור'

לאחר מכן הפעל מחדש את המחשב ולראות אם הוא עושה שום הבדל. Doesn't אז אם זה רק להפעיל את ההוראות הנ"ל, אבל כאשר שוב בכרטיסייה 'כללי' בחר 'הפעלה רגילה' ו ו לאתחל את המערכת שלך יהיה לראש איך זה היה לפני הפעלת את אתחול מאבחן.

מה 'אתחול מאבחן' האם הוא רק מאפשר להריץ את Windows תהליכים. אם אתה מפעיל את זה ואתה רואה אתחול מהיר לתוך Windows ולראות את היישומים האחרים להפעיל במהירות את מה שאתה יכול לעשות הוא:

-תחזור לתוך msconfig כרטיסיות (באמצעות ההוראות הנ"ל)
בלחיצה על 'שירותים' בכרטיסייה
'ולאחר מכן' צפית 'וקבע את התיבה "הסתר את כל שירותי Microsoft"
(פעולה זו תגרום לך להפסיק לעצור כל תהליך inadvertantly Windows לצרכים)

כל דבר הוא עזב thats יותר סביר רק לשם כדי להאיץ'3 RD המסיבה יישומים כגון iTunes או כל-ממומנים מודעות ליצרן יש נטענים מראש את המערכת.

אל תדאג לשבור כל דבר שאתה עושה, כי אם תפסיק תהליך ובין המחשב מגיע עם ילדון מצחיק אתה תמיד יכול לחזור על השלבים לעיל ולחידוש התהליך.

יש דברים אחרים שאתה יכול לעשות (בחירה ידנית ראם-timings, להפוך את החלונות שלך לאתר CPU השנייה של הליבה, כיבוי לוח האם יציאות ה-BIOS וכו ') אבל כמו רוב האנשים הם questionning' Newbies' אני לא מתכוון להיכנס אליהם אלא אם כן ביקש כפי שהם קצת יותר קשה להשיג.

Thats אותו, מקווה שזה עוזר. : D

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 5 דצמבר 2007, 15:23
קבוצת תורמים

Default זרוז המחשב

בנוסף, אל תשכח `T uprgrade את הזיכרון.
Old 5 דצמבר 2007, 17:28
קבוצת תורמים

Default זרוז המחשב

זה טוב לקרוא, על אתחול סלקטיבי באמת עושה עבודה של מטפלים.

כמו כן, הן על ידי שדרוג זיכרון רחוק את הזול ביותר, הקלה ביותר מועילות דרך לשפר את המערכת.

המערכת שלי: = /

מעבד (ים):
AMD 64x2 6000 +
לוח האם:
ASUS M2N32 SLI Deluxe WiFi
זיכרון RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GTS 320MB OC2
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
כונן אופטי (S):
CDRW + DVD-RW [שכבה כפולה]
Case / PSU:
ס"מ Stacker832 / Silverstone DA750
Cooling:
זלמן CNPS9700NT
רשת / אינטרנט:
dual gigabit / 20MB בכבלים
צג (S):
19 "HannsG
מערכת הפעלה (S):
XP Pro 32Bit
Old 5 דצמבר 2007, 19:52
קבוצת תורמים

Default זרוז המחשב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gazmondo View Post
זה טוב לקרוא, על אתחול סלקטיבי באמת עושה עבודה של מטפלים.

כמו כן, הן על ידי שדרוג זיכרון רחוק את הזול ביותר, הקלה ביותר מועילות דרך לשפר את המערכת.
אני שמח שזה היה מועיל.

-Kanoakavirus
Old 13 דצמבר 2007, 08:47
קבוצת חברות חדשות

Default זרוז המחשב

אני משתמש כדי SmartDefrag PC defrag שלי. זה עובד פלאים. אני גם משתמש מתקדם WindowsCare v2 אישי כדי לנקות את כל הבעיות להופיע. :)
Old 13 דצמבר 2007, 18:19
חבר קבוצת

Default זרוז המחשב

היי, יש לי רק דרך לקרוא את זה ויש לי רק את המחשב שלי sped די nicley עד עכשיו, אבל אני סקרן על כל החלונות להפוך לאתר את CPU השני של הליבה, שום סיכוי על העסק קצת מידע על זה? חשבתי החלונות היו עושים זאת באופן אוטומטי??
Old 30 דצמבר 2007, 15:50
קבוצת חברות חדשות

Default זרוז המחשב

כן תראה את זה לכתוב
Old 1 ינואר 2008, 15:07
קבוצת מגורש

Default זרוז המחשב

dont הרישום clearner לשכוח להשתמש ccleaner וחלק הרישום יהיה Speed hacks זה גם יש לי כיבוי scrit כי מוחק או משהו אחר כדי להגדיל את מהירות ההפעלה ללכת TweakXP

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל P4
לוח האם:
ecs 915pla2
זיכרון RAM:
1GB
כרטיס מסך (S):
ATI RADEON x1050
כרטיס קול:
Diamond xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160GB
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo כונן DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Philips 109b6 19 "crt
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 4 ינואר 2008, 17:23
קבוצת חברות חדשות

Default זרוז המחשב

הי
אני חדש כאן.
אני messed לי את המחשב כמה ימים לפני היה עושה serveral ההרסני reinstalls כדי לקבל את זה עובד, בלי הרבה הצלחה. אני מסיר את Norton הראשון (מגיע בתוך Compaq S / W) לבצע את עדכוני Windows, טען KIS ותוכניות אחרות. לאחר serveral reboots שלי תקליטורים להפסיק Auto טוען, אז אני נכנס הרישום ולשנות allocateallcdrom מ 0 עד 1 (זה עושה להם אוטומטי לטעון מחדש). אני השתמשו הרישום mechnic או cccleaner וגם perfectdisk8. עכשיו perfectdisk8 יכול להעביר קטעי metadata, כשאני לסרוק הדיסק הראשון הוא מראה של 100 או קטעי ומבקש לעשות Offline defrag (unmount כונן) אזי הוא חוזר ואומר בפעם הבאה שוב ושוב, בסופו של דבר להפסיק את התמיכה בחלונות אמר לשחזר וכי עובד. אבל גם אחרי cccleaner של משתמש perfectdisk8 אני reboots מאוחר יותר כמה אני לא קשור שלי התקליטור's, יש להם כוח אך לא להציג את המחשב שלי. אם אני רוצה להתקין מחדש אחר הרסני הם בחזרה. הפעם אני לא טעון הרישום mechnic או cccleaner או perfectdisk ו עד כה הבעיה לא תחזור, אני מקווה שאני יודע איזה מבין תוכניות אלה היא להתעסק על ידי Windows, כשאני אמצא את CDROM בחומרה, הוא אומר לנהג חסר או פגום.

אני כבר משתמש perfectdisk8 עבור 6 חודשים, מכונאי הרישום עבור 1 שנה, גם את א לעדכן או משהו
דרישת שלום

krishan
Old 14 ינואר 2008, 23:42
קבוצת מגורש

Default זרוז המחשב

למה לא פשוט להתקין מחדש windiws - היא להיפטר מכל המון שטויות, והוא פשוט מהיר יותר גיבוי את הקבצים שאתה רוצה לשמור או פשוט לתקן את Windows.

המערכת שלי: כהן

מעבד (ים):
DUAL CORE 2.11GHZ
לוח האם:
ASUS - M2N-X SE
זיכרון RAM:
2GB
כרטיס מסך (S):
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
320GB SATA
כונן אופטי (S):
Case / PSU:
Shaw
Cooling:
רשת / אינטרנט:
צג (S):
BenQ
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
זרוז מחשב - הצעות על מה כדי הסרה של תוכניות, וכו ' im407 כללי תוכנות צ 'אט 16 13 יולי 2009 13:59
זרוז אזור 98 PyroTails כללי חומרה צ 'אט 5 24 נובמבר 2007 14:56
זרוז Vista Donwalker מערכות ההפעלה Windows 4 8 אוקטובר 2007 11:27
זרוז באתחול? מחשב Spec כללי חומרה צ 'אט 2 2nd אוקטובר 2006 08:08
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.