mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Pagreitinti savo PC

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 7, 2007, 10:08
Donorų grupės

Default Pagreitinti savo PC

Pastebėjome įrašų skaičius pastaruoju metu dėl PC "vyksta lėtai", taigi aš maniau aš tipo žemiau.

Defrag JŪSŲ Hard Drive:
Kaip pamatysite, jeigu jūs kada nors nuveikti šioje langai paprastai pasakyti ne, jis žiūri, bet Theres priežasčių, kodėl, kad:
-Jei jūs nesinaudojate didelis procentas turimus pajėgumus.
- Jei yra tik tam tikras procentas failai susiskaldžiusi.

Bet tai daryti verta, kaip bet kurio kompiuterio eina į darbą greičiau, jei yra duomenų apie tam tikrą programą, kurią norite naudoti diską yra viskas vienoje vietoje, nes tai diską turi tik su "seekout" duomenimis vieną kartą.

Jei ji suskaidyta it'll ieškoti suraskite pradinio bootup (. Exe) failą, tada turi eiti ieškoti kito darbo ir pan.

Jūs galite tai padaryti patys rankiniu būdu, tarkim, kartą per savaitę:
spustelėjus Pradėti
spustelėjus "Control Panel"
spustelėjus "Performance and Maintenance"
spustelėjus "pertvarkyti elementus kietajame diske, kad programos veikia greičiau"
, tada "defragmentować"

MOVE YOUR puslapio failo:
Nes XP yra labai šaltinį alkanas (RAM šiuo atveju), įmontuota į langus įrenginys vadinamas pagefile. Tai iš esmės reiškia, kad Windows priskiria vietos savo kietajame diske kaip avinas naudoti kaip ir kada (net tu 2 GB RAM vartotojai ten būtų stebisi, kaip dažnai pagefile yra naudojamas).

Dabar pagefile yra automatiškai perkeliami iš pirminių kietąjį diską (C), tačiau jie gali tapti susiskaldžiusios ji taip pat gali lėtai pagefile nustatyta, nes (kaip nurodyta pirmiau) harddrives skaityti nuosekliųjų duomenų greičiau nei bitai čia ir ten bitai.

Tai gera idėja perkelti savo pagrindinę pagefile į atsarginių įdiegta HDD, jei turite kaip jis bus naudojamas mažiau. (Bet tai gali būti idėja, kad mažesnės, vidurinio pagefile ant disko C: tik uždengti kitų kietajame diske atsiranda kaltės)
Be to, kadangi Windows valdo pagefile automatiškai jį galima padidinti ir sumažinti dydį, kaip ir kai kurie gali sulėtinti dalykų žemyn.

Taigi aš taip pat rekomenduojame rankiniu būdu pasirinkti didžiausių pagefile dydis (šiek tiek daugiau nei 3000mb), todėl lėtai nesėkmės yra labiau retai. Bet tik jei turite galimybių atsarginės jūsų kietajame diske.

Norėdami pakeisti / perkelti / sukurti pagefile:
-Click "pradžioje
spustelėkite "Control Panel"
spustelėkite "Performance and Maintenance"
spustelėkite "sistema"
spustelėkite "Advanced" Skirtuke
-Prie šio skirtuko, viršuje, kur ji sako "efektyvumo" Spauskite "Parametrai"
paspauskite ant šio puslapio "Advanced" Skirtuke
-Prie šio skirtuko apačioje pamatysite "virtualią atmintį" Spauskite "Keisti" ir toli jums eiti.

MSCONFIG:
Jei nusipirkote kompiuterį iš "PC World" ir tt tada turite daugiau nei tikėtina, teks nuo nereikalingų programų apkrovos (tai jums vargu ar naudoti), kurios veikia kartu su Windows fone. Ir jie užrišti ištekliai.

Kai pirmą kartą paleisti į langus, dont atidaryti nieko kito daugiau ir:
-Click Pradėti
-Click "Vykdyti"
Tipas "msconfig"
-Click "OK"

Jūs dabar matote skirtukų apkrovos atrodo: Bendrieji System.ini BOOT.INI tt
Likti Skirtuke Bendra "

-Pasirinkite "Diagnostic Startup"
-Paspauskite "Taikyti "
-Click "OK"

Tada perkraukite kompiuterį ir pažiūrėkite, ar jame jokio skirtumo. Jei tai nepadės tada tiesiog paleisti pirmiau instrukcijas vėl, bet kai iš Skirtuke Bendra "pasirinkite" Normal Startup "ir perkraukite jūsų sistemą ir bus vėl, kaip tai buvo prieš pradedant diagnostikos Startup.

Kas yra "Diagnostic Startup" veikia tik "Windows" procesus, leidžia paleisti. Jei skaičiuoti tai ir pamatysite greičiau paleisti į langus ir pamatyti kitas programas paleisti greičiau, ką galima ten padaryti, tai:

-Grįžti atgal į skirtukų msconfig (naudojant instrukciją aukščiau)
paspauskite ant "Services 'tab
-tada "varnele" langelį nurodant "Paslėpti visus" Microsoft "paslaugų"
(Tai bus jūsų sustabdyti inadvertantly sustabdyti bet kurį procesą, langai poreikius)

Anything thats kairėje yra daugiau nei tikėtina, tik tam, kad pagreitinti "3rd Party" programos, tokios kaip iTunes ar rėmėjų, reklamos, gamintojas iš anksto pakrauti į jūsų sistemą.

Don't worry about breaking nieko, nes jei sustabdyti procesą ir kompiuterio eina tad funny, visada galite pakartokite aukščiau nurodytus veiksmus ir iš naujo aktyvuoti procesą.

Yra ir kitų dalykų, kuriuos galite padaryti (rankiniu būdu pasirinkti RAM laikus, kad Windows aptinka tavo CPU antrąjį pagrindą, uždarymo plokštės uostų BIOS ir tt), bet kaip žmonių questionning dauguma yra "naujokų" Aš neketinu eiti į juos jei prašoma, nes jie yra šiek tiek sunkiau atlikti.

Thats it, hope it's helpful. : D

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Gruodis 5, 2007, 15:23
Donorų grupės

Be to don `t Forget To uprgrade jūsų atmintyje.
Old Gruodis 5, 2007, 17:28
Donorų grupės

Tai gera skaityti, pasirinktinio paleisties tikrai darbo gydyti.

Pat atminties atnaujinimas yra pats pigiausias, paprasčiausias ir labiausiai naudingas būdas pagerinti jūsų sistemos.

Mano sistema: = /

Procesorius (-iai):
AMD 64x2 6000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM atmintis:
CORSAIR XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Aušinimas:
ZALMAN CNPS9700NT
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit / 20MB Kabelinė
Monitorius (-ai):
19 "HannsG
Operacinė sistema (-os):
XP Pro 32Bit
Old Gruodis 5, 2007, 19:52
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Gazmondo View Post
Tai gera skaityti, pasirinktinio paleisties tikrai darbo gydyti.

Pat atminties atnaujinimas yra pats pigiausias, paprasčiausias ir labiausiai naudingas būdas pagerinti jūsų sistemos.
Džiaugiamės, kad ji buvo naudinga.

-Kanoakavirus
Old Gruodis 13, 2007, 08:47
Naujas Narys

Aš naudoju SmartDefrag į Defrag mano PC. Ji daro stebuklus. Aš taip pat naudoti Išplėstinė WindowsCare V2 Personal išvalyti visas problemas, kurios pasirodys. :)
Old Gruodis 13, 2007, 18:19
Narys

Labas turiu tik perskaityti, kad ir aš tiesiog Sped "My Computer" iki gana nicley dabar, bet aš visai įdomu padaryti Windows aptinka tavo CPU antrosios pagrindinės verslo bet mažai informacijos apie šią galimybę? Maniau, kad langai būtų padaręs tai automatiškai?
Old Gruodis 30, 2007, 15:50
Naujas Narys

Yep patikrinti šią paštu
Old 1 sausis 2008, 15:07
Banned Group

Nereikia pamiršti, registro clearner naudotis CCleaner ir kai registro hacks bus pagreitinti šį procesą taip pat turiu išjungti scrit kad ištrina Somethin arba kitą paleisties padidinti greitį eiti į TweakXP

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Sausis 4, 2008, 17:23
Naujas Narys

Labas
I am new here.
I messed up my PC prieš keletą dienų ir buvo padaryti serveral žalingos reinstalls ją gauti darbo, be ypatingos sėkmės. Pašalinti Norton pirmas (patenka Compaq S / W) do Windows atnaujinimus, apkrovos KIS ir kitų programų. po serveral reboot mano CD-ROM sustabdyti auto krovimo, kad aš einu į registrą ir keisti allocateallcdrom iki 0 iš 1 (tai daro jos Auto įkelti dar kartą). Aš naudoju registrą mechnic arba cccleaner ir perfectdisk8. Dabar perfectdisk8 gali judėti metaduomenų fragmentai, kai aš pirmą kartą nuskaityti diską jis rodo 100 ar fragmentų, ir prašo padaryti neprisijungęs defrag (atjungti diską), tada ateina atgal ir sako, kitą kartą vėl ir vėl, ir nutraukti paramą sakė sustabdyti Windows atkurti ir dirbo. Tačiau nei po cccleaner naudoti perfectdisk8 aš keletą reboot vėliau aš laisvas mano CD-ROM, jie turi galios, bet nerodo mano kompiuteryje. Jeigu aš kitą kartą griauna įdiegti juos atgal. Šį kartą aš ne įkelti registro mechnic arba cccleaner arba perfectdisk ir iki šiol problemos nebuvo grįžti, norėčiau aš žinojau, kuris iš šių programų maitinimu iki Windows, jei galėčiau rasti aparatūros CDROM, ji sako vairuotojas nėra arba sugadintas.

Aš naudoju perfectdisk8 6 mėnesius ir Registry Mechanic 1 metus, arba jo atnaujinti ar ką
linkėjimai

krishan
Old Sausis 14, 2008, 23:42
Banned Group

Kodėl ne tik iš naujo windiws - tai atsikratyti visų šūdas ir yra krūvos tik greičiau kurti atsargines failų kopijas, kurias norite išsaugoti, arba tiesiog pataisyti Windows.

Mano sistema: Cohen

Procesorius (-iai):
Dual Core 2.11GHZ
Pagrindinė plokštė:
Asus - M2N X SE
RAM atmintis:
2GB
Graphics Card (-ai):
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
320GB Sata
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Shaw
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
BenQ
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Paspartinti PC - Pasiūlymai dėl kokias programas reikia pašalinti, ir tt im407 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 16 13 liepa 2009 13:59
Paspartinti mano 98 PyroTails General Hardware Chat 5 Lapkritis 24, 2007 14:56
Paspartinti Vista Donwalker Windows "operacinės sistemos 4 8 spalis 2007 11:27
Paspartinti paleidimo? Kompiuterių Spec General Hardware Chat 2 2 spalis, 2006 08:08
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.