![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pamanīja ierakstu skaits pēdējā laikā attiecībā uz pc's "notiek lēni", tāpēc es domāju, ka man tipa zemāk. DEFRAG YOUR HARD DRIVE: Kā jūs redzēsiet, ja jūs esat kādreiz izdarījuši logiem parasti jums nav jāraizējas, bet theres iemesliem, ka: -Ja jūs nelietojat liela daļa no pieejamās jaudas. - Ja tur ir tikai noteiktu procentuālo daļu no failiem sadrumstalota. Bet to ir vērts darīt, jo jebkura datora gatavojas strādāt ātrāk, ja dati par Harddrive lai noteiktu programmu, kuru vēlaties izmantot, ir visi vienā vietā, jo tas nozīmē Harddrive ir tikai uz "seekout" datu vienu reizi. Ja tas ir sadrumstalots tas būs jācenšas pēc tam atrast sākotnējo bootup (. Exe) failu, tad vajadzētu iet meklēt nākamo daļu, un tā tālāk. Jūs to varat izdarīt pats manuāli, teiksim vienreiz nedēļā: noklikšķinot 'start' noklikšķinot 'Control Panel' noklikšķinot sniegumu un uzturēšana " noklikšķinot "pārkārtot vienumus jūsu cietā diska, lai programmas darbojas ātrāk" -pēc tam noklikšķiniet uz "defragment" MOVE YOUR PAGE FILE: Jo XP ir ļoti resurss izsalcis (RAM šajā gadījumā), iebūvēti logi ir iespēja sauc pagefile. Tas ir pamatā, kur logi piešķir brīvas vietas savā Harddrive kā ram izmantot kā un kad (pat tu 2gb ram lietotāji, kas tur varētu būt pārsteigts, cik bieži pagefile tiek izmantots). Tagad pagefile tiek automātiski piešķir no primārā cietā diska (C), bet tie var kļūt sadrumstalots tā var arī palēnināt pagefile uz leju, jo (kā iepriekš) harddrives lasīt kārtas datus ātrāk nekā bitiem šeit un biti tur. Tā ir laba ideja, lai pārvietotu savu primāro pagefile uz rezerves uzstādīts hdd ja jums tāds ir, jo tas tiks izmantots mazāk. (Bet tas varētu būt ideja ir mazāks, vidējās pagefile uz C: diska tikai incase citi Harddrive attīstās ļaunumu) Arī tāpēc, ka logi pārvalda pagefile automātiski, tā var palielināt un samazināt apjomu, kā un kad kas var palēnināt lietas leju. Tāpēc es arī ieteiktu manuāli, izvēloties lielāko pagefile izmēru (vairāk 3000mb) tā lēni Downs ir daudz reti. Bet tikai tad, ja ir istabas rezerves jūsu Harddrive. Grozīt / pārvietot / izveidot pagefile: -Click 'start; klikšķi 'Control Panel' klikšķi sniegumu un uzturēšana " klikšķi "sistēma" klikšķi 'Advanced' tab -Blakus augšpusē šo cilni, ja to saka "rādītājiem" noklikšķiniet uz "Iestatījumi" pogu noklikšķiniet šajā lapā ir 'Advanced' tab -Blakus apakšā šo cilni, jūs redzēsiet "virtuāla atmiņa" noklikšķiniet uz "veikt izmaiņas" un prom jums iet. Msconfig: Ja esat iegādājies datoru no PC World utt tad jūs esat vairāk nekā iespējams nāksies slodzi nevajadzīgu programmu (kas jums grūti izmantot) darbojas fonā kopā ar logiem. Un viņi piesaista resursus. Kad jūs pirmo reizi ielādēs logi, dont atvērt kaut kas cits augšu un: -Click 'start' -Click 'Run' -Type "msconfig" -Click "OK" Jūs tagad redzēt slodzi cilnes parādās: Vispārīgi, SYSTEM.INI, boot.ini utt Palieciet uz "General" tab -Select "Diagnostic Startup" -Click 'Piemērojami " -Click "OK" Pēc tam restartējiet datoru un redzētu, vai tas kaut ko mainīt. Ja tā doesn't tad sāciet iepriekš instrukcijas atkal, bet, kad "General" cilnē izvēlieties "Normal Startup" un pārstartēt un jūsu sistēma būs atpakaļ, kā tas bija pirms braukšanas diagnostikas starta. Ko "Diagnostic Startup", tas ir tikai ļauj Windows procesus, lai darbotos. Ja jūs palaidīsiet šo un Jūs redzat ātrāk ielādēs logu un redzēt jūsu citām lietojumprogrammām darboties ātrāk, ko jūs varat darīt, ir: -Iet atpakaļ msconfig cilnes (izmantojot iepriekš instrukcijas) uzklikšķiniet uz "pakalpojumu" tab -pēc tam 'atzīmējiet lodziņu ", kurā" Paslēpt visus Microsoft pakalpojumus " (Tas novērsīs jūsu inadvertantly pārtraukšanas process, windows vajadzībām) Anything thats kreisi ir vairāk nekā iespējams tikai tur, lai paātrinātu "3 rd puse", piemēram, iTunes vai sponsorēti, reklāmas, ražotājs ir iepriekš ielādēts jūsu sistēmā. Neuztraucieties par laužot kaut ko, jo, ja jūs pārtraucat procesu un datora iet tad smieklīgi, jūs vienmēr varat atkārtot iepriekš minētās darbības un no jauna aktivizētu procesu. Ir arī citas lietas, ko tu vari darīt (manuāli izvēlēties ram-hronometrāžu, padara logus atklāt jūsu cpu otrā pamata, aptures mātesplate ostām BIOS uc), bet lielākā daļa cilvēku questionning ir "newbies" Es netaisos iedziļināties tās ja vien jautāja, jo tie ir mazliet grūtāk īstenot. Tas ir tas, ceru, ka tas ir noderīgi. : D
|
| |||
| |||
| Arī don `t aizmirsis uprgrade savu atmiņu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir labi lasīt, selektīvās startēšanas tiešām strādā ārstēt. Arī atmiņas paaugstināšanu ievērojami lētākais, vienkāršākais un visizdevīgākajā veidā, lai uzlabotu jūsu sistēmā.
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| I use SmartDefrag to defrag my pc. It works brīnumus. Es arī izmantot uzlaboto WindowsCare V2 Personal lai attīrītu visas problēmas, kas parādās. :) |
|
| |||
| |||
| hi i ir tikai izlasīt, un es tikko sped manu datoru pat diezgan nicley tagad, bet es esmu ziņkārīgs par to visu padara logus atklāt jūsu cpu otrā pamata, biznesa jebkura iespēja par maz info on this? Es domāju, ka logi būtu izdarījusi automātiski? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont aizmirsis reģistra clearner izmantot CCleaner un dažu reģistra hacks būs to paātrinātu arī man shutdown scrit kas svītro Somethin vai citas palielināt starta ātrumu iet uz TweakXP
| |||
| |||
| Čau I am new here. I messed up my PC pirms dažām dienām un ir darot serveral destruktīvā reinstalls, lai saņemtu to darbu, bez lieliem panākumiem. Noņemt Norton pirmo (ietilpst compaq s / w) do Windows atjauninājumus, slodzes KIS un citām programmām. pēc serveral reboots mans CD-ROM pieturas auto kravas, tāpēc man doties reģistra un mainīt allocateallcdrom līdz 0 no 1 (tas padara to auto slodze atkal). Man ir lietojuši reģistra mechnic vai cccleaner un arī perfectdisk8. Tagad perfectdisk8 var pārvietoties metadati fragmenti, kad es pirmo scan disk tas rāda 100 vai tam fragmenti un lūdz to darīt bezsaistes defrag (nomontēt piedziņu), tad tas nāk atpakaļ un saka, nākamreiz, kad atkal un atkal, jo pārtraukt sniegt atbalstu minētās pieturas logus atjaunotu un ka strādāja. Bet nu pēc cccleaner izmantot perfectdisk8 es dažas reboots vēlāk es zaudēt manu CD-ROM, tās ir tiesības, bet nav redzams manā datorā. Ja man citas destruktīvas atkārtoti instalēt tos atpakaļ. Šajā laikā man nav iekrautas reģistra mechnic vai cccleaner vai perfectdisk un līdz šim problēma nav atgriezies, es vēlos, es zināju, kura no šīm programmām ir messing up pa logu, kad es atrast CDROM ir aparatūra, ir teikts vadītājs ir pazudis vai bojāti. Man ir izmanto perfectdisk8 uz 6 mēnešiem un reģistra mehāniķis uz 1 gadu, vai nu tās atjaunināt vai kaut ko sveicieni krishan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kāpēc ne tikai pārinstalēt windiws - tā tikt vaļā no visiem crap un kaudzes ātrāk tikai dublējuma failus, kurus vēlaties paturēt vai vienkārši remonts logiem.
|
| Bookmarks |