![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zaznamenali niekoľko poznámok týkajúcich sa poslední dobou PC 'ísť pomaly', tak som myslel bych zadajte nižšie. Defrag pevný disk: Ako uvidíte, ak ste si niekedy urobiť okná zvyčajne vám nebude obťažovať, ale Theres dôvodoch, že: -Ak si nie ste s využitím veľkej percento dostupnej kapacity. - Ak je to len určité percento zo súborov roztrieštené. Ale stojí to za robíš ako akékoľvek PC sa bude pracovať rýchlejšie v prípade, že dáta obsiahnuté na disku pre konkrétny program, ktorý chcete použiť, je všetko v jednom mieste, to znamená, že pevný disk má len na 'seekout' data raz. Ak je to roztrieštené, že budeme hľadať potom nájdete pôvodné bootup (. Exe) súborov, potom musím ísť hľadať na ďalšiu časť, a tak ďalej. To môžete urobiť sami manuálne, povedzme raz týždenne: -kliknutím 'start' -kliknutím 'ovládacieho panelu' -kliknutím 'výkon a údržba' -kliknutím 'usporiadanie poloľiek na pevnom disku, aby programy bežať rýchlejšie' -potom na tlačidlo 'defragmentáciu' MOVE VAŠE STRÁNKY FILE: Vzhľadom k tomu, že XP je veľmi hladný zdroj (ram v tomto prípade) postavený do okien je zariadenie nazývané stránkovacej. To je v podstate kde okná alokuje miesto na vašom disku ako skopci na použitie, ako a kedy (aj tie 2gb ram užívateľov tam bude prekvapený, ako často sa používa stránkovacej). Teraz stránkovacej automaticky pridelená z primárnej pevný disk (C), ale pretože tieto môžu byť fragmentované môže tiež spomaliť, pretože stránkovacej nadol (pozri vyššie) disky prečítať sekvenčná dát rýchlejší ako bitov tu a tam bitov. Je to dobrý nápad presťahovať svoje primárne stránkovacej na náhradné inštalované hdd ak máte jeden, pretože sa bude používať menej. (Ale to môže byť myšlienka mať menšie, stredné stránkovacej na C: disku len zapouzdřit ostatných disku vyskytne chyba) Tiež preto, že okná spravuje stránkovacej automaticky ho môže zvýšiť a pokles vo veľkosti, ako a kedy, ktorý môže spomaliť veci nadol. Takže by som tiež odporučiť ručne výberom najväčších stránkovacej veľkosť (niečo cez 3000 megabajt), takže sa pomaly vyprázdňuje-viac zriedka. Ale len vtedy, ak budete mať priestor pre náhradný na váš pevný disk. Ak chcete zmeniť alebo presunúť / vytvoriť stránkovacej: -Click 'start; -kliknite 'ovládacieho panelu' -kliknite 'výkon a údržba' -kliknite 'systému' -kliknite na 'Advanced' záložka -V hornej časti tejto záložky, kde sa hovorí, 'predstavenie' kliknite 'nastavenia' -kliknite na tento stránky 'Advanced' záložka -V spodnej časti tejto záložky uvidíte 'virtuálnu pamäť' kliknite 'úprava' a idete ďalej. MSConfig: Ak ste zakúpili počítač pred PC World atď potom máte viac ako pravdepodobné, bude mať zaťaženie zbytočné programy (že ťažko budete používať) bežiace na pozadí, spolu s oknami. A urobiť si zavesiť zdrojov. Keď najprv zaviesť do okien, Dont otvorený a nič iného: -Click 'start' -Click 'beží' -Type "msconfig" -Click 'OK' Budete sa teraz pozrieť na zaťaženie záložkami objaví: Všeobecné, SYSTEM.INI BOOT.INI etc Pobyt na 'Všeobecné' kartu -Vyberte 'Diagnostické spustenie' -Click 'Použiť ' -Click 'OK' Potom reštartujte počítač a zistiť, či to robí nejaký rozdiel. Ak je potom len doesnt start na vyššie uvedené pokyny, opäť ale keď v 'Všeobecné' vyberte záložku 'Normálne spustenie' a reštartovať počítač a váš systém bude späť, ako to bolo pred spustením diagnostické spustení. Čo 'Diagnostické spustenie' to je len umožňuje procesy spouštět Windows. Po spustení tohto a uvidíte rýchlejší štart systému Windows a iných aplikácií pozri vaša bežať rýchlejšie, čo môžete potom urobiť, je nasledujúci: -Vráťte sa do msconfig záložkami (pomocou inštrukcií vyššie) -kliknite na 'služby' kartu -pak 'začiarknite' políčko uvádzajúce "Skryť všetky služby spoločnosti Microsoft" (To sa zastaví vás inadvertantly každom zastavenie procesu okná potrieb) Všetko to je vľavo, je viac než pravdepodobné, že práve k urychlení'3 tretej strany 'aplikácií ako je iTunes alebo akékoľvek sponzorovanej-reklamy, ktoré má výrobca pre-nahraje na váš počítač. Sa nemusíte starať o nič, pretože v prípade rozbitia si zastaviť proces a PC jede jeden tad vtipné môžete vždy zopakujte vyššie uvedené kroky a re-umožniť proces. Existujú aj iné veci, ktoré môžete urobiť (ručne zvoliť ram-načasovanie, aby okná odhaliť vašu cpu to druhé jadro, vypnutie dosky prístavy v BIOSu apod), ale ako väčšina ľudí, ktorí sú questionning 'newbies' I'm not chystá odísť do nich ak nie je požiadaný, ako sú trochu ťažšie dosiahnuť. To je nádej, je to užitočné. : D
|
| |||
| |||
| I don `t zabudnete uprgrade pamäť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je dobré čítať, selektívne štarte naozaj pracovať liečbe. Tiež pamäť upgrady sú bezkonkurenčne najlacnejšie, najjednoduchšie a najviac prospešný spôsob, ako posilniť svoj systém.
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| I use SmartDefrag Defrag na svojom PC. To robí divy. Já tiež použiť Advanced WindowsCare V2 Osobné vyčistiť všetky problémy, ktoré sa zobrazujú. :) |
|
| |||
| |||
| ahoj jsem si prečítali, a že som naponáhlo môj počítač až dost nicley hneď, ale som zvedavý, aby celý systém Windows rozpoznať váš procesor druhej jadro, obchodné nádej na trochu info o tejto? Myslel som, že okna by to urobil automaticky? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont zabudnúť Registry clearner použitie ccleaner a niektoré Registry rozsekává ho urýchli tiež mám vypnutie scritte že niečo vymaže alebo iného na zvýšenie rýchlosti štarte choďte na TweakXP
| |||
| |||
| Nazdar Som tu nová. I neusporiadaný počítača pred pár dňami a bolo robiť rade deštruktívnou přeinstalovávat ho získať prácu, bez toho veľa úspechov. I odobrať Norton prvý (spadá Compaq s / w) do okien aktualizácia zaťaženie KIS a ďalšie programy. Po sérii reboots moje CD-ROM zastaviť auto zaťaženia, tak jdu do databázy Registry a zmeniť allocateallcdrom až 0 z 1 (je to ich auto nahrať znovu). Mám používa Registry mechnic alebo cccleaner a tiež perfectdisk8. Teraz perfectdisk8 môže pohybovať metaúdaje fragmenty, kedy som prvý scan disk ukazuje 100 alebo úlomky, a žiada, aby do offline Defrag (odpojiť disk), potom sa vráti a hovorí sa nabudúce znovu a znovu, nakoniec podporu povedal stop okna obnoví a že fungovalo to. Ale ani po cccleaner použitie perfectdisk8 som pár reboots neskôr som uvoľnená moje CD-ROM je, majú silu, ale nie sú zobrazené v mojom počítači. Ak mám iný deštruktívnou znova nainštalovať sú späť. Tento čas som nenahráva Registry mechnic alebo cccleaner alebo perfectdisk a zatiaľ problém nebol vrátiť, kéž bych vedel, ktorý z týchto programov je umazávání do okna, keď som nájsť cdrom v hardware, hovorí, že vodič je chýbajúce alebo poškodená. Bol som pomocou perfectdisk8 za 6 mesiacov a Registry mechanik na 1 rok, ani jeden jeho aktualizáciu alebo niečo pozdravy krishan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proč ne jenom přeinstalovat windiws - sa zbaviť všetkých kociek a odpadových háld rýchlejší len zálohovanie súborov, ktoré chcete zachovať, alebo len opravy okien.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Urýchlenie PC - návrhmi, ako odstrániť programy, atď | im407 | Všeobecné Software Chat | 16 | 13. júla 2009 13:59 |
| Urýchlenie mojich 98 | PyroTails | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 24. novembra 2007 14:56 |
| Urýchlenie Vista | Donwalker | Operačné systémy Windows | 4 | 8. októbra 2007 11:27 |
| Urýchlenie zavádzania systému? | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 2. októbra 2006 08:08 |
| Thread Tools | |
| |