![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Приметили броја ставки у последње време у вези са пц-а иде споро 'па сам помислио бих откуцајте испод. Преварити вашем тврдом диску: Као што ћете видети, ако сте икада урадили прозори обично ће вам рећи да се не замарам, али иза Тхереса разлога да: -Ако се не користи велики проценат од расположивих капацитета. - Ако постоји само одређени проценат датотеке фрагментирано. Али то је вриједно ради као и свака пц иде на посао брже ако података садржаних на харддриве за одређени програм који желите да користите је све на једном месту, као што значи харддриве само је то 'сеекоут' податке једанпут. Ако је то ћемо тражити фрагментирати онда пронаћи почетно боотуп (. Ексе) датотеку, онда морам ићи у потрази за следећи део и тако даље. Можете то учинити сами ручно, рецимо једном недељно по: кликом 'Старт' кликом "Цонтрол Панел" кликом ефикасности и одржавања ' кликом 'преуредити податке на чврстом диску да би програми покренути бржи " -а онда кликните 'дефрагментирали' Преместите своје датотеку странице: КСП, јер је јако гладна ресурса (рам у овом случају) изграђен у Уиндоуси је објекат назива пагефиле. То је у основи где уиндоус додељује простор на твој харддриве као овна на коришћење као и када (чак 2ГБ РАМ-а вам кориснике тамо ће бити изненађени како често се користи пагефиле). Сада је пагефиле аутоматски додељене од примарног врстог диска (Ц), али како ти може постати фрагментирати може успорити пагефиле доле, јер (као горе) харддривес редослиједни прочитати податке брже од битова овде и битови тамо. То је добра идеја за кретање вашег примарног пагефиле на резервни инсталиран ХДД ако га имате јер ће се користити мање. (Но можда идеју да су мањи, секундарна пагефиле на Ц: возити само обложити другим харддриве развија? Тите) Исто тако, јер уиндоус пагефиле аутоматски управља то може повећати и смањење величине као и кад која може успорити ствари доле. Па ја бих исто тако препоручити ручно одабиром највеће пагефиле величине (нешто преко 3000мб) тако споро-падови су ретко. Али само ако имате собу на претек на твој харддриве. Допунити / покрет / створити пагефиле: Кликните -- 'старт; куцкати "Цонтрол Панел" куцкати ефикасности и одржавања ' куцкати 'систем' кликните на 'Адванцед' таб -При врху ову картицу, где се каже изведбе ' кликни 'Подешавања' -клик на ову страницу је 'Адванцед' таб -При дну ове картице видећете 'виртуалне меморије' кликни 'промену' и даље идете. МСЦонфиг: Ако сте купили рачунар са ПЦ Уорлд итд онда сте више него вероватно ће имати оптерећење од бескорисних програма (које једва употребу) покренут у позадини, уз прозоре. И не везати ресурса. Када први пут чизма у Уиндоус, Донт отворити још нешто горе: Кликните -- 'Старт' Кликните -- 'трчање' -Тыпе "мсцонфиг" Кликните -- "У реду" Сада ћете видети лоад оф Картице се појављују: Генерал, СЫСТЕМ.ИНИ, Боот.ини етц Останите на "Генерал" таб Изабери -- 'Дијагностицирање покретању' -Кликните на "Примјени " Кликните -- "У реду" Затим поново покрените рачунар и видети ако је било који чини разлику. Ако то се тек онда почети горње упутства, али опет када се у "Генерал" таб изаберите "Нормално покретање" и поновно подизање система и систем ће се вратити на то, како је било пре него што покренете покретање дијагностике. Шта је 'дијагнозу покретању' то је само дозвољава Уиндоуси да тече процеса. Ако покренете ову и видећете брже чизма у Уиндоус и друге програме видети ваш покретати брже што можете учинити је тада: -Повратак у мсцонфиг картицама (помоћу упутства горе) кликните на 'услуге' картицу -затим "вересија" у квадратић уз навођење "Сакриј све Мицрософт услуге" (Ово ће престати ти инадвертантлы заустављање било којег процеса прозори потребама) Било што тај леви је више него вероватно само ту да убрза'3 рд парты 'апликацијама као што је иТунес или било које-спонзорисане огласе који произвођач има претходно учитан на ваш систем. Не брините о пробијање ништа учинити јер ако заустави процес и рачунара иде један ТАД смешно можете увек поновите горње кораке и поново активирање процеса. Постоје и друге ствари које можете да урадите (ручно изаберите рам-време, направити Уиндоус показати ваше другог цоре ЦПУ, матичне плоче обустава рада лукама у БИОС-итд), али као што је већина људи који су куестионнинг 'Неубиес "Им' не лијегање ићи у њих ако се не пита како су оне мало теже остварити. Тај је, надамо се помогло. : Д
|
| |||
| |||
| Такође дон `т заборавити упрграде ваше меморија. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је добро прочитати, на селективној покретању уистину раде гозба. Такође надоградње меморије су далеко најјефтинији, најједноставније, а већина користан начин да побољшате ваш систем.
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Користим СмартДефраг преварити на мој пц. Ради чудеса. Ја такође користити Адванцед УиндоусЦаре в2 Персонал чишћење свих проблема који се појављују. :) |
|
| |||
| |||
| хи имам само читати путем и да имам мој рачунар праведан шпед уп прилично ницлеы сада, али ја сам знатижељан о целини чине прозоре препознати ваш ЦПУ другог језгри, било коју пословну прилику на мало инфо о томе? Мислио сам да би Уиндоус аутоматски то учинио? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| донт заборавити цлеарнер регистра ццлеанер користити и неки Регистры хацкс ће га убрзати и имам обустава рада сцрит која брише Нешто или друге за повећање брзине покретања идите на ТуеакКСП
| |||
| |||
| Бок Ја сам нови овде. И мессед уп мој ПЦ пре неколико дана, те су радили серверал деструктивно да га поново инсталира ради, без пуно успеха. ЈА премештање север први (долази у року од Цомпак с / у) чинити Уиндоус исправке, лоад КИС и остале програме. након серверал поновно подизање система мој ЦД-РОМ-ова зауставити ауто утовара, тако да идем у регистру и променити аллоцатеаллцдром до 0 од 1 (то чини их поново отпремите ауто). Имам користи регистарске мецхниц или цццлеанер и перфецтдиск8. Сада перфецтдиск8 могу померати Метаподатцима фрагменти, кад сам први пут скенирање диска показује 100 или одломака и пита да режиму ван преварити (унмоунт погон) тада га враћа и говори следећи пут опет и опет, на крају зауставити уиндоус подршку, рекао је и да се врати радили. Али ни након цццлеанер коришћења перфецтдиск8 Ја сам мало касније поново подизање система мој расклимани ЦД-РОМ-а, они имају моћ, али не приказује на мом рачунару. Ако радим другу деструктивно поново инсталирате их назад. Овај пут нисам лоадед регистра мецхниц или цццлеанер или перфецтдиск и до сада тај проблем није се вратити, желим сам знао који од тих програма је по мессинг уп прозоре, кад сам за наћи у цдром хардвер, то каже возач је нестало или оштећен. ЈА имати био помоћу перфецтдиск8 за 6 месеци и регистар механичар за 1 годину, или њен један упдате или нешто поздрави крисхан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| зашто не праведан наново уиндиус - то добили ослободити од сви бесмислица и хрпе брже само бацкуп ваше датотеке које желите да задржите или поправити прозоре.